Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
31-10-07, 11:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όχι ρε...βγάζεις βάζεις...μπαμ μπαμ...Λίγο ζόρι είναι λόγω του ότι είναι στενάχωρα...Κατά τα άλλα τίποτα...
Καλή επιλογή οι λαμπίτσες...αυτές έχω και εγώ...
|
31-10-07, 16:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Καλημερα παιδια!!!! Τελικα πηρα τις type-r λαμπες!!! Με κομπλαρε ο φιλτατος Ντινος!!!! Μια τεχνικη ερωτηση. Οταν θα τις αλλαξω τις λαμπες , πρεπει να προσεξω κατι? Μου ειπε καποιος οτι οι βασεις των λαπτηρων εχουν κατι λαστιχακια και αν δεν τα βαλω σωστα , θα φωτιζουν αλλου οι λαμπες...... Τι γινεται???
|
κριμα...εχασες απλετο μπλεδιασμα....πες driver ποιες φωτιζουν παραπανω μην ντρεπεσαι κ κανεις πως κοιτας αλλου οπως κοιταγες οταν τα βαλαμε διπλα διπλα κ ας εσενα ειναι διαφανο το τζαμι<πλαστικο τεσπα>κ μενα μεσα στις χαρακες>αμα δεν βαλεις καλα τα λαστιχα μαστορα θα σου μπαζει η νερο <αν τα βαλεις γεια σου τελιως>η υγρασια
|
31-10-07, 17:10
|
|
|
|
Περιοχή:
athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σε αποδοση οι Philips κλασης ανωτερες μπορει σε μουρη να ειναι πιο ωραιες οι type-R αλλα σε συνθηκες με χαλια φωτισμο θα απογοητευτης!Και ειναι DiamondVision και οχι Black Diamond http://www.corollaclub.com/forums/sh...=10823&page=11
|
31-10-07, 17:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πρωτον pwpopali, κ ο driver type-r φορουσε μεχρι προχτες που πηρε ξενον...
Δευτερον Jorge για να το λες μαλλον θα το εχεις δοκιμασει στο αμαξι σου ε???Ελα μια βολτα το σκ να βαλουμε philips στο ενα φαναρι μου κ type-r στο αλλο κ αν καταλαβεις ποιες ειναι ποιες το λεω δημοσια θα σου χαρισω ενα κιτ ξενον για την corolla σου...Οσο για την ποιοτητα επανερχομαι στο φιλο driver7 να μας πει ποσο καιρο φοραει τις type-r πανω στο αμαξι του...2χρονακια αν δεν κανω λαθος???
31-10-07, 17:39
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
οχι σε μουρη ειναι η philips πιο ωραιες....πιο κοντα σε xenon ειναι βασικα :P 5000k λενε δλδ...ειναι αναλογος τι σου αρεσει...δεν εχουν καμια σχεση η μια με την αλλη...δεν υπαρχη συγκριση η θα σου αρεσει το χρωμα της typer η της philips
|
31-10-07, 18:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ντίνο...1 χρόνο και 2-3 μήνες τις φοράω (έως αύριο που μπαίνουν τα xenon στη μεσαία...στη μεγάλη πάλι typer θα φοράω)...οι λάμπες είναι ποιοτικές...δεν αμφισβητείται....τέλος...πάει αυτό...
Τώρα...για τη σύγκριση...αν τις βάλεις δίπλα δίπλα με τις philips και δεις τα φανάρια απ' έξω (προσοχή..τα φανάρια πάνω στο αμάξι...όχι το φως που ρίχνουν στο δρόμο) θα δεις τις typer εντελώς άσπρες και με πάρα πολύ μικρή απόχρωση μπλε, ενώ αν δεις τις philips είναι λιγότερο άσπρες και περισσότερο μπλε...Μοιάζουν σαν να είναι μπλε φως που ανέμειξες με άσπρο αλλά υπερισχύει το μπλε...
Το τι προτιμάει ο καθένας είναι θέμα γούστου...εμένα μια χαρά έκατσαν οι typer υπερευχαριστημένος είμαι...
|
31-10-07, 20:11
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
αμα δεν βαλεις καλα τα λαστιχα μαστορα θα σου μπαζει η νερο <αν τα βαλεις γεια σου τελιως>η υγρασια
|
Επειδη δεν πολυκαταλαβα , μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις ,μην κανω καμια βλακεια???
|
31-10-07, 20:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Επειδη δεν πολυκαταλαβα , μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις ,μην κανω καμια βλακεια???
|
δεν ειναι τπτ ρε συ θα δεις πως ειναι οταν την βγαλεις την μια σαν καπακι ειναι ουσιαστικα...απλα φτιαξε πρωτα το ενα φαναρι για να χεις να κοιτας το αλλο πως ειναι...μην τα ανοιξεις κ τα δυο ετσι δεν θα κανεις τπτ λαθος...
|
31-10-07, 20:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Δες μία και το βιβλίο του αυτοκινήτου...τα έχει όλα με εικόνες πολύ αναλυτικά...θα δεις πως άδικα ανησυχείς...στο θέμα του χώρου είναι το μόνο πρόβλημα...
|
31-10-07, 20:51
|
|
|
|
|
|
ΟΚ παιδια ευχαριστω! Αν συναντησω δυσκολια θα σας πω....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16580796 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|