Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα Corollάκηδων
Παλιά 12-10-04, 00:06
BLACKTURBOCOROLLA2000CC Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ARGIROUPOLI
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 263
BLACKTURBOCOROLLA2000CC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα Corollάκηδων

Aντε ρε παιδια τι εγινε η κοντρα ποτε θα γινει εγινε μη μας κρατατε σε αγωνια skull τον εχεις βεβαια χωρις ανχος
Παλιά 12-10-04, 19:23
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοντρα με clio williams

σημερα μου ετυχε και αυτο εκει που κατεβαινω μια περιοχη με στροφες να σου και ενα clio williamς με περναει απο διπλα και ενω πηγαινω δεξια και αργα!!το πλακωνω για να δοκιμασω και κατι αλλαγουλες που εχω κανει μπαρες χαμηλωμα κτλ το περναω γιατι δεν μπαινει καλα οπως εγω αλλα με φτανει στην ευθεια!!! το δινω τερμα τερμα ειμαι με 190+ και ξαφνικα τον βλεπω ερχεται οχι σφαιρα αλλα ερχεται και παει να ανοιχτει για προσπεραση οποτε το ποδι μου περνει αλλα 10 κιλα και παω ελαφρως ακρη για να με "σκισει".τελικα εφτασα εκει που ηθελα περνωντας καποια στροφιλικα καλουτσικα και ο τυπος ειναι ανοιχτα για προσπεραση και ΑΛΛΑ πισω!!!! απο οτι εμαθα μετα το αμξι του ειναι οντως williams αλλα τελικα μαλλον ειναι θεμα οδηγου και θαρρους!!σημειωστε οτι εχω 14αρι ε12 με μικρες μετατροπες στην μηχανη οχι τιποτα ιδιαιτερο!!!
Παλιά 12-10-04, 20:50
dimitris Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ATHENS
Δύναμη Σεβασμού: 0
dimitris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ TOYOTA [acronym:b560c189a0="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:b560c189a0] G6 VVTI 1.6,KAI ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΧΑΡΑ VTS 11O PS
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 15-10-04, 23:32
babisp Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Keratea
babisp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Χαιρετώ τους φίλους του club μετά από καιρό απουσίας για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Θα σα πω ιστορίες ανοίγματος όπου έχω ρίξει πολύ γέλιο.

1. Λ. Λαυρίου Κερατέας με κατεύθυνση Κερατέα. BMW 318i παλιά το παίζει γρήγορος ενώ μπροστά μου ήταν αυτοκίνητα. Μόλις κλανει δεξιά το προπορευόμενο όχημα ανοίγω με 4η και τσαγάκι η BMW ήπιε. Πιο κάτω κόβω γιτί υπήρχε πάλι αμάξι μπροστά, ο τύπος πάλι πίσω, φώτα μόλις ανοίγει ο δρόμος άλλο ένα τσαγάκι η μπέμπα. Στο φανάρι κόβει και κοίταζε μην μπορώντας να καταλάβει ότι μια Corolla ήταν πιο γρήγορη από αυτόν.

2. Λ. Λαυρίου Κερατέας με κατεύθυνση Λαύριο. BMW μια καινούργια 316i νομίζει ότι είναι γρήγορος. Ξεκινάμε μαζί στο φανάρι και τσαγάκι πάλι.

3. Αποθέωση. Λ. Μαρκοπούλου προς Κερατέα. Είμαι με τη μηχανή μου μια Kawasaki KLE 500 και δίπλα μου τύπος με Leon 20V Turbo ψιλοφτιαγμένο με γκόμενα στη θέση του συνοδηγού. Ξεκινάω τη μηχανή και ο τύπος θέλει να κάνει επίδειξη στη γκόμενα. Αρχίζει να έρχεται δίπλα μου και αποφασίζω να παίξω λίγο μαζί του αλλάζοντας ταχύτητες γύρω στις 8.000. Επειδή έχει μια στροφή όπου έχει πάντα χώμα στο δρόμο λόγω του λατομείου κόβω και ο τύπος επειδή δεν μπορεί να περάσει έχει σκυλιάσει. Στη στροφή πέφτει στα φρένα γιατί δεν πρόσεξε ότι είχα κόψει λίγο και πέφτει στα φρένα. περιττό να σας πω τι έγινε μολις μπήκα στην ευθεία και άνοιξα την 4η ως τις 10.000. Μεγάλο τσάι. Το ροπάτο Leon μέχρι να φορτώσει έφαγε κάμποσα μέτρα. Με έφτασε στο μεθεπόμενο φανάρι αλλά ήταν παναγίτσα. Είχε γίνει ρόμπα στην γκόμενα.

