Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 20-02-06, 20:13
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια η συνεχια στις 20ν διαφωνιες
ευτιχως που ησουν και εσυ IVEHIN να επιβεβαιωσεις αυτο που συνεβη αλλιως....!!!!
παιδια για χθες ενα σχολιο τελευταιο
υπαρχη χειροτερο πραγμα απο να εχεις TS ?
ΝΑΙ!!
το χειροτερο ειναι να εχεις TS και να εισαι και ΑΕΚ

Παντα φιλικα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 20-02-06, 20:53
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Μα το έκανα, με μια διευκρίνηση, ότι εγώ δεν πάτησακαν γκάζι!!! Πάτησα αφού έφυγες! Τέσπα....... αλλη φορα θα τα λύσουμε!
Τι θα πει δεν ξεκινησα κανονικα ή δεν το πάτησα τέρμα κτλ? Η κόντρα είναι κόντρα!
(Αυτα ειναι λογια του Γιωργου)
.............................. (σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, απλά για να μην το συνεχίσω,γιατί εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει)

Υ.Γ. Ακόμα και έτσι όμως μετά την 3η πάλι άρχισε το μάζεμα!!!! Τα συμπεράσματα παραμένουνε τα ίδια!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 21-02-06, 05:52
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 588
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα δεν παμα καλα.....εγω δεν ξερω πολλα απο cars 20v kai 50v αλλα οκ.... μια γνωμη την εχω.... αν θελω φθηνω αλλα και 12 χρονων αμαξι θα παρω ενα 20v αλλα ποσο θα αντεξει...θελω ποιοτητα γκαζια θα παω σε ts που δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι ποιο γρηγορο...καμμια φορα και ο θεος δεν βλεπει...εδv ο jordan εχασε καρφωμα.... ενα παραδειγμα....απο την δουλεια..

2 Φιλοι..ενας με mazda3 2,0 150 hp και ο αλλος με ενα ford focus 1,8 115hp....ta sthsane to focus φοραγε ενα βαρελακι bmc ειχε βγαλει τα πισω καθησματα την ρεζερβα τα εργαλεια με αδειο ντεποζιτο και το nοs που μπαινει στο ντεποζιτο με την βενζινη...το mazda μαμα με full ντεποζιτο....λοιπον στα 500μ ηταν μπροστα το focus....με οδηγικα λαθοι του mazda...

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟ???ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΑΜ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ FOCUS ΕΙΠΕ ΟΧΙ....και καλα Εκανε ΑΛΛΑ συγκρινοντε τα 2 αυτα αμαξια???Κατι τετοιο πιστευω πως εγινε και εδω.....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Εχασα ΑΠο ενα Civic 1500 2 αμαξια πισω ημουν γμτ......
Παλιά 21-02-06, 14:27
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 308
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειμαι με ενα ξαδερφο μου για καφε στον πειραια κατα τισ εντεκα γυρναμε προς περιστερι απο που λοιπον? μα απο κηφισο φυσικα εκεινος εχει ενα saxo 1.6vts και εγω 20v levin σε εε90 ΜΑΜΑ ουτε καν τη σωστη εξατμιση δεν φοραω. ο ξαδερφος μου σκουπα και εξατμιση. βγαινουμε κηφισο με δευτερες και οι δυο μεσα διπλα διπλα ανοιγουμε φορτωνω δευτερη και τον αφηνω μισο αυτοκινητο την στιγμη που αλλαζω εκεινος φορτωνει ηδη τριτη αλλαγη σε τεταρτη φορτωμα και εχω ανοιξει ηδη 2 αυτοκινητα τεταρτη σχεδον τρεισ καροτσες και εκεινος εκοψε σταματαμε στην εξοδο καβαλας στο φαναρι και του επεσε το σαγονι ουτε ταχυτητες λυπηθηκε ουτε τιποτα απορησε σταματηστε λοιπον τισ βλακειεσ και καντε κανα "|φιλικο ανοιγμα" της προκοπης μεις θα σας μαθουμε πως γινεται? η νεα γενια?
Παλιά 22-02-06, 18:41
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

