Καλημέρα! να ενημερώσω ότι μετά την αναβάθμιση του προγράμματος Exandas στο iphone μου εμφάνισε άλλη μια κάμερα ταχύτητας στην Λεωφ.Μαραθώνος στον Μαραθώνα (αυτή την φορά πολύ κοντά στο εξοχικό μου) και πήγα και την είδα. Οταν πάω σπίτι θα κάνω edit και θα ανεβάσω και φωτος. Είναι όμως σε έναν στύλο ενα κουτί μεγάλο μόνο του και δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχω δει! ίσως απλά να μετράει ταχύτητες δεν ξέρω. Η επιτρεπόμενη είναι 60 και σπάνια εδώ κάποιος πάει κάτω από 100-120χλμ καθώς είναι η μεγαλύτερη σε μήκος χιλιομέτρων ευθεία στην Μαραθώνος! γιαυτό προσοχή αν πηγαίνετε για μπανάκι στον Σχοινιά ή στο κοπιλατοδρόμιο που άνοιξε σήμερα για το κοινό! το σημείο μπορείτε να το δείτε στον χάρτη από εδώ :
http://www.index.pois.gr/google.asp?SubCatID=98 (κάνετε zoom και πάτε στην Μαραθώνος)
και είναι στο ρεύμα προς Μαραθωνα (όταν ερχόμαστε από Αθήνα δλδ) και είναι μετά την διασταύρωση Διονύσου στο δεξί μας χέρι και έχει εκεί δίπλα ένα μαγαζί με εργαλεία της FACOM.
οταν γύριζα από Μαραθώνα είδα σαν αυτή που θα δείτε στις φωτος, άλλες 2 και στα 2 ρεύματα απέναντι η μια από την άλλη, στην Παλήνη μέσα στο κέντρο της, εκει που είναι ο Γερμανός και οι τράπεζες! όπως θα δείτε στην φωτο μοιάζει σαν να είναι άδεια μέσα! λέτε να είναι μαιμού για να μας ψαρώσουν? παραθέτω φωτο από την περιοχή Βρανά του Μαραθώνα.
Επίσης υπάρχουν άλλες 2 που και αυτές μαζί με της 2 της Παλλήνης δεν είναι ακόμα δηλωμένες στα POI και είναι η μια μετά την γέφυρα στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής δεξιά πριν την έξοδο για λεωφόρο Σπάτων στο ρεύμα προς Μαραθώνα και η άλλη είναι μετά την έξοδο Ραφήνας στο δεξί μας χέρι στο ίδιο ρεύμα πάλι μετα την ανηφόρα που έχει εκει μόλις αρχίσει να γίνεται ευθεία! είναι κρυμένες πίσω από κολόνες της ΔΕΗ και αν τρέχουμε ΔΕΝ φαίνονται!