Βασικά αυτό που θα πω είναι κάτι γενικό που έχω δει να συμβαίνει σε όλα τα αυτοκινητιστικά φόρουμς. Λέμε άνοιξε η TS με το GT και ήταν μπροστά. Και μετά αρχίζουμε τα ναι αλλά αν το GT ήταν πειραγμένο τί θα γινόταν? Χαίρω πολύ, και αν η TS ήταν κομπρέσσορ τι θα γινόταν? Βασικά σε τέτοιες συγκρίσεις δε βγαίνει άκρη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Προφανώς και δεν πέτυχε αυτό με τα 260 άλογα μην τρελαθούμε.Αυτό έχει τον 2,3 τουρμπάτο των 3 και 6 mps,και παρόλο που ναι τζιπ ειναι αλλού σε επιδόσεις...
|
Μα νομίζω αυτό βγαίνει μόνο με τα 260 άλογα. Μια φορά είχε τύχει να ανοίξω με ένα τέτοιο στο περιφεριακό της Λαμίας. Είμαστε στο φανάρι εγώ με ένα άτομο μέσα και δίπλα είναι ένα cx7 τεστ drive με δύο άτομα μέσα (προφανώς ο πελάτης με τον πωλητή - φορούσε και γραβάτα!). Ανοίγουμε σχετικά χαλαρά, αυτός πιο χαλαρά από μένα, οπότε εκεί γύρω στα 60 είμαι με 2α και αυτός είναι στην δίπλα λωρίδα γύρω στα 10 μέτρα πίσω μου. κάποια στιγμή τον βλέπω να πατάει οπότε δίνω και εγώ (τί να κάνω με 3500 στροφές). Επειδή μέχρι τότε δεν ηξερα τι αμάξι ήταν αυτό ψιλοκόλησα γιατί άρχισε να με μαζεύει πολύ γρήγορα οπότε φτάνει δίπλα μου και εκείνη τη στιγμή μπαίνω στο λιφτ. Εκεί είχε πλάκα γιατί στο λιφτ της 2ας του άνοιξα 1 αμάξι αν θυμάμαι καλά, στο λιφτ της 3ης άλλο ένα και μετά λίγο άκομη. Αν θυμάμαι καλά γιατί πάει και καιρός πρέπει μέχρι τα 150-160 να του άνοιξα γύρω στα 10 μέτρα, βέβαια αυτός είχε ήδη μαζέψει τα 10 μέτρα που είχαμε αρχικά.
Γενικά το αμάξι με εντυπωσίασε πολύ αλλά μετά γέλαγα γιατί σκέφτηκα τί θα έλεγε ο πωλητής! Φαντάζομαι διάλογο:
-πάτα το να δεις πως πάει
-κοίτα πως το πιάνουμε το κορολακι
-ε βασικά κάτι του έχει βάλει αυτός πάνω, τα κορόλα τα πειράζουν πολύ