Χτες βράδυ κατά τις 12.00+ γύριζα από παραλιακή προς Πειραιά για να πάω σπίτι μου, χαλαρός με 90-100χαω. Κάπου πριν από το ΣΕΦ με περνάει επιδεικτικά και φασαριόζικα ένα ασημί civic (το καινούριο) με χαμηλώματα, μπουρί κτλπ. Λέω από μέσα μου «δε γαμιέ?» και κατεβάζω σε 3η και αρχίζω να ακολουθώ. Φτάνουμε στην δεξιά στροφή πάνω στη γέφυρα ακριβώς έξω από το ΣΕΦ και ενώ αυτός αρχίζει και κόβει αρκετά, εγώ μόνο μια κατεβασιά έκανα και άρχισα να μπαίνω με πολλά (την στροφή αυτή την πηγαίνω σχεδόν κάθε βράδυ και την ξέρω). Ήμουν πίσω του όλη την ώρα αλλά πάνω στη στροφή είχα αρχίσει να τον πλησιάζω! Με το που βγαίνουμε από την στροφή και μπαίνουμε στην ευθεία πρέπει να μου έριξε τουλάχιστον 7 καρότσες και όχι μόνο δεν μαζευόταν με τίποτα αλλά αύξανε και την διαφορά! Να μη σας τα πολυλογώ, βγάζει φλας να στρίψει για 34ου Συντάγματος και βλέπω πίσω να γράφει Type R ... Είπα από μέσα μου «που πας ρε Καραμήτροοοοο» και ενώ κανονικά ήταν να στρίψω και εγώ από εκεί προτίμησα να συνεχίσω ευθεία προς λιμάνι και να κάνω ότι ψάχνω κάτι στο ντουλαπάκι μου ...
Φτάνω στο φανάρι που ξεκινάει η Γούναρη (με πιάνει κόκκινο) και κάθομαι στην αριστερή λωρίδα για να κάνω απολογισμό τις καρότσες που άρπαξα πριν. Στη μεσαία ένα ταξί και στην δεξιά δεν έβλεπα τι είναι. Ανάβει πράσινο, χαλαρός εγώ πάω να κουμπώσω 1η και πετάγεται από τη δεξιά ένα φτιαγμένο AUDI A3 (μπουριά, φασαρίες, κακό) και μπαίνει μπροστά μου και αρχίζει να δίνει! (Είχε ακολουθήσει όλη τη φάση με το TypeR και είχε πωρωθεί φαίνεται!) Ξαναλέω από μέσα μου «δε γαμιέ?» και αφήνω όλη την πρώτη κάτω, και φεύγω με κόφτες απανωτούς. Σκίσιμο 2ας, κόφτες (και αυτή) και αρχίζω να τον πλησιάζω, κούμπωμα 3ης και τον πλησιάζω επικίνδυνα! Αλλά έλα που η Γούναρη τελείωνε και μπροστά ήταν Λιμάνι ... Είμαστε και οι δύο στην μεσαία και βλέπω από μακριά το φανάρι να ανάβει πράσινο. Βγάζει φλας και αυτός για αριστερά οπότε θα στρίβαμε μαζί. Λέω «2 τσάγια την ίδια μέρα δε λέει» και κάνω το απίστευτο ... Ξανακατεβάζω σε 2α , μπαίνω απότομα στην αριστερή λωρίδα και πλασάρομαι με τιμονιά στη στροφή. Ντριφτάρω Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Α, κάνω ψιλοανάποδο(!) και τον περνάω από την εσωτερική σχεδόν με τα τέσσερα!!!!
Ο τύπος τα είδε ΟΛΑ! Με σπασμένη 2α πλέον αρχίζω και ανοίγω σφαίρα και τον αφήνω πίσω! Αρχίζει να ανοίγει και αυτός μέσα στο παραλήρημα και τη ζάλη του αλλά μπαίνω σε κάτι σφήνες και προλαβαίνω ένα φανάρι με πορτοκαλί, περνάω εγώ και εκείνον τον πιάνει το κόκκινο ... Τον ξεκ@λιασα κανονικότατα ...
Comments?