Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-09-08, 00:55
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια υπαρχουν 4 sporting ανάλογα με την γενιά.
Τα 2 πρωτα δλδ μέχρι 2004-2005 ειναι 1300cc με 80 άλογα οπότε αν και 6ταχυτα και ελαφρια, τα εχουμε με την 1.4 Ε12 ειδικά απο 3ες και μετα.
Το επόμενο δλδ απο 2005 ως 2008 ειναι 1400 κυβικά με 95 άλογα και 6ταχυτο, το οποιο πιστευω δεν το έχουμε. Ισως όσο ανεβαινουν τα χιλιόμετρα κατι να γινεται αλλα απο σταση ή ρεπριζ πιστευω δεν εχουμε τυχη.
Το τελευταιο punto Grande sporting ειναι και αυτο 1400 με 95 αλογα αλλα ειναι πολυ βαρυ και σερνεται. Αυτο το έχουμε.

Με ποιο απο ολα τα sporting ανοιξε ο φιλος μας?
Το grande punto δεν ηταν. Ειναι αυτο που εχει καθετα τα φαναρια απο την οροφη ως το πορτ παγκαζ. Το εχει φιλος μου με 5αρι κιβωτιο 90 αλογα μαμα αλλα δεν εχουμε ανοιξει ποτε και μου εχει πει πως το 6αρι σκοτωνει.
Να σας πω πως ακριβως εγινε. Σταματαω στο φαναρι ακινητος εντελως και οπως ερχοταν αυτος πρεπει να ειχε καπου στα 5-10 χιλιομετρα οταν αναψε πρασινο,κουμπωνουμε πρωτη και ξεκιναμε. Παιζει ρολο που ειχε χιλιομετρα? Εγω ξεκινησα με λιγο σπινιαρισμα.
Παλιά 18-09-08, 01:50
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το grande punto δεν ηταν. Ειναι αυτο που εχει καθετα τα φαναρια απο την οροφη ως το πορτ παγκαζ. Το εχει φιλος μου με 5αρι κιβωτιο 90 αλογα μαμα αλλα δεν εχουμε ανοιξει ποτε και μου εχει πει πως το 6αρι σκοτωνει.
Να σας πω πως ακριβως εγινε. Σταματαω στο φαναρι ακινητος εντελως και οπως ερχοταν αυτος πρεπει να ειχε καπου στα 5-10 χιλιομετρα οταν αναψε πρασινο,κουμπωνουμε πρωτη και ξεκιναμε. Παιζει ρολο που ειχε χιλιομετρα? Εγω ξεκινησα με λιγο σπινιαρισμα.
E kαι βέβαια φίλε μου έχει σημαντικό ρόλο η εκκίνηση!!!Η διαφορά που κάνεις στην εκκίνηση από τον άλλο σε περίπτωση που άλλος δεν ξεκίνησε καλά γίνεται πολλαπλάσια αργοτερα.Καταρχάς ούτε σαν ανοιγμα δεν επρεπε να το λογαριάζεις αυτό καθώς το δικός σου αυτοκίνητο αφού ηταν ακίνητο έπρεπε να νικήσει όλη την αδρανεια του ξεκινώντας ενώ ο αλλος ειχε ηδη φορα,αρα βρισκόταν σε σαφως πλεονεκτικότερη θέση
Παλιά 18-09-08, 03:22
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
...Και μερικά από δαύτα -τα GT δηλαδή- φοράνε και κάτι περίεργες τουρμπίνες, και κάτι front mount intercooler, και κάτι παράλληλους (ή άγραφους της Link), και κάτι μπεκάκια, και κάτι ελαφρωμένα βολάν, και κάτι πιστονάκια, και κάτι πιέσεις, και, και, και....
Πάντως, αν έχω καταλάβει το GT για το οποίο μιλάει ο Μπάμπης (mpesikos), απέχει από το να χαρακτηριστεί "μαμά", και ο οδηγός του "πατάει" μόνο όταν εξασφαλίσει ότι ο άλλος θα αποδεχτεί να του παραχωρήσει όλα τα πλεονεκτήματα για το τουρμπάτο του (π.χ. ρολαριστές 2ες με την τουρμπίνα του γεμάτη, κλπ, κλπ)...
Και που όταν τον μαζέψεις, αρχίζει και λέει ότι έχεις πράγματα στο αυτοκίνητό σου, των οποίων ούτε καν γνωρίζεις την ύπαρξη ...
Έχω δίκιο Μπάμπη;
Για το ίδιο GT μιλάμε;
Πάνος.
καταρχην για να καταλαβουν κ οι υπολιποι ο πανος αναφερεται σε starlet gt..
oxi πανο δεν ηταν ο ''κυριος'' που πιστευεις..
αποφευγω οποιαδηποτε σχεση μαζη του για ευνοιτους λογους
σε αλλον αναφερομαι...
Παλιά 18-09-08, 04:25