η λυση στην απαντηση TS vs 4AGE 20V silvertop ηρθε. να πω επισης οτι δεν θα απαντησω εδω σε καμια ερωτηση μιας και θα σας καλυψω ολους. ηδη εχει ανοιχτει τοπικ για τις διαφωνιες μας.
γεγονος ημερολογιου τεταρτη 22-2-06.
ωρα 1430
καιρος τελειος.
να διευκρινισω οτι τον νεοκλη τον ξερω απο 10 χρονων και δε τιθεται θεμα παρεξηγησης ποτε
ειμαι στη δουλεια χτυπαει το τηλ και ειναι ο νεοκλης λεγοντας μου οτι ειναι στο σχιστο και εκανε κατι δοκιμες και να παω απο κει αν μπορω για να τα δοκιμασουμε..
με τη μια παραταω τα εργαλεια βγαζω τη φορμα και παω σχιστο. μιλαω με τον νεοκλη και συνενοουμαστε να παμε στην συγκεκριμενη αναβαση που πηγα με τον 2579.
ειμαστε ρολαριστοι με περιπου 40κm/h και μου λεει ο νεοκλης απο το vhf παμε παμε παμε παμε.... ειναι πιο πισω μου περιπου 1.5 αυτοκινητο. ξεκιναμε δεν ξερω ποιος πατησε γκαζι πρωτος. ο νεοκλης λεει οτι πατησα εγω.(τ αμαξι μου ομως το νοιωθω ακομα μπουκωμενο) σπαμε πρωτη αλαζουμε δευτερη στην τριτη με περναει και καθεται μπροστα περιπου 4 καροτσες και καθεται εκει.αλαζουμε τεταρτη και
στο σπασιμο της τεταρτης μας αρχιζω και μαζευω στις 2 καροτσες και αναψα φλας για να με δει οτι θελω να τον περασω μιας και πλησιαζα δραματικα. εκεινη τη στιγμη εσπαγε τεταρτη ο νεοκλης (και οχι γεμιζε τεταρτη οπως ειπε. το λεω αυτο γιατι με πηγε βολτα και η τεταρτη του σπαει στα 185-190 και στο σημειο που ηθελα να τον περασω σε εκεινο το σημειο εβαλε πεμπτη οταν με εκανε βολτα.) εκει που πηγαινα να τον περασω με 190+ εκοψε ισως λογω κινησης. σταματαμε και μιλαμε και μου ειπε καλα λογια για τον κινητηρα μου. του λεω να παμε απο σταματημενοι και εως 400μετρα αναβαση παλι.συμφωνησαμε και ξαναξεκινησαμε σταματημενοι
ειμαστε με πρωτη. ξεκινησαμε κανονικοτατα και οι 2 μαζι. εγω φουλ σπιναριστος με καπνες και ο νεοκλης πιο ηπια αλλα ψιλοκαλα. ειμαστε μαζι σχεδον μεχρι ολο το σπιναρισμα μου. με το που σταματω να σπιναρω αφου γραπωσαν κατω οι τροχοι πετιεμαι σαν λαστιχο μπροστα και αρχισω και κανω μια διαφορα της ταξης 5-6 καροτσες περιπου αν δεν κανω λαθος. σπαω τριτη βλεπω πισω αλλα ειχαμε ακομα πολυ αποσταση αλλα ψιλοπησιαζε πολυ πολυ αργα στη μεση της τεταρτης. αφου εχουμε προ πολου περασει τα 400 μετρα παμε για τα 800 περιπου που ειναι ολη η ανηφορα. στη συνεχεια της ανηφορας και ενω ειμαστε με 190 με πλησιασε στις 2 καροτσες αλλα κοψαμε γιατι ειχε κινηση. με πλησιασε αλλα πιστευω οτι θα πλησιαζε στη 1 καροτσα και θα γονατιζε μετα επειδη αμεσως θα επρεπε να βαλει πεμπτη για να μην μπει η τεταρτη στους κοφτες.και το παραδεχτηκε κιολας ο νεοκλης. δλδ αν αλαζε πεμπτη οταν ηταν μια καροτσα πισω μου δεν ειχε τυχη γιατι εγω ημουν με φορτωμενη τεταρτη φουλ γκαζια στις 7000 που σημαινει οτι ειμαι για ακομα 200 ακομα μετρα στα μπουνια μου και αλαζω ταχυτητα στις καθε φορα στις 7650. ο δρομος τελειωνε σε 250μετρα. εχουμε ξεπερασει την αποσταση των 900 μετρων.
συνεπως στη συγκεκριμενη αναβαση απο σταματημενοι δεν εχει καμια τυχει η ts και το παραδεχτηκε και μπροστα μου ο νεοκλης. αν νομιζει οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα τον παρακαλω να με ξαναπαρει τηλ και να βαλουμε και μαρτυρες. μαλιστα ο νεοκλης ειχε συνεπιβατη και το παραδεχτηκε και ο συνεπιβατης οτι δεν γινεται με τιποτα να με περασουν στη συγκεκριμενη αναβαση.

