Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
11-03-08, 00:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το λευκο με ενα φιμε και μια μαυρη ζαντα θα γυρνανε να το κοιτανε ολοι εστω και 14αρι!
το μέλλον όμως?
|
11-03-08, 02:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ε δηλαδη στο τελος με τα λευτα που θα εχει δωσει θα μπορουσε να παρει 16αρι ! Εγω παντως 16αρι θα επαιρνα και ας ειχε τασια..
|
|
auris |
|
17-03-08, 21:42
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
auris
Παιδια το auris δεν βγαινει με τρελα γκαζια εδω στην ελλαδα!Εγω προσωπικα εχω το 14αρι και θα γουσταρα να ειχα το 16αρι!Αλλα μόλις περασουν λιγο μερικα χρόνια από την εγγυηση θα του κουμπωσω πανω κινητηρα απο corolla TS!Αλλα το 16αρι ειναι φοβερο!Αν ειδικα πατε και ταξιδακια συχνα ανοιγει πολυ καλα το μοτερ του!Τωρα την γνωμη μοθ για το χρωμα στην ειπα!
|
|
18-03-08, 01:32
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παιδια καλως σας βρισκω.
Αντε να πω και γω τη γνώμη μου που έχω κάνει περίπου 16000 χλμ με το Auris το οποιο το χω απ το προηγούμενο Μάιο.
Συγκρινομενο με τη corolla της προηγουμενης γενιας και συγκεκριμενα το TS που εχει ο πατερας μου το οποιο εχω εξίσου οδηγήσει αρκετά πλεονεκτεί σε όλα εκτος βέβαια απ' το γκάζι! Σε όλα τα άλλα πλεονεκτεί μακράν!!!
Όσον αφορά το γκάζι του για 1.400 κυβικά πιστεύω πάει αρκετα καλά. Πάντα για 1.400 μιλαμε. Για μένα είναι προτιμότερο απ'το κάθε τουρμπατο Golf στο οποίο θα σκεφτόμουν καθημερινά το πόσο αξιόπιστος θα μου βγει ο κινητήρας του.Το καλό με το Auris ειναι οτι μπορείς να κινηθείς με απίστευτη άνεση γύρω στα 150χλμ/ω χωρίς να ακούς σχεδόν το παραμικρό ούτε μέσα ούτε έξω απ'το αμάξι.Επίσης γενικότερα η ποιότητα κύλισης είναι φοβερή.
Πολύ καλή οικονομία. Μέσα στη πόλη συνήθως στα 8 λίτρα και κάπου 8 επίσης και στην εθνική αλλα με σχετικά γρήγορη οδήγηση.
Επειδη καθε βδομάδα κάνω ταξίδι Αθήνα - Λαμία για όσους περνούν αρκετές ώρες στο αμάξι θα γουστάρουν πολύ τις ποτηροθήκες!! Βολεύουν απίστευτα χώρια που σου κρατάει ζεστό ή κρύο αυτό που πίνεις ανάλογα τι θές. Λίγο άβολο είναι το τασάκι που πρέπει να το κάνεις βόλτες...
Για μενα τη παράσταση κλέβει η κεντρική κονσόλα.Σίγουρα όχι η κορυφαία ποιότητα υλικών αλλά απόλαυση για τους οφθαλμούς!!! Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό τρίξιμο.
Α ξέχασα να πω οτι και η αίσθηση του κιβώτιου ειναι καλύτερη απ το 6ταχυτο της corolla. Αυτα!!!
|
18-03-08, 02:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
το ασπρο ειναι πολυ ωραιο με φυμε και ζαντα ειναι τεζα.για τις ποτηροθηκες που λεει ο φιλος μας με βολευουν χωρις καφε δεν κανω.για το τασακι δεν καπνιζω.
|
26-03-08, 10:30
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
EDDIEDIMITRIS πιστεύω οτι κατατόπισες τους πάντες πάνω στο θέμα!Δεν έχω τίποτα άλλο να πω!Σου βγάζω το καπέλο!
26-03-08, 20:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
καλησπερα εχω το auris 16αρι μια χαρα σε ταξιδι ξεκουραστο χρωμα ανθρακι αν ειχαν μια πλευρικη στηριξη τα καθισμτα θα ηταν κομπλε οσο για στροφες δενμπορω ν αμπω μπαινει αλλα σου δινει αισθηση η αναρτηση οτιθα ξεκολησει απο το δρομο αλλα αυτο εκει. εχω κανει 6000 χλμ και μεχρι στιγμης ολα καλα. στην πορεια θα δειξει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 26-03-08 στις 20:54.
Αιτία: Κεφαλαία...
|
26-03-08, 21:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
το 1,4 auris υπερκυβιζεται....εγω θα επαιρνα το 1,4 και θα το υπερκυβιζα στα καπακια...!!!!
|
26-03-08, 21:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
το 1,4 auris υπερκυβιζεται....εγω θα επαιρνα το 1,4 και θα το υπερκυβιζα στα καπακια...!!!!
|
Εγω θα επαιρνα το diesel και στο καπακι ενα προγραμα και αντε γεια.
26-03-08, 21:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Το ντιζελ εχει φοβερη ροπη ετσι δεν ειναι???
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17034793 seconds (81,04% PHP - 18,96% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|