Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
03-06-08, 00:31
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που κάνω Post μια και νέος στο forum.
Πρίν λιγουε μήνες 2/1/2008 πηγαινα 4ημερο απο αθηνα ζαγορια....καμια ωρα αφοτου εχω ξεκινησει (εγω και ο δρομος) λεω στην κοπελια "Σαν φλωρος παω, αν το ειχε άλλος αυτο το αμαξι θα το ειχε καψει με τοσο αδειο δρομο"!!!!
Τι το ειπα σε 3 λεπτα με σταματησαν (για τα παντα σκεφτηκα, φιμε, πυροσβεστηρα κ.α) και τελικά μου λέει πηγαίνατε με ιλιγγιώδη (οπως ειπε) ταχυτητα.........123 χλμ.....εχασα τα λογια μου....οριο λεει 70 χλμ....350 € και διπλωμα για 3 μηνες
Στην εθνικη με 3 λωριδες και διαζωμα????!!!!!! έχει εξοδο στα 500 μ.
Τελικά αφου κλαφτηκα πληρωσα 40 s
03-06-08, 01:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εγω την πατησα στην τελευταια γεφυρα στην κακια σκαλα(προσ κορινθο).πηγαινα με 130 κ το οριο ηταν 70.μου εκοψε 350 ευρω κλιση και 2 μηνες το διπλωμα.μετα πηγα κ κλαφτηκα στον διοικητη κ μου ειπε να παω να πληρωσω την κλιση(τα μισα...175)και μετα απο 10 μερεσ να παω να παρω το διπλωμα.αλλα εχω φαει κ πολλες ακομα κλισεις...πικρα
|
03-06-08, 02:00
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
... αλλα την ζημια την επαθα στην κατακολου λιγο πρην μπω στον αγιαννη ερχομενος απο κατακολο!...
|
By the way, τώρα που το θυμήθηκα, το σημείο που αναφέρεις είναι και γνωστό σημείο για αλκοτέστ.
Θυμάμαι παλιά, όταν ακόμα στο Κατάκολο λειτουργούσε το Αέναο, έκαναν μπλόκο στο συγκεκριμένο σημείο και σε έβγαζαν μεθυσμένο με ένα ποτό -με εκείνα τα άχρηστα μπαλονάκια, ντε-.
Και όταν τους έλεγες ότι είχες πιει ένα ποτό από το συγκεκριμένο μαγαζί, σου κουνούσαν το κεφάλι και σε άφηναν να φύγεις... Super Diesel ένα πράγμα...
Πάνος.
|
03-06-08, 11:01
|
|
|
|
|
πανο οποτε ειναι να ερθετε κ εσυ κ τα αλλα τα παιδια να μου στειλετε πμ να κανονησουμε να βρεθουμε..οσο για το Αεναο που λες,μαλλον ειμαι πολυ μικρος για να το κσερω..
|
25-07-08, 22:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
σημερα την εφαγα και εγω στον περιφεριακο του αιγαλεω ,για οσους δεν ξερουν απο το φαναρι του ασπροπυργου δεξια και σε βγαζει ανω λιωσια.
πηγαινα 131 χλμ σε δρομο με 80 με σταματησαν και ευτηχως ηταν καλα παιδια και με χρεωσανε 60 ευρα τα μισα δηλ 30 (κανονικα ητανε 350 και το διπλωμα για 2 μηνες)
|
26-07-08, 00:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Την Τριτη που μας περασε στην Αθηνων-Θεσ/νικης κατεβαινοντας προς Αθηνα πριν το καινουργιο κομματι στο Μαλιακο. Πηγαινα με 175 (τοσο μου δειξανε στο ρανταρ) αλλα τη γλυτωσα φτηνα κι εγω. 40 ευρω και αυτο γιατι ειχα τα παιδια στα καθισματακια τους δεμενα. Ευτυχως τη γλυτωσα φτηνα.
|
26-07-08, 01:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
πριν 1μηνα στη μηχανιωνα εφαγα την πρωτη μου γτ δεν ειχα πισω πινακιδα 300ε..
και πριν 20μερες για σηγαστηρα 200ε..(παραλιγο να παρουν το αμαξι γτ ειδαν οτι εχω αδιλοτη μηχανη αλλα με αφησαν)στο ικεα στη θεσ
|
|
|
26-07-08, 17:13
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Λοιπόν πριν κανα 5μηνο.
Είμαι Λ.Καβαλας και σκίζω εναν τυπο με ενα SKODA Fabia RS.
Στο φανάρι στο παλατάκι (χαιδάρι δηλαδή) εγω κοβω για να στριψω αριστερα.
Εννοειτε βγαζω και την ζωνη ασφαλειας γιατι με εσφιγκε λιγο λογο κοντρας μιας και το σπιτι μου απο το φαναρι απέχει μολις 70m
Ξεχνιεμαι λιγο στο RadioCD και αναβει πρασινο.