4. Πάλι με τη μηχανή και θύμα Mini Cooper S. Ο δρόμος με λάσπη από βροχή. Ξεκινάω πολύ σιγά για να μη σπινάρω και ο τύπος πάει να ξεκινήσει με 1000. Σπινάρει τρελλά και κάποια στιγμή είμαστε δίπλα δίπλα. Πιο κάτω ο δρόμος στενεύει λόγω έργων.Έχω 3 και ανοίγω. Ο τύπος μένει πολλά μέτρα πίσω και μετά το σπάει για να με περάσει. το κατφέρνει αφού κόβω γιατί φτάνω σε στροφή όπου ο δρόμος γλυστράει.

5. Νέο θύμα μια Χ5 4.4 όπου εως τα 130 είμαι μπροστά καμιά 50μ. Μετά αρχίζει να πλησιάζει και με περνάει στα 150.
Κοντρα
Παλιά 16-10-04, 01:21
Vasilis_G6rT Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 258
Vasilis_G6rT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοντρα

Καλησπερα ας γραψω κι εγω μια κοντριτσα που πραγματικα την ευχαριστηθηκα γιατι εγινε την ιδια μερα που πηρα τ αμαξι απο το συνεργειο με ενα ασημι corolla t-sport με αυτοκολλητο του club. Ανεβαιναμε τον καρεα και πριν τα διοδια της αττικης οδου με επαιζε απο πισω, 2 ατομα αυτοι μονος εγω. Πληρωνουμε και ξεκιναμε να ανοιγουμε απο δευτερες, στο σπασιμο τις δευτερας ημουν ενα αμαξι πισω αλλα με το κουμπωμα τις τριτης μειωσα τη διαφορα με αποτελεσμα στο σπασιμο τις δικιας μου 4ης και τα 205 (περιπου) να του εχω ριξει 3 κολωνες. Σωστος ο οδηγος του corolla με χαιρετησε και παραδεχθηκε την ηττα αν τον 3ερει απο εδω μεσα καποιος....
Παλιά 16-10-04, 10:29
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Την 316 μεχρι τις 3πρωτες ταχυτητες την εχω ειμαι μπροστα μισο με ενα αμαξι μετα ομως στην 4η με παιρναει και να φανταστεις οτι εχω ΕΕ-101 με 75 γαιδουρια

Παλιά 16-10-04, 21:17
Anonymous Offline:

Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τον αναζητάς στις αγγελίες!!!
Για προσοχή που ποστάρετε!!!
Όχι όπου σας κατέβει!!!!!!!!!!
shoothim skull
Παλιά 16-10-04, 21:22
Anonymous Offline:

Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από babisp";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Νέο θύμα μια Χ5 4.4 όπου εως τα 130 είμαι μπροστά καμιά 50μ. Μετά αρχίζει να πλησιάζει και με περνάει στα 150.
question
Παλιά 16-10-04, 22:27
babisp Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Keratea
babisp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν αναλογιστεί κάποιος ότι το KLE έχει τελική 170 χλμ και η X5 240 είναι λογικό μετά τα 140-150 να περνάει μπροστά. Αυτό ισχύει και για αυτοκίνητα που έχουν τελική πάνω από 180 χλμ.
Παλιά 17-10-04, 02:43
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δε μπορω να βλεπω αυτοκινητα που κανουν μπαμ απο μακρια. τωρα που ερχομουν σπιτι ηρθε 1 punto gt τιγκα στο αυτοκολλητο φωτακια πανω κατω δεξια αριστερα λαμπες απο κατω 2 εξατμισεις κανα δυο αεροτομες, αυτοκολλητα (η παναγια μαζι σου κτλ). μιλαμε πολυ γελιο. ομως τσαγακι ηπιε ο τυπος. και μαλιστα 2πλο. παρλιγο θα ακουμπαγαμε στη στροφη αλλα τελικα εμεινε πισω περιπου μια κολωνα σε δρομο που ισα που πιανω 180. τα θελε παντως. τωρα θα σεβεται τα πολυ νορμαλ εμφανισιακα corollakia.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17860603 seconds (75,86% PHP - 24,14% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com