Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-02-06, 17:43
Το avatar του χρήστη k_din
k_din Offline:

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
k_din είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
kai emena toso mou eipan giro sta 87 aloga... anoigoun meta tis 4 hiliades strofes auta e?
Παλιά 19-02-06, 17:48
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 763
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εσένα φίλε μου δεν είναι vvti για να ανοίγει στις 4000.απλά ο κινητήρας σου βγάζει την ονομαστική του ιπποδύναμη σε κάποιες στροφές.στον δικό μου που είναι λίγο παλαιότερος ο κατασκευαστής έλεγε 87 άλογα στις 5500 στρ/λεπτό αν θυμάμαι καλά.το δικό σου κάπου εκεί παίζει.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 19-02-06, 17:55
k_din Offline:

pantos sta hamila einai psilo psofio.
Παλιά 19-02-06, 17:56
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε k_din από ότι κατάλαβα μιλάς για το στρογγυλοφάναρο Ε111 μοντέλο.άρα η ιπποδύναμή σου είναι 87 άλογα γιατί φοράς ακριβώς τον ίδιο κινητήρα με εμένα στο προηγούμενο μοτέλο Ε101.

οτιδήποτε άλλο θέλεις μπορείς να ρωτήσεις μόνο θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.ευχαριστώ Κωνσταντίνος

(χρήστο το Ε101 έβγαινε με 75 άλογα λογο ευρωπαικών κανονισμών για ρύπους και ... να μην πω από το 95-97 αν θυμάμαι καλά)

σωστος ο κωστας εχεις δικιο, τωρα ρωτησα ενα φιλο μου που ειχε το ιδιο μοντελο και μου ειπε τα ιδια....
Παλιά 19-02-06, 18:01
k_din Offline:

ta edosa me ena 306 montelo 97 kai mou efige stin arhi alla molis epiasa 4000 strofes ton perasa san stamatimeno
Παλιά 19-02-06, 18:38
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

παιδια τι να πω εγραφα 1 ωρα αναλυτικα για την κοντρα με το νεοκλη και οταν τελιωσα επεσε η ασφαλια τρελαθικα yell
τελος παντον
ειμαι στο φαναρι με το ts μπροστα εγω δευτερος το ts ξεκινησε λιγο αργοποριμενα και χωρις να το σκισει και εγω το ιδιο αναγκαστικα το ιδιο μολις περασε το αυτ/το που ηταν διπλα του και ειχε αρχιση να τα χωνη πηρα την μεσαια λουριδα και μεχρι το τελιωμα τις πρωτης ημασταν ισα η και ενα φτερο μπροστα εγω στη 2ρα το ειχα ριξει ενα γεματο αυτ/το συμπερασμα το 20ν σε επιτανχιση και μεχρι τα 120 εχει πισω 2 η και 3 καροτσες το ts τελος
στην 3 ημασταν με σταθερη αποσταση και στη 4ρτη πλισιασε στο 1/2 αυτ/το yell για να ειμαι φιλαλιθεις νομιζα τι θα με περαση yell αλλα εκει που πλησιαζε η αποσταση σταθεροποιηθηκε ξανα αποτελεσμα μεχρι τα 180+ το ts ειναι πισω
ο νεοκλης μου ειπε οτι δεν τα εριξε ολα και οτι το δικο μου ειναι καλο
λιπον θα πω πρωτα τα υπερ και τα κατα και μετα θα σχολιασω
τα υπερ του ts ηταν ανηφορα και δεν εκανα ιδανικο ξεκινημα τα κατα ειναι οτι ειχε 2 ατομα
το carina ηταν σε ανηφορα δεν εκανε το εκρικτικο ξεκινημα τις ρωτιστε τον μαρμελ για αυτο και το + ειναι οτι ειχε ενα ατομο εμενα δλδ
συμπερασμα το 20ν ειναι οτι πιο γρηγορο ατμοσφαιρα εως 2000κε και μεχρι τα 180 τελος περαστικα σας
παιδια ειχα γραψει και αλλες λεπτομεριες αλλα δεν τα ξαναγραφω
παιδια ειχα βαλει 52 εικονιδια αλλα δεχετε μονο 30 καταλαβενετε ...

ΥΓ πιος το περιμενε πως θα ηταν κυριακη (οπως λεει το ασμα)
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 19-02-06, 19:20
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Δύναμη Σεβασμού: 243
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια τι να πω εγραφα 1 ωρα αναλυτικα για την κοντρα με το νεοκλη και οταν τελιωσα επεσε η ασφαλια τρελαθικα yell
τελος παντον
ειμαι στο φαναρι με το ts μπροστα εγω δευτερος το ts ξεκινησε λιγο αργοποριμενα και χωρις να το σκισει και εγω το ιδιο αναγκαστικα το ιδιο μολις περασε το αυτ/το που ηταν διπλα του και ειχε αρχιση να τα χωνη πηρα την μεσαια λουριδα και μεχρι το τελιωμα τις πρωτης ημασταν ισα η και ενα φτερο μπροστα εγω στη 2ρα το ειχα ριξει ενα γεματο αυτ/το συμπερασμα το 20ν σε επιτανχιση και μεχρι τα 120 εχει πισω 2 η και 3 καροτσες το ts τελος
στην 3 ημασταν με σταθερη αποσταση και στη 4ρτη πλισιασε στο 1/2 αυτ/το yell για να ειμαι φιλαλιθεις νομιζα τι θα με περαση yell αλλα εκει που πλησιαζε η αποσταση σταθεροποιηθηκε ξανα αποτελεσμα μεχρι τα 180+ το ts ειναι πισω
ο νεοκλης μου ειπε οτι δεν τα εριξε ολα και οτι το δικο μου ειναι καλο
λιπον θα πω πρωτα τα υπερ και τα κατα και μετα θα σχολιασω
τα υπερ του ts ηταν ανηφορα και δεν εκανα ιδανικο ξεκινημα τα κατα ειναι οτι ειχε 2 ατομα
το carina ηταν σε ανηφορα δεν εκανε το εκρικτικο ξεκινημα τις ρωτιστε τον μαρμελ για αυτο και το + ειναι οτι ειχε ενα ατομο εμενα δλδ
συμπερασμα το 20ν ειναι οτι πιο γρηγορο ατμοσφαιρα εως 2000κε και μεχρι τα 180 τελος περαστικα σας
παιδια ειχα γραψει και αλλες λεπτομεριες αλλα δεν τα ξαναγραφω
παιδια ειχα βαλει 52 εικονιδια αλλα δεχετε μονο 30 καταλαβενετε ...

