Αν και είναι νωρίς ακόμα, καλό χειμώνα!!!
Ελπίζω να πέρασες καλά!!!
Λοιπόν, αυτό που λες με τις 2 οθόνες γίνεται!!!
Σίγουρα όμως θα υπάρξουν προβλήματα!!!
Θα πρέπει να το δοκιμάσεις σπίτι σου πρώτα!! Είσαι σίγουρος πως το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου??
Επίσης, ο ρυθμός ανανέωσης της OBD-II θύρας ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι και από τους πιο φρήφορους γιατί χρησημοποιείται ως διαγνωστική!! Επομένως δε θα έχεις και τα κλαύτερα όργανα!!!
Πάντως αν τα αντικαταστήσεις κάπου πρέπει (χωρίς να φαίνονται) να υπάρχουν τα μαμά όργανα!!!! :P
Την είχα σκεφτεί αυτή τη λύση, αλλά αξίζει!!!
Θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις δείκτη βενζίνης και τα υπόλοιπα ενδικτικά (λάδι, ΑΒS, αερόσακοι κτλ)...
Τα υπόλοιπα τα κάνεις με το πρόγραμμα!!
Αν θες πουλάω το κιτάκι που έχω (hardware-software)!!!
Όσο για τους κραδασμούς!!!
Μπορστά θα έχω ένα slot-load DVD-RW της Panasonic για laptop!!!
Για σκληρό έχεις τις εξείς επιλογές!!
Εξτερικό, 3,5" ή 2,5"...
Ο εξωτερικός είναι πιο αργός, αλλά πιο βολικός!!!
Ο 2,5" από laptop αντέχει σε κραδασμούς (200+++ G)...Οι 3,5" όμως είναι πιο γρήγοροι!!!
Αυτή τη στιγμή έχω 2χ3,5"... Υπάρχει μια λύση για να μη χαλάσουν... Να μην τους βιδώσεις οριζόντια, αλλά κάθετα!!! Έτσια οι ακίδες θα χτυπήσουν πιο δύσκολα τους δίσκους!! και πάλι όμως δε νομίζω να έχεις σοβαρό πρόβλημα!!! Πάντως για αρχή βάλε ένανα παλιό σου δίσκο και κάνε ghost το partition!!! tongue tongue
Το on-screen πληκτρολόγιο είναι μικρό!!!
Πως θα το ανοίγεις!!
Θα πρέπει κάπως (π.χ. με φωνή) να το ανοίγεις!!! Μετά όμως θα θες ένα stylus για να είναι καλύτερο!!!
Βέβαια αν δεν έχεις internet και το πρόγραμμα του navigation είναι βολικό τότε ΔΕΝ το χρειάζεσαι!!!!
Προχθές μου ήρθε κάτι για mouse που ήθελα και σε λίγο μου έρχονται τα πληκτρολόγια!!!!!
Τι μάρκα οθόνες θα χρησιμοποιήσεις?? Από κάμερες?? Υπολογιστή?
Με το θόρυβο από τους ανεμιστήρες τι θα κάνεις??
Με τον ήχο?
Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή είναι, ΝΑ ΕΙΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και να μη σου αποσπά την προσοχή (π.χ. για να αλλάξεις τραγούδι, ένταση κτλ κτλ)...
Για αυτό τι θα κάνεις?? Να υποθέσω touchscreen θα έχεις, ε??
Πήρα ένα χειριστήριο τιμονιούτης pioneer και με αυτό κάνω αρκετές λειτουργίες (audio, video, dvd, navigation)..
Θέλω όμως να καταφέρω να συνδυάσω και τα μαμά χειριστήρια τιμονιού!!!! :P