Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
31-12-07, 11:44
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
τι συστασεις ρε? αν πω τ ονομα σου καηκα
μετα θα μπορω να το παραγγειλω αν θελω? ειναι λιγη η διαφορα στο μηνιατικο ομως ρε σπυρο με τv η χωρις tv
32 ειναι χωρις tv
και 35 με tv
ισως αξιζει λογικα
31-12-07, 12:44
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Τα είπαμε στο τηλ...λήξης!
|
|
31-12-07, 16:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ναι αλλα εγω εφτασα στον κομπο με το χτενι μου και πρεπει αμεσα να αποφασισω τι θα κανω γιατι περασε ο καιρος, αιτηση δεν εχω κανει και θα μεινω κανα μηνα χωρις ιντερνετ.......
μεχρι στιγμης ειμαι ΟΝ...
εχω ψιλοαποφασισει να παρω το πακετο των 27 ευρω..
τηλεφωνια και ιντερνετ δλδ.. χωρις τα καναλια... τα βαζω αργοτερα αμα ειναι αυτο εφικτο...
σπυρο τι πρεπει να κανω? που να απευθυνθω? τι να προσεξω? τι θα μου στοιχησει
μετα την αιτηση? ποσος καιρος προβλεπεται για να παραχωρησει ο ΠΟΤΕΣ την γραμμη του?
|
Αν θες ιδιωτική forthnet αλλιώς ΟΤΕ! Οn απόφυγε την για μένα! Έχω ακούσει απο πολλούς παράπονα! Όσο για την ταχύτητα η forthnet προσφέρει μέχρι 24, μπορεί να προσφέρει τόσα αλλά της κόβει ταχύτητα τα χάλκινα καλώδια του ΟΤΕ που φεύγουν απο το κουτί του κ έρχονται σπίτι σου! Αυτά τα ολίγα απο μένα....
|
31-12-07, 22:53
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
και αμα μπορει να προσφερει τι να την κανω αμα δεν ερθει ποτε τοση οση λενε σπιτι μου?
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝ σημερα 31/12/2007 για το πακετο all in one
ειπαν για 25 εργασιμες θα ναι ετοιμη...
στην αναμονη λοιπον και γω...
παντως απο τωρα κανω προπονηση στα καντηλια που εχω να ριξω σε αυτους και φυσικα στο σπυρο που με επεισε
|
02-01-08, 16:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση απο κάποιο άλλο φόρουμ...το ποστάρω κυρίως για να ξέρουμε κάποια πράγματα παραπάνω...
Παράθεση:
απλα επειδη ειναι η δουλεια μου αυτη και δεν το εχει αναφερει κανενας μεχρι τωρα, θα πρεπει να γνωριζετε γενικα εγκυκλοπαιδικα πχ με 768kb γραμμη το download ειναι 78,64kb/sec με 2048 ειναι
209,71kb/sec, με 4096 ειναι 419,43kb/sec κλπ κλπ. αυτο λοιπον που δεν αναφερατε ειναι το φορτο δικτυου. οταν λοιπον πας να κανεις download 100mb μεσημεριατικα η γενικα κατα την διαρκεια της
ημερας ειναι αδυνατον να σου παρεχει η υπηρεσια αυτα που πληρωνεις επ'ακριβως. οταν το ιδιο αρχειο το κατεβασεις πχ μετα την 1 η 2 το βραδυ τοτε εισαι πολυ κερδισμενος και καμια φορα σου δινει και
κατι παραπανω απ'αυτα που πληρωνεις. Επισης παιζει ρολο το site στο οποιο βρισκεσαι και θες να κανεις download. επισης παιζει ρολο η αποσταση που βρισκεσαι απο το κεντρο του οτε. ο οτε εχει κατα
περιοχες καποια κεντρα στα οποια διανεμει τις υπηρεσιες του. οσο απομακρυνεσαι απο το κεντρο του δεν εχεις την ιδια ταχυτητα με εναν αλλον που ειναι πιο κοντα του. πχ. ας πουμε για την περιοχη της
γλυφαδας:ενας που μενει τερμα βουνο επανω δεν ειναι δυνατον να εχει την ιδια ποιοτητα με αλλον που μενει στο κεντρο της γλυφαδας.
Επισης ενα πολυ βασικο απ'τα σημαντικοτερα δηλαδη ειναι τα καλωδια της εγκαταστασης του σπιτιου. ποσοι απο 'σας ξερετε οτι το καλωδιο απ'το καφαο του οτε μεχρι την πριζα σας ειναι κατηγοριας 5?
