γιατι θα ειχε κλαμα δλδ? εγω και να χασω χαμογελαω γιατι κανω τους αλλους να ανυσηχουν...
σημερα εχασα ελαχιστα απο ενα μπλε πανεμορφο εβο στην επιστροφη απο κορινθο. δουλευα 0.6 και ανοιξε πρωτος ενω ηταν διπλα μου. εκανε μια αποσταση 2 καροτσες και δεν μπορεσε να φυγει αλλο αλλα ουτε να τον μαζεψω...
ε το παρατησαμε....
ξαναβρεθηκαμε ομως λιογο πριν τα διοδια της ελευσινας στην επιστροφη...
τσααακκ!!!!
του βαζω 0.9bar και απλα δεν ειδα ποτε τον πισινο του...
αλλα οκ εκει δεν γινοταν να γινει καλο πατημα γιατι ειχε ψιλοκινηση...
ο τυπος αφου εκοψε λιγο και εγω εφυγα μου αναψε τα φωτα 2-3 φορες...
με παιρνουν τηλεφωνο και εκοψα και εγω ταχυτητα...
περασε και μου σηκωσε το χερι και με χαιρετησε...
στην μοτορ οιλ ενα golf gti αυτο με τα μεγαλα πλατια φαναρια πισω προσπαθουσε να κλεψει αερα (slip streaming) σαν τον λωποδυτη τον βαλεντινο ροσι αλλα.... χαχαχαχα δεν τον αφηνα να μπορεσει να κλεψει αερα. επαιζα με το γκαζι ισα να μη μπορεσει να πλησιασει. κανα δυο φορες που νομιζε οτι εκλεψε αερα βγηκε να κανει προσπαθεια να περασει αλλα τπτ. τον επαιρνε ο αερας...
εκει γελασα ρε γμτ...
ακομα αναρωτιεται τι κορολα ηταν αυτη...
πιο μετα την μοτορ οιλ ενα Α4 αγνωστων στοιχειων αν και πηγαινε καλα επισης αναρωτιεται...
επιστροφη απο κορωπι παραλιακα για πειραια ...
ενα κολωπαιδι με ενα μινι κουπερ s νομιζε οτι κατι ειχε...
ουτε που τον ενοχλημα και μου κολουσε συνεχεια προφυλακτηρα. δεν εδω σημασια γιατι λυπηθηκα την βενζινη μου και καπνιζα και ακουγα μουσικη...
το βιολι του αυτος. ειχε χωρο να περασει και δεξια και αριστερα και προσπαθουσε να με σπρωξει...
πως κανω μια τιμονια φρεναρω και βρισκομαι πισω του...
και τον εχω ενα χιλιοστο στον προφυλακτηρα μου και τον σπρωχνω εως τον φλοισβο...
αλλα ακομα δεν ηξερε τι και πως...
παω διπλα του... του λεω πατα το ρε....
κατεβαζει τριτη παταει τερμα τον αφηνω να πεταχτει κανα δυο καροτσες να δω τι κανει. επειτα με τεταρτη οπως ημουν θα πρεπει να πατησα για 3 sec τερμα και ημουν 6-7 καροτσες μπροστα...
τελικα εκανα 250κμ σημερα και εκαψα μισο τεποζιτο γμτ....