Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
18-03-07, 22:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σάκη, σε 16αρα που φοράς εσύ το exaltο βγαίνει και με δείκτη V, οπότε μια χαρά είναι νομίζω. Δεν είναι με W ας πούμε που όπως λες το φοβάσαι (αν την έχεις πατήσει έστω και τυχαία πάντα είσαι επιφυλακτικός). Το έχει φίλος μου όπως προανέφερα σε yaris και saxo και μιλώντας για το yaris (αφού το saxo δεν θα το λεγα μαμά....) που είναι καθαρά αμάξι πόλης και μηχανικά μαμά με 87 ps, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα στο ζέσταμα και στο φρενάρισμα ή στο κράτημα ακόμα και σε συνθήκες με πόλυ κρύο. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια περίπτωση που ξεκινώντας από κάπου και έχοντας το αμάξι παρκαρισμένο όλο το βράδυ, χρειάστηκε να δώσει τέρμα φρένο για να αποφύγουμε ένα εμπόδιο και ούτε καν το ABS δε μπήκε. Πραγματικά, δεν ξέρω αν είμαι τόσο κολλημένος στα michelin, αλλά το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω είναι η υψηλή τιμή τους και τίποτα άλλο.
|
18-03-07, 23:24
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ισως το δοκιμασω φιλε αν και σου ειπα θα προτιμουσα W γιατι μου αρεσει με το στησιμο μου κατι πιο απολυτο!!!αλλα τωρα φοραω primacy το οποιο οχι οτι δεν ειναι καλο απλα δεν εχει την απολυτη πλευρικη στηριξη που θα ηθελα τωρα μην ρωτας πως βρεθηκα με primacy αλλη ιστορια!!πολυ πιθανο να το δοκιμασω!!!
19-03-07, 01:30
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
παντως εγω με τα s drive σε w δεν εχω προβλημα με ζεσταμα γλυστριμα..
|
|
|
|
19-03-07, 23:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Aθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
.............................αφορμή για όλα αυτά που λέω ήταν αυτό που διάβασα πως το exalto 2 θέλει ιδιαίτερη πίεση για να δουλέψει σωστά, πράγμα που βρίσκω εντελώς αναληθές και υποκειμενικό.
Και εννοείται πάντα φιλικά...
|
Γειά χαρά.
Συγκεκριμένα πάντως είπα ότι το PE2 (Exalto), άν προσέχουμε και τις πιέσεις, το μόνο σίγουρο ότι θα κρατήσει περισσότερο απο το Τοyo (T1R Proxes). Απλά το Exalto λόγω ότι έχει ελαφρά πιό αδύναμο πλευρικά δομημένο σκελετό απο το Τοyο, χρειάζεται λίγο παραπάνω πίεση (2-3 psi ανάλογα και το μπρός ή πίσω και για διαστάσεις 205/50/16) ίσα ίσα για να μήν <<μαγουλιάζει>> καθόλου και ούτως ή άλλως λόγω της μαλακότερής του γόμας σε σχέση με άλλα λάστιχα και του δείκτη V (ώς 210 χλμ), δέν θέλει τόσο να κάτσει, έστω και λίγο, γιατί φθείρεται πιό γρήγορα και δέν ωφελεί ούτε το πάτημά του στο δρόμο και στις στροφές <<λαστιχάρει>> έτσι πιό έντονα απο το Toyo και σιγά σιγά σάν αποτέλεσμα, αδυνατίζει και η αντοχή του στα συγκεκριμένα 2 πλαινά εσωτερικά και εξωτερικά του σημεία, που καμπυλώνει και χαλάει η γενικότερη δομή του με τον καιρό. Έτσι δέν αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, πιστεύω.
Το Toyo, παρόλο που τα λάστιχα κανονικά δέν πρέπει να μαγουλιάζουν (σε ακινησία και κρύα με συστελόμενο τον αέρα μέσα), παρά μόνο πολύ λίγο και αναλόγως το κάθε ελαστικό, το Toyo λόγω της καλής πλευρικής του στήριξης αλλά και της μεγαλύτερης καμπυλότητάς του στο σημείο ένωσης πέλματος και προφίλ, μπορεί να πετύχει η χρυσή τομή μεταξύ του να πατάει λίγο καλύτερα το πέλμα (ρίχνοντας λίγο τις πιέσεις) και να μήν λαστιχάρει στις στροφές και σάν αποτέλεσμα, μπορεί να πέσει και 2-3-4 psi κάτω απο το επιθυμητό σημείο, αναλόγως καιρού, κατάστασης δρόμου και ...... κέφια.
