Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
19-11-11, 12:51
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
εδω ειμαι ρε φιλε...ψαχνομαι πολυ για να τελειοποιησω καποια πραγματακια ακομη!στο dyno θα το δεις απο κοντα!απλα δεν μπορω να το ανοιξω...θελει προγραμμα!δεν πειραζει!
|
δεν ειμαι για dyno,εκτος θα σε δω αμα το ετοιμασεις,θα τα πουμε ;p
|
|
|
|
19-11-11, 18:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Sorry για το off topic, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ και να μην ''καρφώσω''…
Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 16:40 εθεάθη παρκαρισμένη στη δεξιά πλευρά κεντρικής οδού του Βόλου σπάνιο είδος corollaς, η επονομαζόμενη t-sport facelift, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΖΕ…….,με αμάξωμα 5θυρών, χρώματος γκρι, με διπλή χρωμιωμένη απόλιξη εξάτμισης και το έμβλημα του club να πλαισιώνει το corolla στην 5η θύρα.
Χμμμμ να ψήνεται άραγε τίποτε ενόψει dynoday??????
Χα χα χα!
Πάντως όπως βλέπεται η παρουσία του club είναι πολύ δυνατή και συνεπώς έχουμε το φαινόμενο ''θέλει ο TOYOTAκιας να κρυφτεί και το club δεν τον αφήνει''.
Πάντως ήταν μεγάλη σύμπτωση να πέσει πάνω της το μάτι μου γι' αυτό και έγραψα σχετικά.
Η επόμενη σκέψη μόλις είδα από μακριά τις 5 πόρτες και ότι ήταν t-sport, ήταν μήπως είναι από κάποιον συμφορουμίτη.
Και να που όντως δεν έπεσα έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MITSOS : 19-11-11 στις 18:08.
|
19-11-11, 18:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Έμαθε ότι από εκεί,στα μέρει σας,έχετε καλό τσίπουρο και ήρθε να το διαπιστώσει...
Αλλά, τον κάνατε τσακωτό...
Τι μικρός που είναι ο κόσμος?
|
|
|
|
20-11-11, 00:55
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
εν ολοιγης γιατι ειμαστε οφ τοπικ το αουντι φοραει υβριδικη 28ρς που βιδονη στην μαμα πολαπλη βγαζει 308 αλογα με 35 κιλα ροπης στο 1,3 με πλουσιο μειγμα η αντοχη του μοτερ ειναι κατω απο 42 κλα ροπης λογο μπιελας και καλα να μην ξεπερνα τα 330 αλογα για να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.
εχω φιλο με μαμα εντοσια και χταποδι με κανονικη 28ρς με 376 αλογα και 46 κιλα ροπης στο 1,5 και ο δικος του προγραματηστης του λεει δεν εχει κανενα προβημα αλλα εγω πιστευω μεταει μερες...
pilotos7 που ησουν πριν κανενα χρονο...για να ξερεις η υβριδηκη 28ρς ειναι λιγο ποιο αδυναμη και σπουλαρη λιγο αργοτερα αλλα ειναι πιο οικονομικη και γλυτωνεις πολλους μπελαδες στο 1,65 που συστινη η ετερια βγαζει 42 κιλα ροπη και πανω απο 350 αλογα αλλα εισαι στην κοψη του ξυραφιου...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 2579 : 20-11-11 στις 01:10.
|
|
|
|
20-11-11, 03:38
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
εν ολοιγης γιατι ειμαστε οφ τοπικ το αουντι φοραει υβριδικη 28ρς που βιδονη στην μαμα πολαπλη βγαζει 308 αλογα με 35 κιλα ροπης στο 1,3 με πλουσιο μειγμα η αντοχη του μοτερ ειναι κατω απο 42 κλα ροπης λογο μπιελας και καλα να μην ξεπερνα τα 330 αλογα για να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.
εχω φιλο με μαμα εντοσια και χταποδι με κανονικη 28ρς με 376 αλογα και 46 κιλα ροπης στο 1,5 και ο δικος του προγραματηστης του λεει δεν εχει κανενα προβημα αλλα εγω πιστευω μεταει μερες...
pilotos7 που ησουν πριν κανενα χρονο...για να ξερεις η υβριδηκη 28ρς ειναι λιγο ποιο αδυναμη και σπουλαρη λιγο αργοτερα αλλα ειναι πιο οικονομικη και γλυτωνεις πολλους μπελαδες στο 1,65 που συστινη η ετερια βγαζει 42 κιλα ροπη και πανω απο 350 αλογα αλλα εισαι στην κοψη του ξυραφιου...
|
αν δεν κανω λαθος η 28rs εχει παροχη 360 αλογα...τα 376 ποθ βρεθηκαν?
|
20-11-11, 09:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
τελικα δυστυχως δν θα μπορεσω!πηρε παραταση το κυλιωμενο οποτε...
|
|
|
20-11-11, 13:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Νικ εχει δικιο ο Ανιβας!
