Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-08-12, 12:40
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
προς Admins θελω να κανω edit το παραπανω κειμενο και το παει πανω κατω και δεν μπορω να γραψω!!!! αυτο γινεται στα windows, με linux δεν εχω προβλημα, αν ξερει κανεις κατι.....

Για το παραπανω θεμα, ηθελα να πω τελικα ποιο ευκολο ειναι να αλλαξω τουρμπινα με μια αλλη απο τον Καπελα με 150 ευρω σε καλη κατασταση και ελεγχο απο μενα (οτι φαινεται οπτικα) παρα να αλλαξω τα τσιμουχακια! και στο κατω κατω η αλλαγη τουρμπινας γινεται απο εμενα και δεν χρειαζομαι και μηχανικό! σωστός ???

Υ.Γ προς JASON κανονισε βολτα εξοχικο ρε εχω αδεια από αυτο το Σαββατο μεχρι 3 Σεπτ! αν θες παμε και Ευβοια καμια μονοημερη! :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-12, 15:35
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Νικ έχεις μύγα και σε τσιμπάει μου φαίνεται. το emoticon που βγάζω την γλώσσα δεν το είδες; Τελος παντων παρεξηγήσε πολύ εύκολα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
φλάτζα στροφαλου δεν δειχνει να υπάρχει http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...HNKW_1301.html εκτος αν ειναι αυτο http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...HNKW_1106.html το 11381Α αυτο δλδ http://3.bp.blogspot.com/-ymiSAiNOdC...209_105434.jpg το λενε crankshaft cover oil seal.]
Με το post μου απλα σου βεβαιώνω πως υπάρχει φλάντζα στροφάλου και σου την δείχνω γιατί εσύ δεν ήσουν σίγουρος. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-12, 21:02
NikiforosGT Offline:
Moderator

