Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
01-03-06, 01:42
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πιστεύοντας ότι το κλαμπ μας είναι λέσχη αυτοκινήτου θα ήθελα/περίμενα δραστηριότητες λιγότερο καθηστικές. Αυτό, ως επιθυμία και από άλλα μέλη, έχει γίνει γνωστό σε συναντήσεις της Παρασκευής. Αυτό εκφράζεται με το ποστ που δύο άτομα παρερμήνευσαν ως ειρωνικό σχόλιο.
Άλλωστε στο ποστ αναφέρεται ότι περιμένω πως θα περάσουμε καλά. Είναι κάτι που στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι ισχύει. Ακόμη και σε καταστάσεις σαν το Τoyota party2, που για Toyota party ήταν μεγάλη αποτυχία, τα μέλη του κλαμπ μας όχι μόνο διασκέδασαν αλλά δημιούργησαν έναν θετικό πανικό.
|
01-03-06, 02:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όντας λέσχη ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, περιμένουμε όταν πάμε μία εκδρομή να μην είναι μόνο καφές, φαί και βόλτα (π.χ. Καλάβρυτα) ανάβαση με 40 χλμ./ώρα!!! Μόνο 3 αυτοκίνητα από ΟΛΗ τη φάλαγγα έφυγαν μπροστά και με αυτήν την κίνηση υπήρξαν κάποιες διαμαρτηρίες ότι χάλασε η "ουρά"... Επομένως πολύ σωστά πλέον οι εκδρομές είναι αυτού του τύπου!! Αυτό δεν το λέω ειρωνικά στα άτομα που συμμετείχαν στα τελευταία ποστ, αλλά αναφέρομαι γενικά στο κλίμα (δυστυχώς) που επικρατεί στις εκδρομές του δικού μας αυτοκινητιστικού club!!!
|
|
|
|
01-03-06, 10:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα θα ήθελα να πω ότι επειδή σε μία εκδρομή συμμετέχουν πολλά άτομα είναι και πάρα πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθούμε την πλειοψηφία ώστε τουλάχιστον να μείνουν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι. Απ'ότι είδατε οι περισσότεροι θα φέρουν και τις κοπέλες τους μαζί οπότε είναι κομματάκι δύσκολο (τουλάχιστον για μένα) να μπαίνω με τις πάντες στις στροφες.
Κατά τη γνώμη μου και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο αλλά πρέπει πάντα να βρίσκουμε την χρυσή τομή.
Προτείνω για να μείνουν και άλλοι ευχαριστημένοι, όσοι θέλουν στριψίματα να προχωρήσουν μπροστά από το κονβόι, να το ευχαριστηθούν όσο θέλουν και αυτή τη φορά χωρίς παρεξηγήσεις και παράπονα ότι χάλασε η ουρά.
Προσωπικά προσφέρω το αυτοκίνητο μου να μεταφέρω όποια άλλη κοπέλα έχει μαζί του κάποιος που θα θέλει να στρίψει και δεν θα μπορεί, επειδή θα έχει δίπλα του τον "ζωντανό κόφτη"...
Ας μην πνιγόμαστε σε μία κουταλιά νερό και χαλάμε το κλίμα της εκδρομής. Για όλα υπάρχει λύση. :-)
|
01-03-06, 10:41
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Eγω παντως συμφωνω με το προγραμμα του Βαγγελη!!Η μονη παρατηρηση ειναι για την ωρα της συναντησης!Μηπως θα επρεπε να γινει λιγο πιο νωρις (κατα τις 8.30 για παραδειγμα)?Αυτο για να κραταμε κ μια επιφυλαξη σε περιπτωση που θα υπαρξει μια καθυστερηση για οποιονδηποτε λογο!Στην τελικη αν ολα πανε καλα, που το ευχομαι ολοψυχα, θα ειμαστε μια ωρα πιο νωρις στην Πατρα!
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!! |
|
01-03-06, 11:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Απ'ότι είδατε οι περισσότεροι θα φέρουν και τις κοπέλες τους μαζί οπότε είναι κομματάκι δύσκολο (τουλάχιστον για μένα) να μπαίνω με τις πάντες στις στροφες.
|
Πολύ σωστο αυτο. Θα φοραγα τη στολη του μοτο κρος και το κρανος αλλα μετα μπακετ δε χωραει ο θωρακας...
Περα απο την πλακα καλο ειναι οποιοι θελουν να στριψουν να χωριστουν και να το κανουν, και για ποιο λογο να παρεξηγηθουν δε το καταλαβα?
Βολτα θα παμε να περασουμε καλα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
01-03-06, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Virus";p="
Η μονη παρατηρηση ειναι για την ωρα της συναντησης!Μηπως θα επρεπε να γινει λιγο πιο νωρις (κατα τις 8.30 για παραδειγμα)?Αυτο για να κραταμε κ μια επιφυλαξη σε περιπτωση που θα υπαρξει μια καθυστερηση για οποιονδηποτε λογο!
|
Ναι... μηπως πρεπει να βρεθουμε 8:30 για να φυγουμε 9???
Ενα Σ-Κ εχουμε και πρεπει να χωρεσουν οσο πιο πολλα μπορουν!!!
Γρηγορειτε!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
01-03-06, 11:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Eγω τελικα παιδια δεν θα μπορεσω να ερθω.
Προεκυψε ενα προβλημα με την δουλεια (αν και με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν θα με χρειαζονταν,τελικα δεν ισχυει αυτο).
Κριμα γιατι ηθελα πολυ να ερθω τωρα που θα εχει και καλο καιρο και θα ειναι και πολλα ατομα.
Ελπιζω ο dinos να στριψει,να φαει και να πιει και για μενα, αν και για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γιατι στο 2ο ποτο αρχιζει το κελαιδισμα,οποτε εαν θελετε να σας πουλησει πραγματα σχεδον τσαμπα ξερετε τι πρεπει να κανετε.
Καλα να περασετε.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
01-03-06, 11:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Προσωπικά προσφέρω το αυτοκίνητο μου να μεταφέρω όποια άλλη κοπέλα έχει μαζί του κάποιος που θα θέλει να στρίψει και δεν θα μπορεί, επειδή θα έχει δίπλα του τον "ζωντανό κόφτη"...
|
Νάτος, επιτέλους φανερώθηκε!!! Προσφέρεις το αυτοκίνητό σου για τις κοπέλες!!! question question Ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται!!!!
|
01-03-06, 12:12
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Παράθεση:
|
Νάτος, επιτέλους φανερώθηκε!!! Προσφέρεις το αυτοκίνητό σου για τις κοπέλες!!! question question Ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται!!!!
|
Μιχαλη,κοπελα εχεις να σου κανει παρεα,εγω θα ειμαι μονος οποτε μαλλον θα ερθει στο δικο μου οποια κοπελα (ζωντανος κοφτης) θελει
|
|
|
|
01-03-06, 12:18
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Παράθεση:
|
|
Μιχαλη,κοπελα εχεις να σου κανει παρεα,εγω θα ειμαι μονος οποτε μαλλον θα ερθει στο δικο μου οποια κοπελα (ζωντανος κοφτης) θελει
|
Δηλαδη ρε νικολακη θες να μας πεις (οχι οτι μου πεφτει λογος δηλαδη,αλλα κουβεντα να κανουμε) οτι εαν δεις τους αλλους (dinos,marmel,djbac) να ξεχυνονται μπροστα δεν θα τους ακολουθησεις...!!!!!
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18145895 seconds (79,85% PHP - 20,15% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|