η λυση στην απαντηση TS vs 4AGE 20V silvertop ηρθε. να πω επισης οτι δεν θα απαντησω εδω σε καμια ερωτηση μιας και θα σας καλυψω ολους. ηδη εχει ανοιχτει τοπικ για τις διαφωνιες μας.
γεγονος ημερολογιου τεταρτη 22-2-06.
ωρα 1430
καιρος τελειος.
να διευκρινισω οτι τον νεοκλη τον ξερω απο 10 χρονων και δε τιθεται θεμα παρεξηγησης ποτε
ειμαι στη δουλεια χτυπαει το τηλ και ειναι ο νεοκλης λεγοντας μου οτι ειναι στο σχιστο και εκανε κατι δοκιμες και να παω απο κει αν μπορω για να τα δοκιμασουμε..
με τη μια παραταω τα εργαλεια βγαζω τη φορμα και παω σχιστο. μιλαω με τον νεοκλη και συνενοουμαστε να παμε στην συγκεκριμενη αναβαση που πηγα με τον 2579.
ειμαστε ρολαριστοι με περιπου 40κm/h και μου λεει ο νεοκλης απο το vhf παμε παμε παμε παμε.... ειναι πιο πισω μου περιπου 1.5 αυτοκινητο. ξεκιναμε δεν ξερω ποιος πατησε γκαζι πρωτος. ο νεοκλης λεει οτι πατησα εγω.(τ αμαξι μου ομως το νοιωθω ακομα μπουκωμενο) σπαμε πρωτη αλαζουμε δευτερη στην τριτη με περναει και καθεται μπροστα περιπου 4 καροτσες και καθεται εκει.αλαζουμε τεταρτη και
στο σπασιμο της τεταρτης μας αρχιζω και μαζευω στις 2 καροτσες και αναψα φλας για να με δει οτι θελω να τον περασω μιας και πλησιαζα δραματικα. εκεινη τη στιγμη εσπαγε τεταρτη ο νεοκλης (και οχι γεμιζε τεταρτη οπως ειπε. το λεω αυτο γιατι με πηγε βολτα και η τεταρτη του σπαει στα 185-190 και στο σημειο που ηθελα να τον περασω σε εκεινο το σημειο εβαλε πεμπτη οταν με εκανε βολτα.) εκει που πηγαινα να τον περασω με 190+ εκοψε ισως λογω κινησης. σταματαμε και μιλαμε και μου ειπε καλα λογια για τον κινητηρα μου. του λεω να παμε απο σταματημενοι και εως 400μετρα αναβαση παλι.συμφωνησαμε και ξαναξεκινησαμε σταματημενοι
ειμαστε με πρωτη. ξεκινησαμε κανονικοτατα και οι 2 μαζι. εγω φουλ σπιναριστος με καπνες και ο νεοκλης πιο ηπια αλλα ψιλοκαλα. ειμαστε μαζι σχεδον μεχρι ολο το σπιναρισμα μου. με το που σταματω να σπιναρω αφου γραπωσαν κατω οι τροχοι πετιεμαι σαν λαστιχο μπροστα και αρχισω και κανω μια διαφορα της ταξης 5-6 καροτσες περιπου αν δεν κανω λαθος. σπαω τριτη βλεπω πισω αλλα ειχαμε ακομα πολυ αποσταση αλλα ψιλοπησιαζε πολυ πολυ αργα στη μεση της τεταρτης. αφου εχουμε προ πολου περασει τα 400 μετρα παμε για τα 800 περιπου που ειναι ολη η ανηφορα. στη συνεχεια της ανηφορας και ενω ειμαστε με 190 με πλησιασε στις 2 καροτσες αλλα κοψαμε γιατι ειχε κινηση. με πλησιασε αλλα πιστευω οτι θα πλησιαζε στη 1 καροτσα και θα γονατιζε μετα επειδη αμεσως θα επρεπε να βαλει πεμπτη για να μην μπει η τεταρτη στους κοφτες.και το παραδεχτηκε κιολας ο νεοκλης. δλδ αν αλαζε πεμπτη οταν ηταν μια καροτσα πισω μου δεν ειχε τυχη γιατι εγω ημουν με φορτωμενη τεταρτη φουλ γκαζια στις 7000 που σημαινει οτι ειμαι για ακομα 200 ακομα μετρα στα μπουνια μου και αλαζω ταχυτητα στις καθε φορα στις 7650. ο δρομος τελειωνε σε 250μετρα. εχουμε ξεπερασει την αποσταση των 900 μετρων.
συνεπως στη συγκεκριμενη αναβαση απο σταματημενοι δεν εχει καμια τυχει η ts και το παραδεχτηκε και μπροστα μου ο νεοκλης. αν νομιζει οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα τον παρακαλω να με ξαναπαρει τηλ και να βαλουμε και μαρτυρες. μαλιστα ο νεοκλης ειχε συνεπιβατη και το παραδεχτηκε και ο συνεπιβατης οτι δεν γινεται με τιποτα να με περασουν στη συγκεκριμενη αναβαση.
να πω επισης οτι.
ο νεοκλης ειχε ενα ατομο μεσα.
οτι ημουν γεματος βενζινη.
γεματο το παγουρι για τα τζαμια(για το σταθη αυτο
)
ειχα μεσα το car-pc και ολα τα καλωδια του.
ειμαι γυρω στα 1145 κιλα.
ΦΟΡΑΩ
φιλτρο ελευθερο στον παπα k&n
παραλληλο εγκεφαλο της dastek unichips
εξατμιση με καταλυτη και 2 καζανακια κατασκευη παπαδοπουλος
βενζινη 95 οκτανιων
ελπιζω να μην υπαρχουν ερωτησεις του τυπου ειχε το τρακσιον κοντρολ κτλ γιατι θα σαλταρω μιας και τον επιασα ακομα και στις υψηλες ταχυτητες οταν πηγαμε ρολαριστοι
ελπιζω να μην πει κανενας γιατον συνεπιβατη του νεοκλη
ελπιζω να μη με ζαλισετε διοτι θα πατησω και σας
ελπιζω να συμφωνει και ο νεοκλης με τα ανωτερω και αν οχι ας ξαναπαρει τηλ
εχω να πω οτι.
πλεον ο 2579 δεν εχει καμια τυχει στην συγκεκριμενη αναβαση γιατι
τοτε ειχα πολυ βαριες ζαντες και καραφλα τελειως λαστιχα και τωρα εχω σε καλη κατασταση λαστιχα αλλα παναλαφρες μαγνησιου ζαντες και φυσικα τον προκαλω οποτε εχει χρονο να ερθει να τα παμε .
φυσικα χωρις παρεξηγησεις
το λεω αυτο για τον 2579 διοτι πηγαμε εκει και τερματισαμε μαζι ανεξαρτητα αν μου εφυγε στο αλλα ανοιγμα. ηδη παραδεχτηκε οτι δεν με πιανει καταβαση η ευθεια εκει τοτε. οποτε του ειναι ευκαιρο ανοιγουμε.
με ενοχλει γιατι καπου το ξανακουσα απο τον mechanicaf νομιζω οτι ο 2579 με περασε. ο mechanicaf να δειτε ποσο θα φαει οταν ερθει η ωρα που θα παμε καλαματα
δεν εχω χασει ποτε σε κοντρα. η κερδιζω η δεν παω καθολου.
φιλικα και με αγαπη πανος