Προχθες μιλουσα με εναν <μαστορα >γνωστο βελτιωτη του Βολου και μου ελεγε και αυτος τα ιδια που ειναι και <γνωστης>και καλα και ελεγε την 28R, 28RS !
Οτι να ναι δηλαδη και ο καθενας τις βαφτιζει οπως αυτος νομιζει!!!!
Η 2860 RS ειναι μια και μοναδικη απλα εχει δυο AR μια με 0.64(που εχω εγω) και μια με 0,86!Εχει παροχη απο 250-360 ιππους σε κινητηρες απο 1.8-3000 κυβικα!
ΤΕΛΟΣ!!!!
Τωρα Ανιβα τα 376 αν τα ειδε σε κανενα ΜΑΗΑ αυτος ο φιλος του Νικου(2579) τοτε ναι αφου δεν ειναι πραγματικα πανω απο 350-355 το πολυ!
Η ιπποδυναμη σε καθε μοτερ δεν μπορει να ειναι ιδια γιατι μετρανε πολλα πραγματα οπως κυβικα ,στροφαρισμα ,εισαγωγη,κεφαλη-βαλβιδες-εκκεντροφοροι ,συμπιεση,χταποδι!Εγκεφαλος-αν εχει Air Flow Meter ή Map Sensor και πολλα πολλα αλλα!!!
Τελος και sorry για το off topic αλλα πρεπει να λεγονται τα πραγματα οπως ειναι ,οχι οπως νομιζουμε πως ειναι!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
20-11-11, 23:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Sorry για το
, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ και να μην ''καρφώσω''…
Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 16:40 εθεάθη παρκαρισμένη στη δεξιά πλευρά κεντρικής οδού του Βόλου σπάνιο είδος corollaς, η επονομαζόμενη t-sport facelift, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΖΕ…….,με αμάξωμα 5θυρών, χρώματος γκρι, με διπλή χρωμιωμένη απόλιξη εξάτμισης και το έμβλημα του club να πλαισιώνει το corolla στην 5η θύρα.
|
Ρε, να μη μπορείς να κρυφτείς πουθενά... Ούτε ένα τσίπουρο δε μπορούμε να πιούμε ινκόγκνιτο... Την επόμενη φορά θα έρθω με το ΚΤΕΛ...
Υ.Γ.: Helloooooooo... Το topic αναφέρεται στο dyno του Δεκεμβρίου, δεν αφήνουνε τη κουβέντα για το πόσα άλογα βγάζει η κάθε τουρμπίνα; Έχουμε βγει τελείως εκτός θέματος...
21-11-11, 09:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δύο εβδομάδες έμειναν για την δυναμομέτρηση. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα οριστεί και το πρόγραμμα για να γνωρίζουμε ποια περίπου ώρα θα μετρηθεί ο καθένας μας.
Υπενθυμίζω και πάλι τις μέχρι τώρα συμμετοχές και περιμένουμε και τη συμμετοχή και άλλων μελών. Εντύπωση μου κάνει που δεν υπάρχει ούτε ένας 20V που να θέλει να μετρηθεί...
T-Sport:- corollapatra
- nikos ts
- TmNemesis
- PeterIoannou
- ανδρεας
Υπερκυβισμένα 1.800cc:- TARZAN
- Gorillas
- madvinegar
- Roy-D
Glanza-GT:- jason
Λοιποί κινητήρες:
- LISSAS
- Craig (4e-fe)
21-11-11, 10:11
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Δύο εβδομάδες έμειναν για την δυναμομέτρηση. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα οριστεί και το πρόγραμμα για να γνωρίζουμε ποια περίπου ώρα θα μετρηθεί ο καθένας μας.
|
βάλε με τελευταίο στα ts η στην μέση θα είμαι στην δουλειά (ασπρόπυργο) και θα έρθω απο εκεί....σφαίρα
ξέρω οτι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΟ βιάζονται..........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-11-11 στις 11:10.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20774889 seconds (83,46% PHP - 16,54% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|