Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
|
|
27-02-11, 16:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ούτε η Aegean, ούτε η AVIN είναι μικρές εταιρείες (παρεμπιπτόντως, το όνομα της τελευταίας προέρχεται από τα αρχικά ενός εκ των ιδιοκτητών της, ανεστραμμένα: Νίκος Βαρδινογιάννης).
Κάτι που διαφεύγει, λίγο, της προσοχής μας είναι η προτροπή "να μην βάζουμε από τα φθηνά γιατί μπορεί να κλέβουν". Πώς, δηλαδή, θα λειτουργήσει ο ανταγωγνισμός αν δεν βάζουμε από τα φθηνά; Και ποιός εξασφαλίζει ότι τα ακριβά δεν κλέβουν ταυτόχρονα;
-
Πάντως, τον τελευταίο καιρό στο Accent μου, βάζω σε μία Aegean στην Ταξιαρχών, και έχω διαπιστώσει μεγαλύτερη αυτονομία από την περίοδο που γέμιζα σε μία Aegean επί της Λαμπράκη στο ύψος της Σπάθα. Και η πρώτη είναι και φθηνότερη από την δεύτερη...
Όσον αφορά στην απόδοση, δεν έχω δει κάποια διαφορά...
|
Αλλο ηθελα να πω,πως οταν βαζω μια ποσοτητα και δεν βγαζω αρκετα χιλιομετρα,δεν ξαναβαζω εκει.Εννοειται οτι δεν ειναι ολα τα βενζιναδικα ιδια,και αν κλεβει το ενα - αυτο δεν ισχυει για ολα τα βενζιναδικα της εταιριας.Μου εχουν πεσει απλα αυτα στο ματι και ειπα αυτο που κανω εγω.Και εννοειται οτι κοιταω παντα τις τιμες γιατι δεν μου περισσευουν τα λεφτα για βενζινη.
|
27-02-11, 17:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
λοιπον παιδια για ριξτε μια ματια σ αυτο το site:
http://www.gasprice.gr/main/welcome.asp
εκτος απο το βενζιναδικο με την χαμηλωτερη τιμη παρεχει και πληροφοριες για το ιδιο το βενζιναδικο, αν ειναι καθαρο κτλ...επισης οποιο εχει μια κοκκινη φατσα αγριεμενη (κατι σαν κι αυτην ) σημαινει οτι το βενζιναδικο εχει πιαστει στο παρελθον να κλεβει η' να νοθευει, αν πατησετε στην φατσα λεει ακριβως ποσες φορες πιαστηκε και τι παραβαση εκανε..το καλυτερο ειναι οτι διατιθετε και για κινητο τηλεφωνο, ετσι αν εχει καποιος internet απο το κινητο θα μπορει να ξερει ανα πασα ωρα και στιγμη αν το βενζιναδικο ειναι καθαρο η' οχι..επισης εχει πληροφοριες και για υγραεριο κινησης...εγω το εχω ηδη σελιδοδεικτη παντως
|
27-02-11, 17:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
λοιπον παιδια για ριξτε μια ματια σ αυτο το site:
http://www.gasprice.gr/main/welcome.asp
εκτος απο το βενζιναδικο με την χαμηλωτερη τιμη παρεχει και πληροφοριες για το ιδιο το βενζιναδικο, αν ειναι καθαρο κτλ...επισης οποιο εχει μια κοκκινη φατσα αγριεμενη (κατι σαν κι αυτην ) σημαινει οτι το βενζιναδικο εχει πιαστει στο παρελθον να κλεβει η' να νοθευει, αν πατησετε στην φατσα λεει ακριβως ποσες φορες πιαστηκε και τι παραβαση εκανε..το καλυτερο ειναι οτι διατιθετε και για κινητο τηλεφωνο, ετσι αν εχει καποιος internet απο το κινητο θα μπορει να ξερει ανα πασα ωρα και στιγμη αν το βενζιναδικο ειναι καθαρο η' οχι..επισης εχει πληροφοριες και για υγραεριο κινησης...εγω το εχω ηδη σελιδοδεικτη παντως
|
Μπραβο στον mlt184 για χρησιμες πληροφοριες!!!
|
|
|
|
27-02-11, 18:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Πάντως, τον τελευταίο καιρό στο Accent μου, βάζω σε μία Aegean στην Ταξιαρχών, και έχω διαπιστώσει μεγαλύτερη αυτονομία από την περίοδο που γέμιζα σε μία Aegean επί της Λαμπράκη στο ύψος της Σπάθα. Και η πρώτη είναι και φθηνότερη από την δεύτερη...
Όσον αφορά στην απόδοση, δεν έχω δει κάποια διαφορά...
|
Εχεις καποια σχεση με τις περιοχες αυτες φιλε μου? Γιατι εγω μενω πιο πανω απο τη Σπαθα. Παντως επειδη εχω βαλει και απο τα δυο, ιδιως αυτο στην Ταξιαρχων ειναι ψιλομαπα. Το καταλαβαινω απο τα πυρακια που βαρανε και τα δυο αυτοκινητα μολις βαλω απο αυτον (που δεν βαζω ακριβως γι αυτο το λογο), ποσο μαλλον το μικρο που μου χει πεταξει ενα check εδω και καιρο επειδη αφηνει μια βαλβιδα ανοιχτη (ψυχρης εκκινησης μαλλον). Εγω βαζω πλεον ΕΚΟ χαμηλα στην Σαλαμινος, και σε αυτον που ειναι αναμεσα στα Village και στο Allou.
|
27-02-11, 18:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://www.gasprice.gr/main/gforum_t...cid=331&catid=
εδώ καποιοι μιλάνε για κλέψιμο λίτρων σε υγραέριο? και ποιος είπε εξάλου πως και νοθεία δεν μπορεί να γίνει ή να κλεβουν οι αντλίες? οτι θέλουν κανουν και εκει!
|
27-02-11, 19:48
|
banned
|
|
|
|
Όπως γραφει αποπάνω ο Νικηφόρος κλέψιμο πέφτει και στο υγραεριο απ ότι λενε οι υγραεριοκινητοι σε αλλες σελιδες ....