να πω επισης οτι.
ο νεοκλης ειχε ενα ατομο μεσα.
οτι ημουν γεματος βενζινη.
γεματο το παγουρι για τα τζαμια(για το σταθη αυτο )
ειχα μεσα το car-pc και ολα τα καλωδια του.
ειμαι γυρω στα 1145 κιλα.
ΦΟΡΑΩ
φιλτρο ελευθερο στον παπα k&n
παραλληλο εγκεφαλο της dastek unichips
εξατμιση με καταλυτη και 2 καζανακια κατασκευη παπαδοπουλος
βενζινη 95 οκτανιων

ελπιζω να μην υπαρχουν ερωτησεις του τυπου ειχε το τρακσιον κοντρολ κτλ γιατι θα σαλταρω μιας και τον επιασα ακομα και στις υψηλες ταχυτητες οταν πηγαμε ρολαριστοι
ελπιζω να μην πει κανενας γιατον συνεπιβατη του νεοκλη
ελπιζω να μη με ζαλισετε διοτι θα πατησω και σας
ελπιζω να συμφωνει και ο νεοκλης με τα ανωτερω και αν οχι ας ξαναπαρει τηλ

εχω να πω οτι.
πλεον ο 2579 δεν εχει καμια τυχει στην συγκεκριμενη αναβαση γιατι
τοτε ειχα πολυ βαριες ζαντες και καραφλα τελειως λαστιχα και τωρα εχω σε καλη κατασταση λαστιχα αλλα παναλαφρες μαγνησιου ζαντες και φυσικα τον προκαλω οποτε εχει χρονο να ερθει να τα παμε .
φυσικα χωρις παρεξηγησεις
το λεω αυτο για τον 2579 διοτι πηγαμε εκει και τερματισαμε μαζι ανεξαρτητα αν μου εφυγε στο αλλα ανοιγμα. ηδη παραδεχτηκε οτι δεν με πιανει καταβαση η ευθεια εκει τοτε. οποτε του ειναι ευκαιρο ανοιγουμε.
με ενοχλει γιατι καπου το ξανακουσα απο τον mechanicaf νομιζω οτι ο 2579 με περασε. ο mechanicaf να δειτε ποσο θα φαει οταν ερθει η ωρα που θα παμε καλαματα

