Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
παιδια τι να πω εγραφα 1 ωρα αναλυτικα για την κοντρα με το νεοκλη και οταν τελιωσα επεσε η ασφαλια τρελαθικα yell
τελος παντον
ειμαι στο φαναρι με το ts μπροστα εγω δευτερος το ts ξεκινησε λιγο αργοποριμενα και χωρις να το σκισει και εγω το ιδιο αναγκαστικα το ιδιο μολις περασε το αυτ/το που ηταν διπλα του και ειχε αρχιση να τα χωνη πηρα την μεσαια λουριδα και μεχρι το τελιωμα τις πρωτης ημασταν ισα η και ενα φτερο μπροστα εγω στη 2ρα το ειχα ριξει ενα γεματο αυτ/το συμπερασμα το 20ν σε επιτανχιση και μεχρι τα 120 εχει πισω 2 η και 3 καροτσες το ts τελος
στην 3 ημασταν με σταθερη αποσταση και στη 4ρτη πλισιασε στο 1/2 αυτ/το yell για να ειμαι φιλαλιθεις νομιζα τι θα με περαση yell αλλα εκει που πλησιαζε η αποσταση σταθεροποιηθηκε ξανα αποτελεσμα μεχρι τα 180+ το ts ειναι πισω
ο νεοκλης μου ειπε οτι δεν τα εριξε ολα και οτι το δικο μου ειναι καλο
λιπον θα πω πρωτα τα υπερ και τα κατα και μετα θα σχολιασω
τα υπερ του ts ηταν ανηφορα και δεν εκανα ιδανικο ξεκινημα τα κατα ειναι οτι ειχε 2 ατομα
το carina ηταν σε ανηφορα δεν εκανε το εκρικτικο ξεκινημα τις ρωτιστε τον μαρμελ για αυτο και το + ειναι οτι ειχε ενα ατομο εμενα δλδ
συμπερασμα το 20ν ειναι οτι πιο γρηγορο ατμοσφαιρα εως 2000κε και μεχρι τα 180 τελος περαστικα σας
παιδια ειχα γραψει και αλλες λεπτομεριες αλλα δεν τα ξαναγραφω
παιδια ειχα βαλει 52 εικονιδια αλλα δεχετε μονο 30 καταλαβενετε ...
ΥΓ πιος το περιμενε πως θα ηταν κυριακη (οπως λεει το ασμα)
|
φιλε 2579 θελω να σου κανω μια ερωτηση μιας και μετα απο αυτην την κοντρα σκεφτομαι πολλυ σοβαρα την αλλαγη του μοτερ μου με καποιο 20v to δικο σου ειναι μαμα ?