Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-04-11, 20:41
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τίποτα σπουδαίο, απλά:
α) Να κουμπώσουν (κλικ) καλά οι μπουζόπιπες. Είναι αδύνατο να τις μπερδέψεις, γιατί έχουν διαφορετικό μήκος.
β) Την κατάσταση των παλιών σπινθηριστών. Δείχνουν την ποιότητα καύσης (φτωχό-πλούσιο μείγμα, τα πειράκια κλπ).
Παλιά 27-04-11, 21:42
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 231
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε ευχαριστώ. Δεν μπορώ να βρω κάτι φωτό που είχα βρει κάποτε με μπουζί και την κατάσταση τους.
Θα βγάλω και θα δημοσιεύσω εδώ, οπότε μου λέτε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Speed_ : 28-04-11 στις 21:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-11, 21:56
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 231
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στην ίδια κατάσταση ήταν και τα τέσσερα, εκτός από το ένα στο στέλεχος που φαίνεται κάτι σαν σκουριά.
Οι ακίδες τους ήταν ακριβώς ίδιες.

Στα δύο πρώτα,κάποια στιγμή στο βίδωμα τερμάτιζαν και έδινα λίγη δύναμη ακόμα για να σφίξουν.

Το τρίτο όμως την στιγμή που άρχιζε να σφίγγει, έδειχνε να μην θέλει να τερματίσει. Το άφησα το λοιπόν με τον φόβο των Ιουδαίων.

Το τέταρτο μου έβγαλε την πίστη για να ξεβιδώσει. Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω τα μπουζί και αναρωτιέμαι αν είναι κλοτσημένο το ένα και δεν σφίγγει. Η πρώτη ήταν στην ΤΟΥΟΤΑ.

Αν υπάρχει θέμα πως θα το καταλάβω και τι γίνεται στην περίπτωση πού είναι κλοτσημένο το πάσο από τον κινητήρα και όχι από το μπουζί;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Speed_ : 28-04-11 στις 22:04.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-11, 22:37
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
EXΩ KATI magnecor MΠΛE OΛOKAINOYPΓIA ME 5000 XΛM,AΠO EE11.TA ΔINΩ 80 EYPΩ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-06-11, 16:52
thomaspapala Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Καβάλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
thomaspapala είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είμαι από Καβάλα και έχω "Corolla Sedan VVT-i 97Hp E-111 Facelift 1.4 16-valves (Αγορασμένο 04/2001) Με Κινητήρα 4ZZ-FE" και αφού τυχαία άκουσα και ψάχτηκα για μπουζί ιριδίου πριν να γίνω μέλος του club, στην συνέχεια προμηθεύτηκα από τα "street&circuit-shop.biz" τα μπουζί ιριδίου της "NGK": ""BKR5EIX-11" με δική τους υπόδειξη αφού τους έδωσα τα ακριβή στοιχεία του αυτικινήτου μου, και στην συνέχεια αφού έγινα μέλος του club μου είπε ο "Roy-D" ό,τι μπορώ να ζητήσω από την "Toyota" να μου βάλλουν "Denso" για "TS". Στην συνέχεια αφού έψαξα στο "site" της "NGK" είδα ό,τι τα προαναφερθέντα μπουζί της "NGK" τα οποία αγόρασα είναι κατάλληλα για κινητήρα τύπου "1ZZ-FE" ο οποίος από όσο ξέρω είναι της "TS" οπότε ερχόμαστε στα λεγόμενα του "Roy-D". Μήπως μπορεί παρακαλώ υπεύθυνα να μου πει εάν τα προαναφερθέντα "NGK" που αγόρασα είναι κατάλληλα για τον κινητήρα μου ή πρέπει να τα αντικαταστήσω και με ποιά; Υπάρχει κίνδυνος να τρυπηθούν τα πιστόνια του κινητήρα μου εάν τοποθετήσω είτε τα "Denso" για "TS" όπως λέι ο "Roy-D" είτε τα προαναφερθέντα της "NGK" τα οποία αγόρασα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-06-11, 17:07
Το avatar του χρήστη tom ks
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 vvt-i
Περιοχή: Ιωαννινα
Δύναμη Σεβασμού: 207
tom ks είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thomaspapala Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι από Καβάλα και έχω "Corolla Sedan VVT-i 97Hp E-111 Facelift 1.4 16-valves (Αγορασμένο 04/2001) Με Κινητήρα 4ZZ-FE" και αφού τυχαία άκουσα και ψάχτηκα για μπουζί ιριδίου πριν να γίνω μέλος του club, στην συνέχεια προμηθεύτηκα από τα "street&circuit-shop.biz" τα μπουζί ιριδίου της "NGK": ""BKR5EIX-11" με δική τους υπόδειξη αφού τους έδωσα τα ακριβή στοιχεία του αυτικινήτου μου, και στην συνέχεια αφού έγινα μέλος του club μου είπε ο "Roy-D" ό,τι μπορώ να ζητήσω από την "Toyota" να μου βάλλουν "Denso" για "TS". Στην συνέχεια αφού έψαξα στο "site" της "NGK" είδα ό,τι τα προαναφερθέντα μπουζί της "NGK" τα οποία αγόρασα είναι κατάλληλα για κινητήρα τύπου "1ZZ-FE" ο οποίος από όσο ξέρω είναι της "TS" οπότε ερχόμαστε στα λεγόμενα του "Roy-D". Μήπως μπορεί παρακαλώ υπεύθυνα να μου πει εάν τα προαναφερθέντα "NGK" που αγόρασα είναι κατάλληλα για τον κινητήρα μου ή πρέπει να τα αντικαταστήσω και με ποιά; Υπάρχει κίνδυνος να τρυπηθούν τα πιστόνια του κινητήρα μου εάν τοποθετήσω είτε τα "Denso" για "TS" όπως λέι ο "Roy-D" είτε τα προαναφερθέντα της "NGK" τα οποία αγόρασα;
ο 1zz δεν ειναι αυτος που φοραει το ts.. ο 1zz ειναι 1,8 με 127 η 143 αλογα που τον πρωτο φοραει το avensis κ τον δευτερο το celica αλλα οχι το t sport.. νομιζω ειναι ιδια το μπουζι που φοραει ο 4zz, 3zz κ 1zz οποτε δεν εχεις προβλημα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-06-11, 18:48
thomaspapala Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Καβάλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
thomaspapala είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σ' ευχαριστώ πολύ "tom ks".
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μπουζοκαλώδια antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 12-07-23 17:08
Μπουζοκαλώδια για 20V ασημοκάπακο Bill_corolla 4AGE 20v Levin 1 16-12-08 15:04
Μπουζοκαλώδια για Carina E RHOMBUS CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 8 21-09-08 01:54
Μπουζοκαλώδια DareDevil TOYOTA COROLLA E 12 5 11-04-07 02:47
Trd Μπουζοκαλώδια!!! endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 05-06-06 17:41

Page generated in 0,15177393 seconds (79,56% PHP - 20,44% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com