Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
22-12-08, 18:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ σε εμφανιση και θα προτιμουσα και μια εκδοση 1800 τουρμπο να τους παρει τα κεφαλια τους ευρωπαιους,αντε γειααααα........
22-12-08, 18:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μηπως ηταν passat;
22-12-08, 18:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
εγω ποτε δτην ζωη μου δεν θα γραφομουν στο vw club και ουτε θα υποστηριζα τα αμαξια τους και ουτε βεβαια θα εμπαινε να τους την ελεγα.
|
Μεγαλε αν εκανες καμια τετοια κινηση θα βρισκες εκει μεσα εναν συνεργατη μου, ο οποιος μου εκανε το εξης σχολιο: ο Ιαπωνας ειναι αντιγραφακιας. Βλεπει κατι και ή κανει ακριβως το ιδιο, ή το αλλαζει λιγο και το περναει στον κοσμο για δικο του.
|
22-12-08, 18:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Μεγαλε αν εκανες καμια τετοια κινηση θα βρισκες εκει μεσα εναν συνεργατη μου, ο οποιος μου εκανε το εξης σχολιο: ο Ιαπωνας ειναι αντιγραφακιας. Βλεπει κατι και ή κανει ακριβως το ιδιο, ή το αλλαζει λιγο και το περναει στον κοσμο για δικο του.
|
καλα δεν το ηξερες?? ειδικα στα μοτερ αυτη ειναι το προτυπο μαςΠερα απο την πλακα οτι βγαζουν αυτη με τουρμπο εμεις τα βγαζουμε ατμοσφαιρα και εμεις οταν φτιαχναμε τουρμπο εφταναν 1000 αλογα.εγω καταλαβαινω να εχεις ο καθενας της αποψης τους αλλα οχι και να κραζουν τα ΤΟΥΟΤΑ σε σαιτ ΤΟΥΟΤΑ...δεν αναγκαζει η ΤΟΥΟΤΑ κανεναν να αγορασει τα αμαξια της.Ηρακλη μαλλον θα μπερδευτηκα γιατι τα μοντελα της ΤΟΥΟΤΑ ειναι αδιαφορα και εμενα αυτο μου προξενησε εντυπωση...!!!!!!!!
22-12-08, 18:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Αφηστε ρε την ειρωνια! Απλως καποιοι εδω μεσα δεν θεωρουν τα Ευρωπαικα αμαξια τοσο για "πεταμα" οπως καποιοι αλλοι. Ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ? Κανεις και κανεις! Απλο ειναι..ο καθενας με την γνωμη του! Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου..κακο ειναι να την λες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να προσπαθεις να επηρεασεις αρνητικα η θετικα τους αλλους..
|
|
22-12-08, 19:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου..κακο ειναι να την λες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να προσπαθεις να επηρεασεις αρνητικα η θετικα τους αλλους..
|
Αυτο ειναι το σημειο διαφωνιας Λευτερη (αν θυμαμαι καλα). Σαν Δημητρης ξερω οτι δεν εχω το υπεραυτοκινητο. Ποτε δεν ειπα οτι (τουλαχιστον) το δικο μου αμαξι δεν εχει βγαλει προβληματα, ή οτι δεν θελει καποια περιποιηση. Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ εβγαλε αυτη την αναγκη. Μετα απο 11 χρονια και 169-170000 χιλιομετρα, οπου και μου εβγαλε την πρωτη ουσιαστικη φθορα και μιλαω για το σασμαν. Μεχρι τοτε ειχα να ασχολουμαι μονο με κατι λαμπιτσες που μου χε καψει: μια στα φωτα θεσης και μια πισω στην πινακιδα. Επισης, δεν παω να βγαλω την ΤΟΥΟΤΑ ως την κορυφαια εταιρια, και δεν χρειαζεται κιολας γιατι μιλανε καποιοι πινακες γι αυτον τον λογο. ΑΛΛΑ, δεν μπορω να δεχτω οτι μια εταιρια -οποια και να ειναι αυτη- σκαλιζει τα αυτοκινητα της και τα φιμωνει (τους κατεβαζει την ιπποδυναμη) για λογους αντοχης και αξιοπιστιας!!! Δεν εισαι σιγουρος κυριε για αυτο που εχεις φτιαξει και το βγαζεις στο εμποριο? ΜΗΝ το βγαζεις..!
|
22-12-08, 22:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιαννη, το ειδα σε ασημι.Αλλο αυτοκινητο φιλε.Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο σε ασημι.Δειχνει περισσοτερο κατ εμε.
