Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Να δω ποτε θα κατεβεις εσυ με το κτηνο-punto να το δουμε! Αχτι το εχω! ή φοβασαι μη ξυλωσει τα ράουλα?!
|
Μιχαλη μην αγχωνεσαι!!!!
Πιστευω οτι και το megane θα σε αποζημιωσει και με το παραπανω........
Θα σε παω και βολτα και αν δεν σου αρεσει σε ΠΡΟΚΑΛΩ απο αυτο εδω το post να μην επιτρεψεις ξανα το megane σε συναντηση αν δεν ερθω με το Puntaki μου....!!!!
ΟΧΙ το δυναμομετρο ειναι και σωστο ,εχει σαγρε ραουλα ,δεν θα σπιναρε, αλλα και επαγγελματιας ο ανθρωπος που το εχει!!!Το ειχα πει εξαλλου οτι αν ηταν σε κανα ΜΑΗΑ ουτε καν που θα ερχομουν...ΜΟΝΟ σαν θεατης να σας δω που μου λειψατε.....!!!!
Η αληθεια ειναι οτι θελω να κατεβω με το Punto αλλα:
1) Θα καψω τα διπλα σε καυσιμο
2) Θα ταλαιπωρηθω παραπανω λογω extra θορυβου
3) Θα το ταλαιπωρησω χωρις ιδιαιτερο λογο αφου ηδη εχει επισκεφτει 4 διαφορετικα δυναμομετρα και δεν εχει νοημα αν βγαλει 300 ή 310 ή 290!
4) Δεν θελω να περασω τον MARMEL και το ρεκορ του 2579.......(αυτο φυσικα χαριτολογωντας ετσι.......)
Η αληθεια ειναι οτι με την πρωτη ευκαιρια θα στο γνωρισω αλλα περιμενω και επισκεψη σου στον Βολο για τσιπουρακια και φυσικα ,βολτα....!!!!
Εξαλλου στο εγγυωμαι θα το κρατησω για πολλα πολλα χρονια και σιγουρα θα τυχει να βρεθουμε....ΔΕΝ προκειται να σπασει ΠΟΤΕ.....!!!!Ειναι ΒΡΑΧΟΣ!!!
(Πριν ενα μηνα εκανε 120 χιλιομετρα ΠΑΝΩ στο δυναμομετρο με πανω απο 35 πατηματα με εξ.θερμοκρασια πανω απο 30 βαθμους , με τον Προγραμματιστη εδω ,προσπαθωντας να βγαλει και αλλα αλογα με μεγαλυτερο maf αλλα τελικα αφου τελειωσαμε τα μπεκ και την αντλια ,βαλαμε 2η αντλια και μεγαλυτερα μπεκ τελικα δεν εβγαλε πανω απο 297 αλογα στο 1,8 σταθερο και ετσι το αφησαμε στην ησυχια του μετα την προτροπη μαστορα και προγραμματιστη στο 1.6 με τον μαμα maf και με τα 287 αλογα του!
Δεν μας εκανε το χατιρι να δουμε το μαγικο 3 μπροστα στο δικο μας δυναμομετρο ,γιατι σε αλλα το εχω δει.....
Ολοι απορησανε με την αξιπιστια του μεχρι και αντιπαλος μηχανικος ελεγε βλακειες του τυπου θα σπασει και πως δεν εσπασε και αλλα τετοια.....
)
Πιστευω να με κατανοεις και να με συγχωρεις ,εξαλλου και θα σε αποζημιωσω αλλα και δεσμευτηκα οτι αν δεν σου αρεσει το megane να μου ασκησεις ΒΕΤΟ!