Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
29-08-08, 12:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
για την ακριβεια πρωτα ξεκουμπωνεις το λαστιχο που εχει η κασα μετα το τραβας απο την πανω μερια προς το απεναντι κολονακι και μολις ξεκουμπωσουν και τα 2 κουμπωματα κανεις την κινηση επανελειμενα μπρος πισω καθετα ως προς το αμαξι με ελαχιστη δυναμη προς τα επανω και θα βγει.
προσοχη να εχεις καθαρα χερια γιατι λερωνετε πολυ ευκολα .
29-08-08, 12:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καθαρίζεται εξίσου εύκολα, με Carpex
Καθάρισα το δικό μου πρόσφατα, γιατί μου το λέρωσαν στο συνεργείο που είχα πάει...
|
29-08-08, 13:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αντρίκο, το τραβάς λίγο και σιγά σιγά προς τα έξω από το πάνω άκρο του και ξεκουμπώνουν οι κόπιτσες (2) που έχει εσωτερικά. Μετά αφού έχουν ξεκουμπώσει οι κόπιτσες τραβάς όλο το πλαστικό κάλυμμα προς τα επάνω για να βγει τελείως. Αυτό το κάνεις γιατί η βάση του πλαστικού καλύμματος μπαίνει λίγο μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Τραβώντας προς τα πάνω βγαίνει το μέρος του πλαστικού που είναι μέσα στο ταμπλό και τέλος. Με τις αντίθετες κινήσεις το ξαναβάζεις...
29-08-08, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
ναι και εγω το καθαρισα αλλα εγινε πιο ασπρο απο τον ουρανο και τωρα πρεπει να καθαρισω τον ουρανο που ειναι λιγο πιο σκουρος αλλα και χαρτονενιος και τον φοβαμαι και το αμαξι ειναι μονο 2 χρονων με 26000 χλμ.
31-08-08, 15:45
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια , ολα ΟΚ! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
|
10-09-08, 17:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
Παιδιά προσπαθώ να βάλω και γω την καινουρια οθονίτσα μου αλλά κάπου έχω κολλήσει.Τα καλώδια της συσκευής έχουν ίδιο χρώμα με τα καλώδια του αντάπτορα που πήρα για να το ενώσω στο ταμπλό.Τα σύνδεσα λοιπόν αλλά όταν πήγα να ενώσω τις φύσσες παρατήρησα πως στις φύσσες του αυτοκινήτοθ μόνο το μαυρο πέφτει σωστά.Το έχω κάνει σωστά ή θα το κάψω?Πρέπει να βγάλω και τη μπαταρία για να το συνδέσω?Υπάρχει κάπου σχέδιο των καλωδίων του αυτοκινήτου?
|
|
12αρα |
|
10-09-08, 19:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
12αρα
βαζω το ηλεκτρολογικο σχεδιο της 12αρας f/l που αφορα τον ηχο.
η μονη διαφορα απο την προ f/l ειναι τα χειριστηρια.
10-09-08, 20:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
Φάνη μάλλον έκαψα ασφάλεια γιατί εβαλα το παλιό και δεν παίζει.Επειδή δεν έχω το βιβλίο μαζί μου θα με υποχρεώσεις αν μου δώσεις και το σχέδιο των ασφαλειών ή να μου πεις ποια ασφάλεια μπορεί να είναι.
|
10-09-08, 22:02
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
βαζω το ηλεκτρολογικο σχεδιο της 12αρας f/l που αφορα τον ηχο.
η μονη διαφορα απο την προ f/l ειναι τα χειριστηρια.
|
Φανη , μιας και το ανεφερες θα μπορυσες να μου πεις ποια ειναι ακριβως η διαφορα στα χειρηστηρια? Αν μπορεις ή εχεις σχεδιο παρακαλω ανεβασε το.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Φάνη μάλλον έκαψα ασφάλεια γιατί εβαλα το παλιό και δεν παίζει.Επειδή δεν έχω το βιβλίο μαζί μου θα με υποχρεώσεις αν μου δώσεις και το σχέδιο των ασφαλειών ή να μου πεις ποια ασφάλεια μπορεί να είναι.
|
Δεν ξερω ποια μπορει να εχει καει Χρηστο , αλλα καλο θα ηταν να παρεις ενα πολυμετρο και να τις μετρησεις. Γιατι μπορει το προβλημα να ειναι και αλλου...
|
10-09-08, 23:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
ελπίζω να μην έχω κάψει τίποτα...Θα το κοιτάξω αυριο που θα έχω το βιβλίο μου.Βαριέμαι να τις βγάλω όλες μία μία.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17479110 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|