Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
(I am Βack again!)Σε επιτόπιο ελιγμό ή και εν κινήση?Εμένα ακούγεται στα επιτοπια στριψίματα ή με μικρές ταχύτητες ενα μεταλλικο κρακ-κράκ.Ακόμη να μου βρούν τι είναι.Μου αλλάξανε ημίμπαρο μετά κρεμαργιέρα αλλα τπτ.Θα το πάω την τετάρτη(παρασκεύη λήγει η εγγύηση των 3)να μου κάνουν κάτι με αυτό που θέλει ψάξιμο λένε,με τα φώτα που πέφτουν όποτε τους καπνίσει και φυσικά μπας και βγάλουν άκρη και μάυτούς τους τριγμούς στο ταμπλό που έχουν κάνει τα νευρα κουρέλια και τα αυτιά μου κουδούνια(Στο τέλος δεν θα φτάνει η ένταση απο το cd για να τους καλύψει και θα πάω και για ηχεία!!)
|
πιθανόν να είναι το ίδιο πρόβλημα..για να σου δώσω να καταλάβεις σε στροφιλίκια ακούγεται συνέχεια.Απ'ότι παρατήρησα και στην ευθεία το κάνει κάποιες φορές.Εμένα έχουν περάσει προ πολλού τα 3 έτη,οπότε είδωμεν..Τώρα που θα το πάω για το σασμάν (βλ.παραπάνω) θα τους πω να κοιτάξουν και αυτό..Μήπως παίζει να είναι καμιά βάση μηχανής ή λέω
...? Όσο για τα φώτα,δεν είναι πρόβλημα ισχυρίζονται,το σύστημα κάνει check up διάφορα συστήματα και παπαριές!! Λύνεται με νέο ECU αλλά μπλέκεις με λεπτομέρειες..Επίσης μπορώ να σου αναφέρω και τον έντονο θόρυβο από 3.000-4.000 σ.α.λ. που προέρχεται από την εισαγωγή και σου αλλάζουν κάποιες άλλες παπαριές και δεν ακούγεται πλέον!!Δεν γαμ.. όμως,τα βασικά να μην έχουν πρόβλημα γιατί θα τρελαθούμε!!Πήρα άδεια από την δουλειά να αράξω λίγο και τρέχω σε μαμακίες...!!