Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
17-06-08, 14:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδια να ρωτησω κατι ασχετο??
Της κοπελας μου το λαπτοπ οταν το ανοιγεις το ανεμιστηρακι του κανει σαν τρελο σε σημειου που λες θα βγει απο μεσα και δουλευει συνεχεια 100%..
Ιο εχει???
17-06-08, 14:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
μπα βρες κανενα κομπρεσσερ αερα και φυσα το απο οποια τρυπα βρεις .
συνηθως σταματαει να κανει αυτο τον θορυβο που προερχεται απο τον αισθητηρα θερμοκρασιας που εχει γεμισει σκονη και νομιζει οτι ειναι ζεστο και στελνει σημα στον ανεμιστηρα και δουλευει στο φουλ.
φυσικα παιζει και να τα εχει παιξει το ανεμιστηρακι που ειναι πολυ σπανιο σε laptop.
|
|
|
17-06-08, 14:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
για να πας απο nvidia se ati και το αντιστροφο πρεπει πρωτα να κανεις απεγκ.των drivers της πρωτης και μετα εγκατ.drivers της δευτερης,αλλιως αν δεν κανεις πρωτα απεγκ. στους drivers και τους βαλεις απλα τους πανω στην αλλη θα κολλαει το συστημα,
|
Φιλε μου εκανα ακριβως την διαδικασια που επρεπε, αλλα τελικα σημερα διαπιστωθηκε οτι το προβλημα υπηρχε στην ιδια την καρτα. ranger σε πληροφορω οτι η 7600 το παιχνιδι το επαιζε και μαλιστα για καρτα AGP το πηγαινε πολυ καλα. 440? Εννοεις GeForce 2 MX 440? Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει ουτε το Sims 2!! Ευχαριστω πολυ παντως που προσφερθηκες. Επισης εχεις δικιο οτι θα βρω απο 60 και πανω, γιατι ειδα μια στο e-shop με 67.50 ευρω. Με φοβιζει οτι εχει παθητικη ψυξη, δηλαδη ψυκτρα χωρις ανεμιστηρα. Ιδου το μοντελο.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113
Κι εδω ειναι το link της κατασκευαστριας εταιριας Gigabyte για την εν λογω καρτα.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2334
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 17-06-08 στις 15:09.
|
17-06-08, 17:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μην σε προβληματίζει η παθητική ψύξη σε τετοιεσ κάρτες... Είναι πολύ καλύτερες από τα sleeve bearing ανεμιστηράκια που έχουν οι υπόλοιπες....και που μετά από 10 μέρες κάνουν σαν τρένο...
|
17-06-08, 17:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ την παθητική ψύξη δεν την εμπιστεύομαι. Προτιμώ με ανεμιστήρες και ας κάνουν θόρυβο. ΣΧετικά με την 7600 δεν ξέρω, μπορει και να κάνει δουλεια αλλά όπως είδες κάνει πάνω απο 60 ευρώ. Αν είναι πάρτη και πάνω στην παθητική ψύξη βάλε και ενα ανεμιστήρα και θα είσαι άρχοντας..!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
17-06-08, 18:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Εγώ πάντως που έχω την 7600GS μια χαρά το παίζει το παιχνίδι! Βέβαια είναι PCI & SLI....αλλά ελπίζω οτι κ με μία, μια χαρά θα στο παίζει!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
17-06-08, 23:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ρε συ kst δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο καρτων. Εσυ και μια να εχεις ειναι PCI-X 16x, εγω AGP 8x. ranger καπως ετσι σκεφτομαι να το κανω, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κενη θεση στην μητρικη για να δωσω ρευμα στο ανεμιστηρακι. Ξερετε αν υπαρχουν ανεμιστηρακια που να εχουν κλιψακι τετοιο ωστε να παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο?
|
|
|
|
18-06-08, 00:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ρε συ kst δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο καρτων. Εσυ και μια να εχεις ειναι PCI-X 16x, εγω AGP 8x. ranger καπως ετσι σκεφτομαι να το κανω, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κενη θεση στην μητρικη για να δωσω ρευμα στο ανεμιστηρακι. Ξερετε αν υπαρχουν ανεμιστηρακια που να εχουν κλιψακι τετοιο ωστε να παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο?
|
η τροφοδοσια του ανεμιστηρα ψυξης της καρτας γραφικων ειναι 12volt . παρε μια πλεξουδα που βγαζει σε 4pin (τετραπινο) εχει και στο πλαισιο αν ζητησεις. Κουμπωσε την σε μια πλεξουδα του τροφοδοτικου εκει για παραδειγμα που βαζεις το βυσμα για να παρειθ τους σκληρους για ρευμα και κανει μετατροπη. Το θεμα ποιο ειναι ομως...Να το κανεις σωστα..Γιατι αλλιως θα καψεις τον ανεμιστηρα...και μπορει και το τροφοδοτικο και αν το τροφοδοτικο ειναι απλο θα σου τα καψει ολα μεσα...
αλυσιδα ενα πραγμα...
εισαι σιγουρος οτι θες να το κανεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danik : 18-06-08 στις 00:51.
|
20-06-08, 15:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Επιτελους ελυσα τις δυσλετουργειες του υπολογιστη μου. Χτες εβαλα μια ωραιοτατη ψυκτρα της ZALMAN, και επιτελους κατεβασα την θερμοκρασια του. Για Prescott οι 56 βαθμοι επειτα απο σχετικο ζορι ειναι πολυ καλη θερμοκρασια νομιζω! Φυσικα εβαλα και την σχετικη παστα η οποια ειναι η Arctic Silver 5.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912204
Επισης εβαλα και νεα καρτα με το 7600GS
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113, αλλα επειδη εχει παθητικη ψυξη θα βαλω ανεμιστηρακι. Μου δειξε με το που ανοιξα το pc 77 βαθμους!! Καλυτερα να χω θορυβο αλλα να εχω ψυξη.
|
20-06-08, 18:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
μπα βρες κανενα κομπρεσσερ αερα και φυσα το απο οποια τρυπα βρεις .
συνηθως σταματαει να κανει αυτο τον θορυβο που προερχεται απο τον αισθητηρα θερμοκρασιας που εχει γεμισει σκονη και νομιζει οτι ειναι ζεστο και στελνει σημα στον ανεμιστηρα και δουλευει στο φουλ.
φυσικα παιζει και να τα εχει παιξει το ανεμιστηρακι που ειναι πολυ σπανιο σε laptop.
|
Φανη θα το δοκιμασω αυριο και θα σου πω τα αποτελεσματα..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18062401 seconds (82,37% PHP - 17,63% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|