Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
29-01-07, 01:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
[quote=Roy-D;231510]μαλλον δεν εχεις οδηγησει καποιο απο το vw group που εχουν καθαρα ηλεκτρογκαζο...και το facelift 1,6 για ηλεκτρογκαζο εχει πολυ καλη αποκριση...καλα για τα δικα μας τα 1,4 δεν το συζηταω....κανε βολτα ενα ibiza,golf,toledo(αυτα εχς οδηγησει) να δεις εκει τι γινεται....
Καλά, έχω οδηγήσει ibiza 1.4 101 hp και για αρχίσει να φορτώνει θέλει προσευχές. Καμία σχέση με 1.4 corolla στην απόκριση. Γενικά, το ibiza έχει δύναμη αλλά αυτή η υστέρηση στο γκάζι...ούτε turbo lag να είχε.
|
29-01-07, 01:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ή μήπως πατάς λίγο παραπάνω το γκάζι από ότι πρέπει και "μπουκώνει"...
|
29-01-07, 01:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
[quote=dRiveR7;231514]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
μαλλον δεν εχεις οδηγησει καποιο απο το vw group που εχουν καθαρα ηλεκτρογκαζο...και το facelift 1,6 για ηλεκτρογκαζο εχει πολυ καλη αποκριση...καλα για τα δικα μας τα 1,4 δεν το συζηταω....κανε βολτα ενα ibiza,golf,toledo(αυτα εχς οδηγησει) να δεις εκει τι γινεται....
Καλά, έχω οδηγήσει ibiza 1.4 101 hp και για αρχίσει να φορτώνει θέλει προσευχές. Καμία σχέση με 1.4 corolla στην απόκριση. Γενικά, το ibiza έχει δύναμη αλλά αυτή η υστέρηση στο γκάζι...ούτε turbo lag να είχε.
|
εγω ειχα οδηγησει το τοπ γκαν...μετα την τεταρτη το ενιωθες δυνατο!η 3 επεφτε....γι αθτο και οταν ειχα τα 15ρια και ημουν τελειως μαμα μεχρι και 4ες ημουν μισο μπορει και παραπανω αμαξι μπροστα..δεν θυμαμαι!αλλα με την πεμπτη με περασε...!
|
29-01-07, 13:14
|
|
Εχω οδηγησει το corsa 1.4 του ξαδερφου μου και παρολο που εχει ηλεκτρογκαζο ειναι πολυ καλο στην αποκριση.
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειναι η ιδεα μου για το corollaki γιατι απλα στην αρχη ειναι τρομερα μαλακο τα γκαζι ωστε να μπορεις ευκολα να πας με σταθερες στροφες. Μετα απο αυτο το σημειο δινει μια χαρα.
|
|
|
|
26-02-07, 05:10
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Νικαια-Κορυδαλλος
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ως νεος κ εγω εδω θα πω τη δικια μου γνωμη,εχω μπει σε ιμπιζα spor κ επιταχυνει σαν διαλος πιανει πολυ γρηγορα 180 απο οτι εμεις κ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ δηλαδη φρενα ,εχω corrola 2005 1.4 κ τα πηγαμε δεν ειχαμε μεγαλες διαφορες στην αρχη αλλα στο τελος μου εριξε.
1ον εχουμε περιπου το ιδιο βαρος αν δεν κανω λαθος .
2ον ειναι ΙΒΙΖΑ ελεος δηλαδη το leon που ειναι το αντιστοιχο του δικου μας το παιρνουμε?
3ον πηρα Corrolaki διοτι ηθελα κατι ιαπωνικο πριν ειχα micra κ ειμουν κατενθουσιασμενος
4ον παω τους Ιαπωνες με τα χιλια
Αλλα ελεος δεν ειναι κ φτηνη η corrola σε συγκριση με τα αλλα αυτοκινητα κ δεν μπορω να συνιδητοποιησω πως το ιμπιζα μας παιρνει η το αστρα που διαβασα με τα 90 αλογα σε προηγουμενα ποστ ,θα τρελαθω.
Διαφορες αλλες ,εχω δυο φιλους με leon toyrbo k οι δυο ο ενας ττετρακινηση κ με προγραμμα στα 220 περιπου αλογα πλεον κ ο αλλος leon coypra ,απιστευτο συναισθημα.Ο δευτερος που πηρε το Coypra πριν ειχε το ΤS κ εννοειται πηρε το κουπρα διοτι δεν τραβαγε μια .Αυτο ειναι το παραπονο μου ,νευρο ,που νευρο ,μεχρι κ το ιμπιζα νευρο εχει ,μουγκριζει ,γιατι λοιπον να γινονται αυτοι μαγκες μηπως πληρωνουν περισσοτερα ?δεν νομιζω...
