Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
The 1.8 L (1,781 cc) 7K was first introduced in 1983.Output was 80 hp (60 kW) at 4600 RPM and 103 ft·lbf (139 N·m) at 2800.Was available with a 5 speed manual & 4 speed automatic transmission. Available in both fuel injected and carburetted configurations, the 7K produces much more power and torque compared to the other K engines however it is a lot less 'rev happy' due to having such a large stroke.7K is available in KR42 Townace SBV vans (1997- 2007) using a large G52 5 speed gearbox.
|
χμμ ναι...αυτα διαβασα και εγω και εδω αναφερει οτι ειναι 80 αλογα αλλα μου φανηκαν λιγα εφοσον ειναι 1.800cc αυτος,αλλα για να το λεει κατι παραπανω θα ξερουν
η ολη μου απορια ξεκινησε για το αν μπορω να βρω καποιο μοτερ ιδια αλογα με τον 4age 16v με λιγοτερα χρηματα και λιγοτερες μετατροπες,αφου λογικα ο 7k δεν θελει αλλο σασμαν και μπαινει πανω αμεσως και χωρις βασεις μοτερ οπως θελει το 16ν,γιατι πιστευω οι τιμες τους ειναι τσιμπημενες και ο καθενας ζηταει οτι θελει...αλλα απο οτι φαινεται θα κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι καλο σε 4age να το σβουριξουμε και εμεις λιγο