19-03-07, 23:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Δημήτρη δεν εννοούσα το δικό σου σχόλιο περί πίεσης ελαστικού -που παρεπιπτόντως βρίσκω πολύ σωστό- αλλά του billllllll που αναφέρθηκε όχι στην πίεση του αέρα αλλά πως πρέπει εσύ να πιέσεις στο δρόμο το αμάξι για να ζεσταθεί το λάστιχο αλλιώς δε ζεσταίνεται με τίποτα. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο λάστιχο δεν έχει πρόβλημα στην κίνηση με μικρές ταχύτητες και κρύο ακόμα παρά το δείκτη W, στη διάσταση που το φοράω εγώ τουλάχιστον. Πραγματικά δε μπορώ να το συγκρίνω με το TOYO, αφού έχω ελάχιστη εμπειρία από το ελαστικό αυτό, με τις πρώτες εντυπώσεις βέβαια θετικές.
|
20-03-07, 00:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Aθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δημήτρη δεν εννοούσα το δικό σου σχόλιο περί πίεσης ελαστικού -που παρεπιπτόντως βρίσκω πολύ σωστό- αλλά του billllllll που αναφέρθηκε όχι στην πίεση του αέρα αλλά πως πρέπει εσύ να πιέσεις στο δρόμο το αμάξι για να ζεσταθεί το λάστιχο αλλιώς δε ζεσταίνεται με τίποτα. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο λάστιχο δεν έχει πρόβλημα στην κίνηση με μικρές ταχύτητες και κρύο ακόμα παρά το δείκτη W, στη διάσταση που το φοράω εγώ τουλάχιστον. Πραγματικά δε μπορώ να το συγκρίνω με το TOYO, αφού έχω ελάχιστη εμπειρία από το ελαστικό αυτό, με τις πρώτες εντυπώσεις βέβαια θετικές.
|
O.K.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimitrisTS : 28-03-07 στις 01:40.
|
17-10-08, 23:56
|
Μέλος
|
|
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη naevy : 12-09-12 στις 11:45.
|
18-10-08, 11:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
|
|
Εγω παιδιά φοράω τα Brigdestone Turanza και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά το καλοκαίρι. Όσο για τις άλλες μάρκες δε ξέρω γρι... Μια ζωή Brigdestone φορούσα...
|
|
|
|
18-10-08, 14:23
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis
ισως το δοκιμασω φιλε αν και σου ειπα θα προτιμουσα W γιατι μου αρεσει με το στησιμο μου κατι πιο απολυτο!!!αλλα τωρα φοραω primacy το οποιο οχι οτι δεν ειναι καλο απλα δεν εχει την απολυτη πλευρικη στηριξη που θα ηθελα τωρα μην ρωτας πως βρεθηκα με primacy αλλη ιστορια!!πολυ πιθανο να το δοκιμασω!!!
|
Αν πραγματικά θέλεις κάτι απόλυτο, η λύση των Toyo R888 είναι μονόδρομος.
Φοβερά αναβαθμισμένη πρόσφυση σε όποιο ... άξονα και αν την εξετάσεις (ελκτική, πέδησης, πλευρική) και απόκτηση επικοινωνίας με το δρόμο, που για Ε12 είναι κάτι πρωτόγνωρο...
Από την άλλη, δεν κάνει για βροχερό χειμώνα, ούτε και για όποιον θέλει άνετες μετακινήσεις.
Σκέψου τη λύση των δύο σετ ζαντών, ενός με τα semi και ενός με κάτι ήπιο ή και χειμωνιάτικο. Θα πρέπει να θυμάσαι, όμως, πως με τα semi θα χρειάζεσαι ένα σετάκι κάθε 10.000km (το πολύ), και πως με τα "πολιτικά" λάστιχα δεν θα μπορείς να κάνεις ότι και με τα semi. Τα οποία και θα λατρέψεις...
Πάνος.
ΥΓ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κατεβαίνοντας τον Μπράλο χωρίς κίνηση και με politically incorrect ταχύτητες , σε μια στροφή το πλαϊνο του εμπρός R888 δίπλωσε σε τέτοιο βαθμό που ακούμπησε για λίγο στην άσφαλτο, κρατώντας με στο ρεύμα μου.
|
18-10-08, 20:16
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εγώ παιδιά είχα από μαμά τα michelin και τα ξαναέβαλα πρίν κάνα 3μηνο. Τα energy saver. Την επομενή δεν νομίζω να ξαναβάλω, αυτο θα πώ μόνο. Πολύ πιο κάτω απο τα μαμά, με το παραμικρό σπινιάρουν...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17219710 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|