Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
παιδια εκανα ενα καλο γιαλισμα στην μπουκα του carina για να εχει κατι εξτρα να θαυμαζι η ts και οχι μονο την αεροτομη που θαυμαζου η αλλοι αυτο θα πει ενδιαφερων για τους φιλους
ρε παιδια με τα TS και λιποι τα πραγματα ειναι απλα η TS εχασε απο το 20ν και οχι μεχρι τα 120 που ελεγα εγω αλλα και παραπανω δεν το περιμενατε εγω το περιμενα, ολα τα αλλα οπως στα ρεπριζ ειναι πιο γρηγορη η οτι παει πιο πολλα σε τελικη δεν με απασχολη η αντιπαραθεση ηταν για τα 120 και η μαγκια ειναι απο μερους σας ειναι να πητε οκ εχασε και τερμα τα αλλα ειναι μ.....
ηρακλη απαντισε μου με μια κουβεντα εχασε το ts με το 20ν εστω μια φορα μεχρι τα 120 ?
loud ρε παιδες χαλαρωστε δεν σας περνη. νεοκλη σου ερχομε την κυριακη αν εισαι τυχερος θα την γλυτωσης αλλα δεν το βλεπω
χρηστο εμενα το 20ν σκοτονει φαντασου οτι πηγα με ασημοκαπακο οχι του μαρμελ και το εκοψα και ειχε και εξαρι και ηταν και πιο ελαφρη παντος φιλε μου εδωσες μεγαλη χαρα
νικο τα εβαλες με το μαρμελ για να δεις αν εισαι πιο γρηγορο το δικο σου η για να δεις ποσο θα χασεις αν το δευτερο οκ αν το πρωτο τι να πω
|
εγω φιλε μου αν γυρισεις σε προηγουμενα ποστ ειχα πει οτι ο 20v(black με εξαρι) θα ειναι ή μπροστα ή μαζι με τον ts και οχι σαν μερικους δυσπιστους οπως ο πανος που ελεγε οτι τα ts δεν τα εχουμε και αν σου πω το λογο που επεμενα για αυτη την αποψη μου θα γελασετε και θα με κοροιδευετε
GT4 παρτε ενα levin μαμα και ενα ts μαμα και θα δειτε το αποτελεσμα...παρεπιπτοντως το levin εχει το ιδιο βαρος με το 101....μην ξεχνατε το GT4 ειναι σαν ενας πραγματικος εξομοιωτης(δυστηχως δεν εχει ασημι)
ενας απο τους λογους που βγηκα τρελαμενος απο το δικο μου και οδηγησα το 101 ηταν αυτος και στοιχεια που ειχα απο περιοδικα και συγκρισεις που εκανα