Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
14-12-06, 20:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo
Η πιο ακριβή τιμή που έχουμε πάρει μέχρι τώρα για υπερκυβισμό 1ο στάδιο είναι περίπου 3000 και όχι 4000 ευρώ. Η τιμή αυτή (3000 ευρώ) είναι τιμή που δίνει επίσημος αντιπρόσωπος ΤΟΥΟΤΑ και λογικά έχεις και 1 χρόνο εγγύησης μετατροπής.
Το δεύτερο στάδιο ανεβαίνει αρκετά και νομίζω ότι (επίσημα και πάλι) πλησιάζει και ίσως και να ξεπερνάει τα 5000, χωρίς όμως να είμαι βέβαιος.
|
Ακόμα στα ύψη οι τιμές; Δηλαδή την χαμηλώτερη που την έχετε βρει;
|
14-12-06, 20:32
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νίκο οι τιμές που δίνει επίσημα ο αντιπρόσωπος δεν έχουν αλλάξει ποτέ. Έχε υπόψη σου βέβαια ότι όταν το κάνεις επίσημα τότε λογικά έχεις και ένα χρόνο εγγύηση μετατροπής η οποία συνίσταται στην εγγύηση των ανταλλακτικών και αν δεν κάνω λάθος και στην εργασία.
|
14-12-06, 23:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Ανεπίσιμα πόσο πάει η μετατροπή δλδ? Γιατί αν θυμάμαι καλά είχε σταματήσει να γίνεται. Λογικά θα ισχύει ένας χρόνος εγγύηση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιείς αλλά θα χάνεις την γενική εγγύηση.
|
15-12-06, 00:44
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ειναι κριμα να υπαρχει διαθεση ορεξη και χρημα & να μην μπορουμε να κανουμε κατι...
Ακουω ιδεες...
Ουτε εγω το πουλαω!Το εχω πει απο αρχη του Θεματος!
Ασχετως που βγηκαμε εκτος...
|
15-12-06, 00:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Ανεπίσιμα πόσο πάει η μετατροπή δλδ? Γιατί αν θυμάμαι καλά είχε σταματήσει να γίνεται. Λογικά θα ισχύει ένας χρόνος εγγύηση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιείς αλλά θα χάνεις την γενική εγγύηση.
|
Νικο αν δεν δεις με τα ματια σου Ε12 να δουλευει&να πηγαινει μην το ψαχνεις!
Ειναι μαυρη τρυπα ο υπερκυβισμος πρεπει να ριχνεις συνεχεια λεφτα μεχρι τελικο σταδιο..μακαρι να ηταν λογικες οι τιμες!
Αλλα πληρωνεις ΤΟΥΟΤΑ ...οχι βελτιωτικο προιον με αλλους 100 ανταγωνιστες να πιεζουν τις τιμες προς ωφελος μας..
|
15-12-06, 01:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Νικο αν δεν δεις με τα ματια σου Ε12 να δουλευει&να πηγαινει μην το ψαχνεις!
Ειναι μαυρη τρυπα ο υπερκυβισμος πρεπει να ριχνεις συνεχεια λεφτα μεχρι τελικο σταδιο..μακαρι να ηταν λογικες οι τιμες!
Αλλα πληρωνεις ΤΟΥΟΤΑ ...οχι βελτιωτικο προιον με αλλους 100 ανταγωνιστες να πιεζουν τις τιμες προς ωφελος μας..
|
Mα για τελευταίο στάδιο ψάχνομαι(για όταν γυρίσω). Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα!!! Είναι δυνατόν να δουλέψει αυτοκίνητο χωρίς πρόγραμμα? Έχω ήδη πολλαπλή πεταλούδα, σκέφτομαι υπερκυβισμό, μπεκ και πρόγραμμα. Να τελειώνω μια και καλή(όσο είναι αυτό δυνατόν).
|
15-12-06, 01:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
το θεμα μου φαινετε ειναι οταν μπορεσει ο mike να μας φερει σε επαφη με τους δικους του να συζητησουμε ποσα εχουμε και τι θελουμε και τι μπορουμε να κανουμε....τουλαχιστον ο μιχαλης ειναι η αποδεδειγμενη λυση αλλα εγω πιστευω και παλι αν μου παει κανα χιλιαρικο και παω 20 τουλαχιστον αλογα πανω θα ειμαι ικανοποιημενος!
|
|
|
|
15-12-06, 19:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Ήρθα σε επαφή με τους δικούς μου και το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι επειδή την ψιλιάστηκαν την δουλειά στην ΤΟΥΟΤΑ ζητάνε αριθμό πλαισίου και κινητήρα για να σου δώσουν τα ανταλλακτικά και αν δεν είσαι 1.8 και το μοντέλο που πρέπει δεν στα δίνουν (για να πάς να τα κάνεις σε αυτούς). Διαβάζω για προβλήματα σε αυτά του πρώτου σταδίου. Ποιος έχει πρόβλημα και τι ? ο Νίκος τόσο καιρό το έχει (πρίν από εμένα) και του πίνει το αίμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Το μόνο που έχει παρουσιαστεί σε μερικά είναι το check engine από την χωάνη το οποίο έχει παρουσιαστεί και σε απλά 1.4 και 1.6 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση χωάνης (όχι σε όλα σε μερικά όπως και όχι σε όλα τα υπερκυβισμένα) άρα το πρόβλημα δεν είναι στον υπερκυβισμό αλλά παντού. Ξέρω 1.4 που έβαλε χωάνη, του έβγαλε check όπως και σε μένα και έφτασε σε σημείο να αλλάξει εγκέφαλο γιατί τον έκαψε. Όσο για το αν το πρώτο στάδιο περνάει 1.6 είναι αυτονόητο και όποιος έχει 1.6 και θέλει να το διαπιστώσει για να φύγει και η απορία ας κανονίσουμε μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ (για να μην νομίζετε ότι προκαλώ κανένα απλά για να βγάλουμε συμπεράσματα το λέω) άνοιγμα με κάποιο από τα πρώτου σταδίου και όχι με αυτά με ανεβασμένη συμπίεση που είναι ένα αμάξι πάνω κάτω ποιο αργά από τα τρίτου σταδίου αλλά με ένα απλό.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
15-12-06, 20:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
mike g εχω εναν μπαρμπα με ενα celica 1,8 και ισως μου δωσει οταν ερθει η ωρα τους αριθμους του....αν εχουμε αυτα τα Νο ποσο θα μας παει η ολη μετατροπη σε α΄ σταδιο...?
|
15-12-06, 21:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Μπορεί να γίνει και μια λίστα με τι εξαρτήματα χρειάζονται για το πρώτο στάδιο?
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18015409 seconds (79,65% PHP - 20,35% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|