δεν παρεξηγηθηκα ρε συ! απλα ειπα οτι και εγω το ειπα παραπανω και νομιζα πως δεν το ειδες! οκ δεν πειραζει, ξεχασα να κανω edit το αρχικο μου ποστ γιατι μετα το βρηκα εξου και η σελιδα με τα how to! επισης στο θεμα αυτο επειδη πριν λιγο κοιτουσα το αμαξι, στο σημειο που ειναι οι διπλες τροχαλιες στην ακρη του στροφαλοφορου δλδ εκει κατω αριστερα ειναι κενο δεν ειναι διπλα απο εκει το σασι του αυτοκινητου, αρα μπαινει εξολκεας, και ο μηχανικος που ρωτησα ειπε οτι αλλαζει χωρις να κατεβει το μοτερ απλα ειναι πολυ μεγαλη μανούρα και το κανουν μονο αν χανει πολλα λαδια, αν δακρυζει απλα το αποφευγουν. Οποτε με την πρωτη ευκαιρια απλα θα αλλαξω φλατζοκολλα στο καρτερ που ειναι ευκολο και αν ειναι απο αυτο θα σταματησει, αν δεν ειναι δεν χασαμε και τπτ...μόνο ποιυ ξεχασα δεν μπορώ να το κανω! η εξατμιση ειναι μονοκομματη!!! πως θα κατεβασω καρτερ? μαμω τα ειδωλα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-12, 21:54
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως την είδα την συγκεκριμένη φλάντζα και ήταν πέτρα!! Ουσιαστικά έπαυε να είναι φλάντζα. Γενικά, με τόσα χλμ το μοτέρ αλλάζοντας όλες τις φλάντζες ησυχάζεις. Το κακό είναι πως θέλει λεφτά. Όλο το σετ απο Τοyota είναι ακριβό, νομίζω κάνα 200αρι, και πρέπει να ανοίξεις τον κινητήρα οπότε ξεφεύγει πολύ. Και εγώ που ρώτησα για την συγκεκριμένη φλάντζα μου είπαν πως όλες οι μετατροπές 4EFTE χάνουν ΛΙΓΟ λάδι απο εκεί. Οπότε, το λίγο φαντάζομαι είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια και δεν χρειάζεται αλλαγή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-12, 22:47
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εμενα μηχανικοι μου λενε πως σχεδον ολα τα αμαξια ειδικα τα παλιοτερα χανουν απο εκει! αλλα δεν αποκλειεται να ειναι και απο το καρτερ, το θεμα ειναι πως επειδη εχω μονοκοματη εξατμιση δεν μπορω να το βγαλω! πρεπει να την κοψω καπου να μπει καποιος συνδεσμος και να λυθει απο το downpipe μετα, πολυ φασαρια δλδ, αφου δεν χανει λαδια δλδ δεν βλεπω να σταζουν κατω, θα το αφησω ετσι και αμα δω να χανει πρεπει να κανω μετατροπη στο downpipe πρωτα για να λύνει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-12, 01:07
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια για 4εφε και 4εφτε ξέρω ότι σχεδόν όλα με τον καιρό χάνουν λαδι απο κάρτερ... Και εμενα χάνει... Μικρή ποσότητα ειναι φυσιολογική...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-12, 01:31
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τιποτα δεν είναι φυσιολογικό και χρίζει επισκευή για να μη σκοτωθεί και κανείς
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-12, 11:18
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια για 4εφε και 4εφτε ξέρω ότι σχεδόν όλα με τον καιρό χάνουν λαδι απο κάρτερ... Και εμενα χάνει... Μικρή ποσότητα ειναι φυσιολογική...
Δεν είναι φυσιολογικό! φυσιολογικες είναι οι φθορές μετά απο πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα! πρέπει να τα επισκευάζουμε φυσικά! αν χάνει και βλεπουμε λάδια κάτω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί αν μεινουν στον δρομο και τα πατήσει κανεις....αλιμονό του! αν δεν βλεπουμε λάδια κάτω τότε οκ, εγώ το τσεκάρω παρα πολυ συχνα δεν εχω δει τπτ κατω ποτέ! όπως είπα είναι αρκετά χρονοβόρα και κοστίζει η ιστορία οποτε αν δεν χανει κατω δεν ασχολούμαστε, αυτό δεν σημαινει ομως πως ειναι φυσιολογικό. Επίσης καλό είναι αν συμπίπτει ο καιρός αλλαγής του ιμάντα χρονισμού να το συνδυάσουμε καθώς αρκετά εξαρτήματα είναι κοινά από αυτά που πρέπει να λυθούν για να γλιτώσουμε διπλες δουλειες και εργατικά! εγώ αυτό θα κάνω όταν είναι πάντως....επίσης για να δούμε πόσο χάνει σηκώνουμε το αμαξι επανω και καθαριζουμε καλα με σαπουνονερο το καρτερ να γινει λαμπικος, μετα απο μερικα χλμ το ελεγχουμε να δουμε ποσο δακρυζει. Εμένα τα πασαλημενα λάδια μπορει να είναι και απο την αντλία του υδραυλικου γιατι εχανε πολύ και προσφατα την αντικατεστησα, ετσι δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτα εκει ειναι απο το καρτερ (φλατζοκολλα) ή την φλατζα στροφαλου, θα τα καθαρισω καλα και θα τσεκαρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-12, 00:14
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι φυσιολογικό! φυσιολογικες είναι οι φθορές μετά απο πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα! πρέπει να τα επισκευάζουμε φυσικά! αν χάνει και βλεπουμε λάδια κάτω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί αν μεινουν στον δρομο και τα πατήσει κανεις....αλιμονό του! αν δεν βλεπουμε λάδια κάτω τότε οκ, εγώ το τσεκάρω παρα πολυ συχνα δεν εχω δει τπτ κατω ποτέ! όπως είπα είναι αρκετά χρονοβόρα και κοστίζει η ιστορία οποτε αν δεν χανει κατω δεν ασχολούμαστε, αυτό δεν σημαινει ομως πως ειναι φυσιολογικό. Επίσης καλό είναι αν συμπίπτει ο καιρός αλλαγής του ιμάντα χρονισμού να το συνδυάσουμε καθώς αρκετά εξαρτήματα είναι κοινά από αυτά που πρέπει να λυθούν για να γλιτώσουμε διπλες δουλειες και εργατικά! εγώ αυτό θα κάνω όταν είναι πάντως....επίσης για να δούμε πόσο χάνει σηκώνουμε το αμαξι επανω και καθαριζουμε καλα με σαπουνονερο το καρτερ να γινει λαμπικος, μετα απο μερικα χλμ το ελεγχουμε να δουμε ποσο δακρυζει. Εμένα τα πασαλημενα λάδια μπορει να είναι και απο την αντλία του υδραυλικου γιατι εχανε πολύ και προσφατα την αντικατεστησα, ετσι δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτα εκει ειναι απο το καρτερ (φλατζοκολλα) ή την φλατζα στροφαλου, θα τα καθαρισω καλα και θα τσεκαρω.
Ρε μην πέφτετε να με φάτε... χαχαχαχαχ
Όταν λέω μικρη ποσοτητα εννοω να στάζει 1 2 σταγονες αραγμενο κανα 8ωρο εξω απο την δουλεια...
Λετε να γλιστρήσει κανα μηρμίγκι;

Έχω και 235.000 χλμ στην πλάτη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-12, 01:11
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε μην πέφτετε να με φάτε... χαχαχαχαχ
Όταν λέω μικρη ποσοτητα εννοω να στάζει 1 2 σταγονες αραγμενο κανα 8ωρο εξω απο την δουλεια...
Λετε να γλιστρήσει κανα μηρμίγκι;

Έχω και 235.000 χλμ στην πλάτη...

ειναι πρόβλημα και αυτο οσο και να μη φαίνεται τραγικό αν πατήσεις σε νερά η αμα βρέξει μουσκεύει ολο το αμάξωμα απο κατω και οτι εχει στάξει πάνω του στάζει στο δρομο σε μεγάλες ποσότητες εφόσον ξεπλένεται και δυστυχώς αυτο ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ολα τα αυτοκίνητα οταν δίνοντε προτεραιότητες σε αλες επισκευές, οικονομικοί λόγοι περισσότερο.
το ιδανικό ειναι 1 φορά το χρόνο να γίνετε πλύση του αυτοκινήτου απο κάτω ετσι οστε οτι ουσία πέσει να παει σε δεξαμενή να αποθηκευτεί και να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα συμπτώματα βλάβης για άμεση επιδιόρθωση

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 08-08-12 στις 01:17.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17718506 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com