Αυτα σορρυ αν εγινα κουραστικος .
|
26-02-07, 12:01
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλώς μας βρήκες Άκη!! Για το νεύρο που λες σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς όμως τώρα πια αυτή είναι η νοοτροπία τις Toyota. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε κάτι πιο δυνατό!!
|
26-02-07, 12:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλώς ήρθες Άκη. Εντάξει μπορεί να μην έχουμε το φοβερό νεύρο στο γκάζι αλλά έχουμε ελαστικότητα παντού και πάντα. Όταν λες ibiza sport ποιό εννοείς? Φαντάζομαι έκδοση του 1.4 με τα 101 άλογα? Ναι μπορεί να ανοίγει λίγο καλύτερα από τα 1.4 corolla, αλλά θα διαφωνήσω για το φρένο. Η αίσθηση είναι στα γερμανικά που νόμίζεις πως φρενάρει πολύ καλά. Αλλά σε αποτελεσματικότητα δε νομίζω πως πάσχουμε. Εμπειρία από corolla 1.4 σε φρένο δεν έχω αλλά αν κρίνω από τα 1.6 κάτι αντίστοιχο θα είναι. Το astra δεν υπάρχει περίπτωση να μας παίρνει ούτε στα 1.4 ούτε στα 1.6. Με ΤΙΠΟΤΑ!! Δοκιμασμένα πράγματα!!
|
26-02-07, 13:15
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
|
|
Καλώς ήρθες Άκη, αν αναφέρεσαι στο ibiza των 101 ίππων είναι περίπου 50- 100 κιλά ελαφρύτερο από την corolla και θεωρητικά πάνε σχεδόν το ίδιο. Ίσως στο χμ να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι αλλά έχουν μεγαλύτερη τελική. Πάντως ακόμα και πολύ πιο γρήγορα να ήταν παραμένουν ibiza. Όσον αφορά τα astra 1.4 και 1.6 δεν πάνε μία αλλά έχουν καλύτερο στήσιμο.
|
|
|
|
26-02-07, 17:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Ή μήπως πατάς λίγο παραπάνω το γκάζι από ότι πρέπει και "μπουκώνει"...
|
αν είναι ηλεκτρόγκαζό νομίζω ότι δεν μπουκώνει καθώς όσο και να πατάς η πεταλούδα δεν ανοίγει τέρμα αμέσως.κάνω λάθος σε αυτό?
αλλά και με ντίζα να είναι ποιος από εδώ μέσα έχει μπουκωμένο αυτοκίνητο?εδώ η corolla του 93 που έχω (παλιαότερης τεχνολογίας δηλαδή) όσο και να την οδηγούσε ο πατέρας μου που πάει κυριλέ στα χέρια μου κελάιδαγε από την πρώτη στιγμή.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ser
Καλώς ήρθες Άκη, αν αναφέρεσαι στο ibiza των 101 ίππων είναι περίπου 50- 100 κιλά ελαφρύτερο από την corolla και θεωρητικά πάνε σχεδόν το ίδιο. Ίσως στο χμ να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι αλλά έχουν μεγαλύτερη τελική. Πάντως ακόμα και πολύ πιο γρήγορα να ήταν παραμένουν ibiza. Όσον αφορά τα astra 1.4 και 1.6 δεν πάνε μία αλλά έχουν καλύτερο στήσιμο.
|
το ibiza με τα 101 άλογα ειναι το topgun? αν ναι έχω ανοίξει με το προηγούμενο topgun όταν είχα κάψει φλάτζα στην ποσειδώνος.μέχρι τέρμα τρίτες (μετά έκοψα) έβλεπε τον μεγάλο λευκό ποπούλη της corollas μου.
όσον αφορά τα astra 1.4 ( όχι το τελευταίο μοντέλο)σήμερα έπαιξα με ένα στην εθνική το οποίο ήταν και από άλλο club παρεπιπτώντος (ονόματα δεν λέμε υπολοίψεις δεν θίγουμε).το παλικάρι φόραγε ένα τελικό και μαμα ζάντες.εγώ στην Ε101 έχω 15άρα ζάντα και πανελάκι με τελικό καζάνι.μέχρι τα 140 ήταν σχεδόν ένα αυτοκίνητο πίσω και ανοίξαμε από στάση στα διόδια, γιατί είχε προηγειθεί αρκετό παιχνίδι πριν από αυτά.
άρα αφού μέχρι τα 140 το είχα ε η Ε12 που έχει καλήτερη αεροδυναμική απο το αμάξι μου λογικά τον έχει και πολύ ψηλότερα.
|
26-02-07, 17:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Όχι το top-gun είναι 115 άλογα αλλά απ'οσο ξέρω για τα άλογα που έχει δεν πάει και πολύ καλά. Σε αυτό με τα 101 άλογα, που λογικά αυτό εννοεί Άκης και sport είναι η έκδοση, έχω μπει και όντως είναι πολύ νευρίκο και γενικά νομίζω τα ibiza είναι νευρικά αυτοκίνητα. Πιστεύω σε επιτάχυνση μας έχει σίγουρα έστω και λίγο λόγω βάρους κιόλας..
Όσον αφορά τα astra, την προηγούμενη εβδομάδα που άνοιξα με έναν φίλο που έχει το τελευταίο astra 1.6, παρ'όλο που ο κινητήρας μου εχει 2.000χλμ μονο και δεν ξεκίνησα καλά(σπίνιαρα πολυ αφού πρώτη φορά το ξεκίνησα τόσο απότομα το αμάξι και δεν το ξέρω καλά) τον είχα λίγο στο τελείωμα της πρώτης και όταν έβαλα 2α έφυγα λίγο ακόμα.. μέτα δεν είχε άλλο χώρο οπότε κόψαμε Και σε μετρήσεις περιοδικών αν δέιτε τα γερμανικά 1.6 π.χ golf,astra μέχρι τα 100 τα έχουμε. Μετά δεν ξέρω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17235994 seconds (82,01% PHP - 17,99% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|