23-12-08, 00:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Λοιπον καθε αποψη ειναι σεβαστη. Τωρα εγω προσωπικα εχω τρελαθει με το καινουργιο Avensis. Ισως το καλυτερο Avensis μαζι με του toyota mania. Δηλωνω οτι περιμενω πρωτα να ξεχρεωσω κατι και σε κανα εναμιση χρονο θα το παρω. Στην αγορα ενος αυτοκινητου μετραει το συνολο. Εμενα με καλυπτει πληρως αυτο που προσφερει το νεο avensis. Το μονο προβλημα ειναι πως θα αποχωριστο την corolla μου που εχω μαι σχεση εξαρτησης.
|
|
|
|
23-12-08, 22:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Αφηστε ρε την ειρωνια! Απλως καποιοι εδω μεσα δεν θεωρουν τα Ευρωπαικα αμαξια τοσο για "πεταμα" οπως καποιοι αλλοι. Ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ? Κανεις και κανεις! Απλο ειναι..ο καθενας με την γνωμη του! Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου..κακο ειναι να την λες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να προσπαθεις να επηρεασεις αρνητικα η θετικα τους αλλους..
|
Εμενα με εκνευριζει οτι ειμαστε σε σαιτ ΤΟΥΟΤΑ και κραζουν τα ΤΟΥΟΤΑ.Να το εβλεπα σε σαιτ της ΟΠΕΛ θα ελεγα ειναι λογικο και για αυτο εχουν αλλωστε ΟΠΕΛ...αλλα εδω μεσα με πειραζει...Για καποιους ειναι καλυτερα τα ευρωπαικα για εμενα ειναι τα ιαπωνικα για αλλους τα ιταλικα για αλλους γαλλικα..ενας φιλος μου λεει οτι η αλφα 33 που εχει ειναι καλυτερη σε ολα απο το αβενσις μου και οτι η αλφα ειναι καλυτερη απο την ΤΟΥΟΤΑ...γνωμη του ειναι και ειναι δεκτη ο καθενας λεει την γνωμ του.Απλα εγω δεν θα εμπαινα στο σαιτ της αλφα να πω "αμαξια ειναι αυτα???"Εμενα προσωπικα που ειδα το αβενσις μου αρεσε παρα πολυ!!!για αλλους εινα ιασχημο και αδιαφορο αλλα εμενα δεν με απασχολει γιατι εμενα μου αρεσει.
31-12-08, 16:12
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Χθές οδήγησα το AVENSIS (1.8 CVT). Απλά είναι αλλού.... Πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής, πάρα πολύ καλή ποιότητα κύλισης, τεράστιοι χώροι.
Σχετικά αργό μέχρι τα 100 αλλά μετά δεν πιάνεται, ανοίγει πολύ γρήγορα...
Ελάχιστος θόρυβος στο εσωτερικό και σε ταχύτητες κοντά στα 160+.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχεις καλή ορατότητα πίσω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
avensis trd - |
goytzi chris |
Ειμαι νεος |
6 |
09-02-12 00:19 |
Επιλογη avensis |
MARMEL |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
49 |
29-10-09 21:25 |
avensis 08? |
arme72 |
Ειμαι νεος |
4 |
12-04-09 14:56 |
avensis |
arme72 |
4 |
09-11-08 08:44 |
AVENSIS με 20ν? |
TOLIS EE80 |
30 |
17-10-07 09:44 |
Page generated in 0,16940188 seconds (81,26% PHP - 18,74% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|