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακυρο το τσαγακι σου λοιπον..δεν μετραει ! Ηταν κρυο τσαι (ice tea)
Παλιά 18-09-08, 09:53
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Vavvas... υπαρχουν 2 τετοια Punto sporting. Το profacelift και το facelift. Το profaceluft ειναι 1300 με 80 άλογα και 6αρι ενω το facelift ειναι 1400 με 95 άλογα και 6αρι.
Το 1ο το ειχα και το πουλησα και πηγαινε αρκετα καλα αλλα όχι να σκοτωνει.
Το 2ο πρεπει να πηγαινει πολυ καλυτερα και αυτο ειναι που σου λεω οτι μας εχει.
Εμφανησιακα παντως ειναι σχεδον ιδια. Αλλαζει λιγο η μασκα και ο πισω προφυλακτηρας...
Παλιά 18-09-08, 17:50
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στημένο φιλικό άνοιγμα πριν από λίγο με ένα honda civic coupe μοντέλο 98 1.6, 110ps. Έχουμε και λέμε.Στην πρώτη ξεκολλήσαμε μαζί ίσως και λιιιγο μπροστά εγώ. Βάζουμε δευτερες και αρχίζει να μου φεύγει και μέχρι τελείωμα δευτέρας είμαι 1,5 καρότσα πίσω.Στην τρίτη ανοίγει και άλλο η διάφορα υπέρ του civic και μέχρι τελείωμα τρίτης είμαι 3+ καρότσες πίσω όπου και σταματήσαμε γιατί δεν είχε νόημά να συνεχίσουμε παραπάνω γιατί η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς... Με κέρασε δροσεροτατο τσαγακι...
Παλιά 18-09-08, 17:52
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εννοειται οτι ειναι μπροστα το TS ενημερωτικα δεν υπαρχουν GT με παραλληλους εγκεφαλους αντιθετως μεχρι και σχεδον 300αρισμενα κυκλοφορουν με προγραμμα μιας και ο bosch motronic m2.7 που φορανε κανει παπαδες και σε περιπτωση που πεσεις σε καποιο που φοραει αγραφο ειναι σιγουρο οτι ενα TS δεν θα το ακολουθησει απο κοντα......οσον αφορα τα Starletakia απο μαμα και 1 σταδιο ενοειται οτι ειναι μπροστα απο GT ειναι ομως και πιο ελαφρια απο ενα Punto GT .....πληροφοριακα μηπως καποιος με TS exei πατησει με corsa opc ποσες καροτσες ειναι μπροστα ta ΤS;;;
Παλιά 18-09-08, 19:00
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
Στημένο φιλικό άνοιγμα πριν από λίγο με ένα honda civic coupe μοντέλο 98 1.6, 110ps. Έχουμε και λέμε.Στην πρώτη ξεκολλήσαμε μαζί ίσως και λιιιγο μπροστά εγώ. Βάζουμε δευτερες και αρχίζει να μου φεύγει και μέχρι τελείωμα δευτέρας είμαι 1,5 καρότσα πίσω.Στην τρίτη ανοίγει και άλλο η διάφορα υπέρ του civic και μέχρι τελείωμα τρίτης είμαι 3+ καρότσες πίσω όπου και σταματήσαμε γιατί δεν είχε νόημά να συνεχίσουμε παραπάνω γιατί η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς... Με κέρασε δροσεροτατο τσαγακι...
Tι αυτοκίνητο έχεις φίλε μου?
Παλιά 18-09-08, 19:16
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Tι αυτοκίνητο έχεις φίλε μου?
E12 1.4 facelift...
Παλιά 18-09-08, 19:27
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ λογικη η διαφορα φιλε αν σκεφτεις οτι εγω τα περναω τα κορολακια και ο κολλητος μου που ειχε το ιδιο οταν το πηρε στην αρχη τον ψιλοπερναγα ανοιγαμε αρκετες φορες αλλα δεν το ηξερε καλα το αμαξι οταν ο εμαθε με περναγε...εχει κατω απο 10 0-100.

υ.γ εχω μια απορια κορολα τς εναντιον mr2 τι γινετε???

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19048691 seconds (78,82% PHP - 21,18% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com