ρε πατε καλα ρε σεις?
τι να γραψω δλδ? να παρεξηγηθω παλι? το πε σ ολη τη σαλονικη ο μητσαρας? αχ μητσαρα τι εχεις να φας!!!!
τι να γραψω? με τον 1300 του ivehin? το ξεχναμε......
με το μητσο ανοιξαμε 4-5 φορες. τις 2 δεν μου πηρε την δευτερη αλλα δεν ειναι δικαιολογια. εχασα.μου εφευγε μιση με μια καροτσα τις υπολοιπες φορες και τι μια με περασε ενα μετρο. με εκανε βολτα. παραξενευτηκα που δε σπιναρει το ατιμο.....(φαντασου ποσο ΨΟΦΙΟ ειναι χαμηλα
)
το ξεκινουσε καλα. εγω εχω και καινουργια λαστιχα και ειναι η πρωτη φορα που ξεκινησα τωρα με αυτα. φυσικα ξεκιναει καλυτερα απο πριν αλλα παλι μενει κατω παρολο το ποοοολυ μακρυ σασμαν του καρινα που φοραω.και μου σπιναρει μεχρι λιγο πριν τον κοφτη της πρωτης. με το μαμα σασμαν του 20v δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μπροστα κανενα μαμα ts.ουτε στα 400μετρα. ποσο μαλλον στα 100 μετρα.
το αμαξι του μητσου εχει μεταμορφωθει με τη χωανη που του εβαλε και φυσικα το ξεκιναει καταπληκτικα. στην τελευταια που καναμε το ξεκινησα πολυ καλα και ημασταν διπλα. ενω ο μητσαρας ειχε κανει την ιδια εκινηση με τις προηγουμενες... πραγμα που σημαινει οτι το 20v ειναι εκει. υπαρχει. το σεβοντε!!!!!
συνεπως εχασα δικαια και μπραβο του απο τον μητσαρα με την ts η οποια ξεκιναει καταπληκτικα και αποδιδει με διαφορα η χωανη που του εβαλε!!!!
να επισημανω οτι αποδιδω 142 αλογα(power) και του μητσου πρεπει να περναει τα 200 με τη χωανη. τα συμπερασματα δικα σας.
ΑΛΛΑ
χαθηκε μια μικρη μαχη και οχι ο πολεμος.
θα ετοιμασω οσο πιο γρηγορα μπορω το μαμα σασμαν μου και θα τα τα ξαναπουμε εδω μεσα (αφου το θελετε) και στα 0-400 μετρα
αυτα.... ειστε οκ τωρα?