Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
04-11-09, 00:20
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από _nicolas_
Marmel η corolla σου τα σπάει, έχεις πολύ σοβαρό εργαλείο
Αν ποτέ την πουλήσεις εδώ είμαι εγώ
|
που χαθηκες εσυ?
13-12-09, 13:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εδώ θα βάλω μερικές φωτογραφίες απο την αλλαγη του μοτέρ. στις πρώτες εικόνες φαίνεται πώς το παρέλαβα. το τετραπετάλουδο ήταν αρκετά χάλια. δεν σηκώνω κουβέντα για την ανυψωτική διάταξη.
|
13-12-09, 13:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
εδώ έχω αποξήλωση του κατεστραμμένου κινητήρα και αντικατάσταση του βολάν με νέο από μαυροκάπακο.
ο μπάρμπας τα έχει δει όλα μιλάμε.
|
13-12-09, 13:53
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Τωρα μου θυμησες τις δικες μου στιγμες οταν εβαζα και εγω τον 20ν στο 101. Πολυ ωραια η κατασκευη του ανυψωτικου χωρις ειρωνια... Πολυ καλη δουλια να το χαρεις συντομα.
13-12-09, 13:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
εδώ έχω το 6αρι κιβώτιο πλυμένο. έφαγε πολύ σπρέι για να φύγει το λάδι από επάνω του. έπειτα κουμπωμένο επάνω στον κινητήρα. και τέλος ο κινητήρας με άλλο τετραπετάλουδο.
|
13-12-09, 14:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
εδώ η πρώτη παρτίδα ανταλλακτικών που πήρα. η δεύτερη παρτίδα ήταν τσιμούχα στροφάλου (γιατί είχε λίγη διαρροή) και το γρανάζι του ιμάντα χρονισμού στο στρόφαλο γιατί το έσπασα τραβώντας το με τον εξωλκέα. πολύ κόλλημα λεμε. η τρίτη παρτίδα ήταν ξυδόλαδα και τα σχετικά.
μία φωτογραφία με την εγκατάσταση, και τέλος με βαμμένα πλαστικά. το καπάκι μου άρεσε μαύρο γυαλιστερό επάνω στο νίκελ άλλα μέσα στο πράσινο σασί του αυτοκινήτου ασχήμισε.
Όπως καταλάβατε όσοι καταλάβατε στην πρώτη φωτό είναι κατανεμητής φρένων καινούριος. είπα να τον αλλάξω τώρα που είναι εύκολο.
|
13-12-09, 14:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Καλα γαζωματα Σταματη!! Επιτελους θα δεις τι εστι σωστο 20ν!!
|
13-12-09, 14:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
και μιά και το πήρα ζεστά και έγραψα και για φρένα θα βάλω και μερικές φωτό απο το καλοκαίρι που έφτιαξα τα φρένα μου. όπως φαινεται έχω φωτογραφίες απο την παραλαβή, προετοιμασία και έπειτα τοποθέτηση
|
13-12-09, 14:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
και η δεύτερη σειρά φωτογραφιών. σωληνάκια υψηλής και νέα υγρά δεν φαίνονται πουθενά. αν και πρέπει να έχω σε άλλο pc. επειδή βαριέμαι να το ψάξω τώρα αφήνω την φαντασία σας να καλπάσει.
|
13-12-09, 14:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Ευχαριστώ παιδιά αλλά τώρα πρέπει να αλλάξω ξανά την εξάτμιση. το προηγούμενο μοτέρ δούλευε καλά μόνο με στενή εξάτμιση. αυτό τώρα χαμηλά γαζώνει και ψηλά ανεβάζει δύσκολα. θα περιμένω λίγο να φτιάξει ο καιρός απο τα κρύα και θα αρχίσω τις αλλαγές μετά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17032790 seconds (82,39% PHP - 17,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|