ειναι utp? μπορει να ειναι περασμενο μεσα στην ιδια σωληνα με τα 230v της ηλεκτρικης εγκαταστασης. και αν οντως ειναι ετσι, το καλωδιο ειναι ftp? ή τελικα οπως οι περισσοτερες εγκαταστασεις εχουν
razim καλωδια? τελοσπαντων επειδη υπαρχουν και αλλοι παραμετροι για την ποιοτητα της adsl αλλα και της τηλεφωνικης μας γραμμης εγω ειμαι επαγγελματιας και τα ξερω. και επραξα και πραττω σπιτι μου αναλογως για την ποιοτητα της γραμμης μου. απλα εξεταστε ολα αυτα πριν κανετε παραπονα και με το δικιο σας τα κανετε.
οπως ακριβως και με το ρευμα και υπερφορτωνεται η δεη και γινονται black-out, ετσι και με τον οτε. ειναι σαν να προσπαθεις απο το λαστιχο του ποτισματος να ποτισεις ολη την γειτονια. σε ποση ωρα θα
την ποτισεις μ'ενα λαστιχο? σαν να προσπαθεις να σηκωσεις μεγαλυτερο βαρος απ'οτι μπορεις. πως θα περασουν δισεκατομυρια και τρισεκατομυρια byte ταυτοχρονα για ολους τους συνδρομητες? καλωδια
ειναι αυτα κι εχουν αυτες τις ιδιοτητες.
καλως κακως ετσι εχουν τα πραγματα.
|
|
03-01-08, 19:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
πολυ ωραια τα λεει το παλικαρι. +5 απο μενα
|
|
09-01-08, 10:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ωρα να πώ και τις πρωσοπικές μου εμπιερίες πλέον.
Ενεργοποιήθηκα στο Tellas Zisto στης 31/12. Ημουνα χωρίς τηλέφωνο απο τις 29/12. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ της ενεργοποίησης, είχανε λειτουργήσει όλα σταδιακά. H Tellas δίνει ΕΩΣ 12Mbit/sec. Εχοντας την εμπειρία απο το ADSL -με το οποίο ήμουνα υπερευχαριστημένος- και αφού ενεργοποιήθηκε και ο γείτονας μου στο ίδιο δίκτυο και είδα καλά στοιχεία, είπα να προχωρήσω κι εγώ.
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το Download βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
Σε πρώτη φάση λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα απο την Tellas. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα.
Υ.Γ. Οσο αφορά την τηλεφωνική γραμμή, πεντακάθαρη και χωρίς κανενα πρόβλημα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
09-01-08, 16:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ενεργοποιήθηκα στο Tellas Zisto στης 31/12. Ημουνα χωρίς τηλέφωνο απο τις 29/12. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ της ενεργοποίησης, είχανε λειτουργήσει όλα σταδιακά. H Tellas δίνει ΕΩΣ 12Mbit/sec. Εχοντας την εμπειρία απο το ADSL -με το οποίο ήμουνα υπερευχαριστημένος- και αφού ενεργοποιήθηκε και ο γείτονας μου στο ίδιο δίκτυο και είδα καλά στοιχεία, είπα να προχωρήσω κι εγώ.
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το Download βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
Σε πρώτη φάση λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα απο την Tellas. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα.
|
Μακαρι να ειναι ετσι συνεχως! Καλη συνεχεια κ κρατα μας ενημερους γιατι κ εδω στον Βολο εχει αρχισει η Τελλας να κανει συνδεσεις στο δικο τις δικτυο οποτε με ενδιαφερει!
|
|
16-01-08, 20:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το
load βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
|
Γιάννη τελικά τι λέει η Tellas; Σου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα; Σε ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να κάνω και εγώ αίτηση για το Zisto. Ακύρωσα την αίτηση για το conn-x αφού είδα ότι έχει η Tellas ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου και με 80 € το δίμηνο θα τα έχω όλα, τηλέφωνο και Internet. Πες μου τις νεότερες εντυπώσεις σου και τυχόν προβλήματα που σου παρουσιάστηκαν...
|
|
16-01-08, 20:46
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Γιάννη τελικά τι λέει η Tellas; Σου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα; Σε ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να κάνω και εγώ αίτηση για το Zisto. Ακύρωσα την αίτηση για το conn-x αφού είδα ότι έχει η Tellas ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου και με 80 € το δίμηνο θα τα έχω όλα, τηλέφωνο και Internet. Πες μου τις νεότερες εντυπώσεις σου και τυχόν προβλήματα που σου παρουσιάστηκαν...
|
Προσωπική μου άποψη χίλιες φορές conn-x!! Οποιαδήποτε στιγμή πάθει κάτι η γραμμή σου ξέρεις οτι θα επιδιορθωθεί άμεσα και το συμαντικότερο δεν θα περιμένεις ώρες στην αναμονή όταν θα τους παίρνεις τηλ.! Επίσης, tellas έχει ένας γνωστός μου κ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως με το τηλέφωνο και γενικά δεν είναι ευχαριστημένος! Αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό...απλά το αναφέρω! Πάντως σκέψου σοβαρά το πρώτο που σου λέω! Εγώ έχω forthnet κ σκέφτομαι να βάλω conn-x talk!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17883205 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|