Στο φορουμ των 4Τ στη σχετική συζητηση θα δείτε περιπτώσεις όπου αδεια δεξαμενη των 42,5λτ που γεμισε 10 φορες με 42,5, πήρε 44 κλπ
Απίθανες δικαιολογίες όπως δε σου δουλευει καλά το φλοτερ, το αμάξι ειναι μπαταρισμένο (λες και πρέπει να έχουμε μαζί μας τάκους και αλφάδι κάθε που γεμιζουμε), η δικιά μου αντλια εχει πολυ πίεση και στουμπωνω παραπάνω αεριο κλπ....
Δε σωνόμαστε ρε παιδες απο δαυτους μου φαίνεται με τιποτα
|
27-02-11, 20:49
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Έγω ξέρω πόσο περνω παντός και γεμιζω πάντα σχεδόν αδειος.
Έπι του θέματος το βενζινάδικο που έκλεβε ήταν στην Βάρη μετα τα βλάχικα πηγαίνοντας προς την Ποσειδώνος αμέσως μετα την διασταύρωση με την Καλύμνου στο αριστερό σας χέρι.είναι με κίτρινα και μπλε χρώματα είχε και φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης εκει να δεις τι θα έκλεβε.
|
27-02-11, 21:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
πανω που τα λεγαμε...πιασαν πρατηριουχο να κλεβει και εκτος του προστιμου θα του αφαιρεσουν και οριστικα την αδεια...επισης ψαχνουν και τον εγκαταστατη του μηχανισμου που εβαλε στην αντλια για να μην γραφει τα σωστα και η ποινη κυμαινεται απο 50000 εως 500000 . μακαρι να του παρουν την αδεια...ουτε σουβλατζιδικο να μην μπορει ν ανοιξει...παιδια οπου εχετε αμφιβολιες για την ποιοτητα και την ποσοτητα που βαζει ο πρατηριουχος μην τους λυπηθειτε...στις αρχες η' οπως προβλεπεται να γινει σωστα η διαδικασια...και αν χασει ενας δυο απο αυτους την αδεια να δειτε πως θα μαζευτουν...οριστε και το ρεπορταζ για του λογου το αληθες:
http://news247.gr/oikonomia/agora/po....791134.ht ml
|
|
|
|
27-02-11, 21:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
που να δείτε στο πετρέλαιο θερμανσης τι γινεται? εκεί πέφτει το περισσότερο κλέψιμο!
1ον κλεβουν οι αντλίες των βυτιοφὸρων
2ον μπορεί να γίνει μεγαλύτερη νοθεια (και γὶνεται) γιατι φαίνεται ποιο δύσκολα για διάφορους λογους.
3ον γιατι αρκετοί όπως και εγώ εδώ στο σπίτι εχουμε δεξαμενες πλαστικές με ατσουμπαλο σχήμα που ΔΕΝ κυβίζονται (με λιτρομετρητη κιόλας) όπως οι μεταλλικές και μας κλεβουν και σε ποσότητα!
4ον γιατι το εχουν ζεστο το πετρελαιο στα βυτια???? γιατι μεγαλώνει ο όγκος του!!! αυτο που το εχουν πει ατομα που ξερουν και τελικα επιβεβαιωσα ο ίδιος πως το ειχαν ζεματιστο να βγαζει ατμους!!! δεν ξερω αν το κανουν όλοι αλλα προσοχη σε αυτό!
Η μονη προστασια που εχουμε σαν καταναλωτες, ειναι να μην βαζουμε απο εκει που δουμε το πρόβλημα (κλεψιμο-νοθεια) και ΠΑΝΤΑ να κανουμε τις καταγγελειες μας, αντε να τους πιανουν σιγα σιγα να βγάλει και κανα φράγκο το καημένο το κράτος που δεν έχει μία! να καθαρίζει και η πιάτσα από την χωλέρα.
|
27-02-11, 22:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
LPG και τα μυαλά στα κάγκελα παιδιά.ξέρω τι περνω και δεν μπορούνε να με κλεψουνε.
Πειραγμενες αντλίες μου φαίνεται πρέπει να είναι ένα Jetoil λίγο ποιο κάτω απο τα jumbo αλλα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
|
Τωρα γυρισα απο καφεδακι στη Γλυφαδα,και περνωντας Βαρης-Κορωπιου ειδα για πρωτη φορα κλειστο το JETOIL,αυτο δουλευε 24ωρο.Μου μυριζει οτι γι'αυτο το βενζιναδικο λεγανε οι ειδησεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Πειραγμενες Αντλιες. |
endurasKE-30 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
07-10-06 22:00 |
Page generated in 0,17041206 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|