Μου κορναρουνε και ξεκιναω λιγο speedαρισμενος στριβω αριστερα και βλεπω εναν τυπο στο παλατάκι οχι ομως στην μερια μου αλλά στο αντιθετο ρευμα που παει ευθεια για οδος Πελασγίας και δεξιά Λ.Καβαλας για Αθηνα ο οποιος ετρέχε προς το ρεύμα που πήγαινα και λέω μέσα μου " πού πάει ο τυπος νυχτιατικα τρέχωντας" .
Μετα συνυδητοποιω οτι ο τυπος αστραφτει πανω στα φώτα μου και είναι ένα ΣΤΡΟΥΜΦ.
Μου κανει νόημα σταματάω.
Σβήνω μηχανή κατεβάζω τζάμια (ΦΙΜΕ) και χαιρετιόμαστε.
Μου λεει τα σχετικα χαρτια και έλα απεναντι με ωραιο τροπο ομως.
Του τα πάω όλα απέναντι και ξεκινάμε.
Τα ελέγχει όλα και κολλαει στην ασφάλεια.
Και ξεκινάει να γράφει.
Του λέω τι κανεις ακριβώς μου λέει ληγμένη ασφάλεια. του λεω οπα ρε φιλε περιμενε γιατι εχω 3 συμβόλαια, του δινω το σωστο και συνεχίζει.
Μου έριξε 380€ αλλα σε 10 μερες τα μισα και διπλωμα για 10 μέρες.
Ο τυπος (ΣΤΡΟΥΜΦ) είχε κι έναν εκπαιδευομενο μαζι του, έναν υπνο όρθιο ο οποιος είχε και τα χερια στις τσεπες λες και ηταν σε συναυλια.
Πιο Μ@...... ΣΤΡΟΥΜΦ δεν εχω ξαναδεί γιατι εν ολιγης μου ζητάει άδεια για τις μεμβράνες.. του λεω οτι δεν έχω, εχω μόνο ένα χαρτί που είναι για το ΚΤΕΟ, μου λεέι οτι τετοιο χαρτι το υπουργει μονο δινει σε οχηματα που κουβαλανε ΣΤΕΛΕΧΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κλπ. του λεω ε τοτε πως να το εχω εγω αυτο το χαρτι, τελωσπαντων μου λεει οτι το αμαξι φοραει παραποιημενη εξάτμιση και ακούγεται. του λεω πως την ακουσες αφου το αμαξι ηταν σταματημενο οταν ηρθες. του λεω αν εχεις μηχανημα να μετρησεις ηχο απο εξατμιση καντο αλλιως ασε μας. ΟΚ μου λεει αλλα ζωνη δεν φορούσαμε, ετσι? του λεω οτι το σπιτι μου είναι ακριβως σε 70μετρα και την εβγαλα στο φανάρι και του δινω ταυτοτητα να δει την διευθυνση οικιας.
Το οργανο δεν πείθετε με τιποτα και του λεω ΟΚ μην με ζαλιζεις αφου θα με γραψεις ... γραψε αλλα τελειωνε ομως γιατι ειμαστε 30λεπτα εδω και εχω και δουλεια δεν καθομαι σαν κι εσας να ......
Με γραφει με κοιταει με ενα υφος και έφυγα σπασμενες 1η 2η .
Οχι αμα ήθελε ας με ξανασταματαγε.
|
06-10-10, 20:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εφαγα κληση με το παπι ρε παιδια ελεος.το ειχα πανω σε ενα πεζοδρομιο.η κληση δεν λεει ποσα να πληρωσω,τι να κανω?
|
|
|
|
06-10-10, 20:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ότι νανε για μπατσες είναι ΟΛΟΙ! jason οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα είναι 40 ευρώ, αν πληρωθει μεσα σε 10 μέρες είναι 20 ευρώ, πας τροχαία ή όπου λέει ότι πληρώνεις σύντομα για να δώσεις τα μισά, πάντως τόσα είναι τώρα. Εμένα μια φορά στην ζωή μου με είχαν γράψει πριν χρόνια (πριν ακόμα κάνω GT το starlet) και οδηγάω από το 2001 και με έγραψε για δακτύλιο! έκανα την βλακεία να πάω μέσα από Ομόνοια επειδή βιαζόμουν και δούλευα τότε Καλλιθέα και με πιάνει κόκκινο μπροστά σε τροχονόμο! και είδε πινακίδα! πρόστιμο 80 ευρώ τοτε και στο τσακ γλίτωσα για φυμε τζαμάκια σε πινακίδες. Μάλιστα μου την είπε για τα φυμε (τότε είχα και μπροστά το λιγότερο που υπήρχε) και είπε μπαρούφες ότι και καλά πρέπει να έχεις άδεια απο υπουργείο κτλ, τότε δεν υπήρχε ο σημερινός νόμος έλεγε ότι πρέπει να διακρίνεσαι μόνο κτλ και είπε πως δεν με έβλεπε καλά! έκανα τον κινέζο ότι δεν ήξερα κτλ και την γλίτωσα μόνο με δακτύλιο! όσο για τα φυμε τζαμάκια την επόμενη τα πέταξα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18259192 seconds (82,84% PHP - 17,16% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|