ΥΓ πιος το περιμενε πως θα ηταν κυριακη (οπως λεει το ασμα)
φιλε 2579 θελω να σου κανω μια ερωτηση μιας και μετα απο αυτην την κοντρα σκεφτομαι πολλυ σοβαρα την αλλαγη του μοτερ μου με καποιο 20v to δικο σου ειναι μαμα ?
Παλιά 19-02-06, 19:43
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι σου ξυριζει.Ημουν σιγουρος οτι απο εκκινηση δεν ειχα καμια ελπιδα,γιατι σε αλλες περιπτωσεις ρολαριστες 3ες αν θυμασαι καλα πηγαιναμε μαζι.Οντως δεν το ξεκινας καλα.Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το οτι εχεις το ιδιο μοτερ με το Γιαννη (Αyrton) ο οποιος με το ζορι την πρωτη φορα με περασε και τη δευτερη απλα εβλεπε τα οπισθια της corollas μου.Οπως σου ειπα και εχθες τεραστια η διαφορα.Το που οφειλεται αυτο μονο εσυ η ο Γιαννης το ξερετε.Κ κατι αλλο φιλε,θελεις επειγοντως ΑΝΑΡΤΗΣΗ
φιλε νικο ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οντως υπαρχει αρκετη διαφορα κατα τη γνωμη μου. αλλα οχι και πηγαιναμε μαζι με 3 τες. μια φορα ανοιξαμε ρολαριστοι δευτερες και εφυγα. τωρα μετα τα 150-160 ειναι και θεματα αεροδυναμικης ρε. αλωστε τα παιδια με το Ε12 που καθησαν στη μεση της διαδρομης θα ειδαν την διαφορα (1 κολωνα και κατι κατα τη γνωμη μου). παντως το ξεκινας καλα. ξεκινησα με 4000 και αναγκαστικα επρεπε να πατησω τερμα. εμενε ολο κατω και με το που γραπωναν κατω οι τροχοι πεταγομουν μπροστα και με την πρωτη. νομιζω στη χτεσινη βολτα φανηκε η διαφορα στη δυναμη των κινητηρων και απο δευτερες!!!!!.
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω. αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα με τον γιαννη τοτε δεν εχει καμια ελπιδα. ayrton ετοιμασου hangry
Είπα θα κρατηθώ και δεν θα γράψω...... ένα πόστ το έγραψα και το ξαναέσβησα, αλλά τώρα δεν πάει άλλο!
Γιατί βρε Νίκο δεν λές ότι στην 2η εγώ δεν ξεκίνησα κάν? Είναι τόσο κακό? Να πείς ότι εγώ πάτησα το γκάζι αφού έφυγες 1 καρότσα μπροστά? Τι να πώ!!! Γιατί δε λές, ότι στην 1η, έφυγες μισή καρότσα στην πρώτη, και απο την 3η και μετά σε κάλυψα και σου έριξα και άλλη μια ολόκληρη? Γιατί? Τέσπα, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να γράφω για κόντρες, γιατί ο καθένας τα λέει όπως θέλει! Μόνο με μάρτυρες πλέον!
μα εγω γιαννη ειχα μαρτυρες στη μεση της διαδρομης. τον αντωνη και τον mike g.αλλα ειπε αληθειες ο νικος οτι δεν γινοταν να με φτασει. οι δυο μας τωρα να δουμε πο σο θα ανασανεις?

αρχιζουν και ιδρωνουν οι ts??? ε ρε γλεντια.........
Παλιά 19-02-06, 20:46
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 763
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι αυτό οφείλεται στο ότι όπως και να το κάνεις τα γαλλικά έχουν καλήτερες ροπές χαμηλά.ψηλά όμως τα δικά μας πυροβολάνε όπως λένε και μερικοί εδώ μέσα....

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 19-02-06, 22:00
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε συ Πάνο, τι έγινε με τα TS? Τρώνε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη? Δεν μπορούνε να συνέλθουνε με τίποτα! Ητανε να μην ξεκινήσει αυτή η ιστορία!!!! χαχαχαχαχα

Υ.Γ. Εγώ δεν είπα ότι δεν είχες μάρτυρες. Εγώ που δεν είχα την πάτησα! Και τώρα αναγκαστικά έχουμε 2 διφορούμενες απόψεις! Τι να κάνω!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18609405 seconds (74,83% PHP - 25,17% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com