δεν εχω χασει ποτε σε κοντρα. η κερδιζω η δεν παω καθολου.
φιλικα και με αγαπη πανος
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  ........_007_295.jpg
Εμφανίσεις:  13
Μέγεθος:  116,8 KB  
Παλιά 22-02-06, 20:25
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειπα να μην γραψω,αλλα διαβαζω μ@λ@κιες.Τα ts εχουν δυναμη,πολυ δυναμη και μονο με την αλικη βουγιουκλακη οδηγο θα την περαση 20V ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΜΑ.Το οτι ο δημητρης η δεν ξερει η δεν θελει να το λιωσει το αυτοκινητο το, του δεν σημαινει τιποτα.Το πως με περνουσε, με 210 εγω,νομιζω ανετα,και εκει φαινεται η δυναμη και οχι λιωσημο,1-2.Νικο δεν εχεις καμια απολυτος τυχη με ts,ειδικα απο ρολαριστες 1τες μεχρι 200χ.α.ω μονο με δορυφορο θα τις βλεπεις οχι μονο εσυ,αλλα και οι αλλοι,για να ξεκαβαλυσετε λιγο το καλαμι.
Εχουν μοτερ αλλου και ο χρηστος ξερει οτι με ιδιες συνθηκες και ιδιας δυναμικοτητας οδηγους δεν πιανονται,ειδικα μετα τα 180 αντε
γκουχου γκουχου ποιο καλαμι ρε ηρακλη?
Παλιά 22-02-06, 20:33
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Eνας συναδελφος απο την δουλεια εχει το Focus ST (προηγουμενο) καισε κουβεντα περι car μου ειπε οτι εχει "σκισει" TS.Mπορω να πω πως με επιασε λιγο αδιαβαστο....εχει κανενας καμια εμπειρια πανω στο θεμα???Παντως μετα που το εκνα μια βολτα μπορω να πω οτι τραβουσε γραμμικα και παντου...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η πρωτη
βγαζει...70χλμ και η δευτερα 120και κατι ψηλα....
Κανενα Twin Spark (TS) Alfa Romeo (147,156) θα εννοούσε.

Η μπορει να επεσε σε κανενα corolla 1.4 με κανενα σηματάκι TS μπροστα.

Οπως και να εχει.... ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ για το τουτου του να του πεις. Ποιο βαρυ.... ποιο αδυναμο ακομα στα χαρτια τρωει καροτσες.

Εχω πετυχει στο δρομο και 5θ και caravan!! Μετραγαν καροτσες παντα.

Τα saxoralla ποιο πολλυ μας δυσκολευουν. Καλυτερα πανε.
γκουχου γκουχου και σενα
Παλιά 22-02-06, 20:40
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 297
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ειπες ή κερδιζεις ή δεν πας καθολου.Εδω εχουμε την περιπτωση 'δεν πας καθολου'.Χα,χα,χα.Μου φαινεται πως θα αρχισω να ψαχνω απεγνωσμενα κανα TS.Δεν γινεται να τα εχετε τσαγιασει ολοι εκτος απο εμενα!!!Ατσα και παναλαφρες ζαντες.Παλι καλα που δεν εχεις πειραξει τιποτα.Αλλα μπραβο σου εσυ τα λες ο Νικος να δουμε τι θα μας πει και ποτε!!
Και για να συννενοηθουμε οταν λεμε καροτσες εννουμαι 'αυτοκινητα';;
Παλιά 22-02-06, 20:42
MARMEL Offline:
Αdministrator

μαλλον αλλα οχι smart
σε πειραξαν και οι ζαντες τωρα?καποτε μου το χε πει ο αστακος να βαλω αυτες.
αυτα θα μου λες οταν χασεις? δλδ ενα ολοκαινουργιο μαμα αν βαλει super leggera δεν ειναι μαμα? τι μας λες!!!!!
Παλιά 22-02-06, 21:19
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 588
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλη φαση αλλα φιλε πανο η λογικη αν δεν κερδισω δεν παω καθολου δε μου φαινετε σωστη....για μενα (τις ποιο πολλες φορες) κοντρα ειναι ενα τεστ για το αμαξι μου πως παει απεναντι σε ποιο δυνατα ή και σε ιδια με μενα αυτοκινιτα....το οτι ημουν π.χ μονο 2 αμαξια πισω απο ενα civic 1500cc to thewrw kalo ok....κι ας εχασα....το οτι εισαι μπροστα απο τς παλί καλο και ωραιο για ενα και καλα ποιο αδυναμο αμαξι...1600 δεν εισαι???τεσπα...οταν πεταξω τον τσ κινιτηρα....ελα να βρεθουμε!!! χεχε

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18582392 seconds (76,34% PHP - 23,66% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com