Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
20-09-11, 21:54
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
τα αποτελέσματα που είχα είταν 0 οχι λόγω ελατόματος της συσκευής αλλα λόγω των νόμων της φυσής.
Διλαδή α. δεν μπορείς να παράγεις απο το μηδέν
και β. όση ενεργεια δίνεις τόση πέρνεις
(οχι παντα στην μορφη που την θελεις).
Το αρνητικό που είδα είταν οτι έφευγε πολύ νερο στην υδατοπαγίδα και γεμιζε σε χρόνο ρεκόρ και οι θερμοκρασιες που ανέβαζε η ίδια η συσκευή. Δεν πηρα το ρισκο να το κρατίσω το συστημα φοβούμενος τις καταστροφικες συνέπειες του νερού στην εισαγογή αν ξεχνούσα να αδειάσω την υδατοπαγίδα...
|
Για την ακρίβεια, παίρνεις ΛΙΓΩΤΕΡΗ ενέργεια γιατι έχεις απώλειες.
Να το πούμε απλά για όλους που δεν καταλαβαίνουν, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ !
Σε όσους δεν καταλαβαίνουν από τα τεχνικά ένα θέλω να πώ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ.
Το να προσπαθεί κανείς να φτιάξει κάτι είναι ευχή, ... μαθαίνει και μπορεί να του βγεί αλλού. Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβει τους νόμους της φύσης (θεωρια), μετά σχεδιάζει, μετράει τα αποτελέσματα και μετά με κάμποσες επαναλήψεις το βελτιστοποιεί.
Έχω διαβάσει πολλές χοντράδες ... το επικίνδυνο είναι όταν κάποιος παντελώς άσχετος διατυπώνει πράγματα εμφανίζοντας ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα και μπορεί να σε ξεγελάει.
Δεν θα πάω πιο μακρυά από το "Οσον αφορα το <<αμαξακι σου>>(τερας θελω να πω)το συστημα θα δουλεψει γυρω στα 20 αμπερ εκτος και αν βαλεις γεννητρια παλμων PWM οπωτε εκει θα χρειαστεις τα μισα δυλαδη 10."
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 20-09-11 στις 22:00.
|
|
|
|
20-09-11, 22:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν δεν θελεις να ασχοληθείς απλά ΜΗΝ ασχολείσαι! εγώ θα βαλω πάντως, εσύ μην βάζεις! το υδρογόνο είναι ΑΕΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ, όπως ειναι το φυσικο αεριο και το υγραέριο, ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αν μπει μαζι με την βενζινη να μειωνεται η καταναλωση καυσιμου εφοσον ο λαμδα βλεπει πως ειναι πλουσιο το μιγμα και δινει εντολη στην ECU να μειωσει το καυσιμο. (Μιλαμε για ΣΚΕΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ και οχι YΔΡΟΞΥ ΗΗΟ). Δεδομενου πως γινεται καλυτερη καυση μιας και σαν καυσιμο ειναι κατα πολυ ανωτερο απο την βενζινη μειωνονται και τα μονοξειδια του ανθρακα (CO), για το θεμα της γεννητριας παλμων εχω και εγω μια αμφιβολια γιατι δεν το πολυκαταλαβαινω (δεν ειμαι ηλεκτρονικος εξάλου), αλλα και παραπανω να τραβαει και να ρυθμιζω με την καυστικη ποτασα δεν με χαλαει καθολου! 650 δεν τα εδινα ρε φιλε αλλα για 150 ευρώ που θα μου παει και ΠΟΛΛΑ λεω ναι τα δινω με τα 1000! γιατι ΑΞΙΖΕΙ!!!!! το υδρογονο ειναι το καυσιμο του μελλοντος! απο τα παραπανω δλδ ΤΙ δεν καταλαβαινεις? ενα θα πω εχεις δοκιμασει εσυ? ο Κωνσταντινος ειπε κατι σεβαστο αλλα δεν ειπε τιποτα απολυτως και δεν εδειξε και τιποτα που να αποδυκνειει τα λεγομενα του! οποτε σορρυ αλλα δεν μπορω να το πιστεψω απλα κατι δεν εκανε καλα και κατι εγινε λαθος και δεν ειδε αποτελεσματα, τοσο απλά! το πειραμα που εκανα με μαπα πραγματα με βιδες Μ6 5cm μηκους και ρευμα 2Amper maχ καταναλωνοντας μεχρι 1.05 amper ειδα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ απο αληθινο υδρογονο! πως ειναι δυνατον λοιπον με ενα πολυ ποιο δυνατο συστημα που θα παραγει ΠΟΛΥ περισσοτερο υδρογονο να μην δουμε διαφορες? δλδ ολος ο κοσμος που βαζει ειναι τρελοι, παλαβοι, κλεφτες, απατεωνες, ψευτες και 2 ατομα εδω εχετε δικιο? δε νομιζω..... και καλα ο Κωνσταντινος λει οτι δοκιμασε αν και δεν μας εχει αποδειξει κατι, εσυ μιλας θεωρητικα εντελως ομως χωρις χειροπιαστες αποδειξεις! οσο για την γεννητρια παλμων ασε κανεναν ηλεκτρονικο να σου πει τι κανει! το ξέρετε πως ο βηματοδότης που βάζουν στις καρδιές είναι γεννήτρια παλμών?
http://www.hhoforums.com/showthread.php?p=46345
Κατασκευή διαχωριστή ξηρού τύπου βήμα βήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-11 στις 22:39.
|
|
|
|
20-09-11, 22:25
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros
Να ρωτήσω εγώ κάτι περίεργο:
Αν, λέμε αν, εγώ έχω άκρη να γεμίζω μπουκάλα με υδρογόνο, και την βάλω στην εισαγωγή με το ανάλογο μπεκ (φαντάζομαι κάτι σαν την εγκατάσταση για νίτρο), δεν είναι το ίδιο πράγμα??
Απλά θα πρέπει να πληρώνω για να γεμίζω την μπουκάλα. Ίσως βέβαια να μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι με ένα τέτοιο μηχάνημα.
Γνωρίζει κανείς??????
|
Όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα, αυτό ναι θα δούλευε! Το ίδιο αν βάλεις σκέτο Υδρογονο για καύσιμο. Αλλά φυσικά δεν σημαινει οτι ο κινητήρας σου είναι φτιαγμένος (υλικά, ψυξη, προγραμματισμός) για αυτό ...
Σε εταιρείες αερίων που πουλάνε μπουκάλες αζωτου μπορει να αγοράσεις και υδρογόνου. Αλλά προφανώς υπάρχει θέμα ασφαλείας ... όχι ότι η βενζίνη είναι ασφαλής ... ούτε το υγραέριο. Αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει ο καθένας να παίζει με φιάλες υδρογόνου!
Όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει για
Hydrogen combustion engine
To 2004-2007 είχε τρέξει κι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα έρευνας με τίτλο HYICE για να την βελτιστοποιήση. Το αναφέρει και η wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/HyICE
Δεν νομίζω να πηραν απόδοση καλύτερη από το TS ή του S2000.
Το πλεονέκτημα είναι ότι το καυσαέριο είναι σκέτοι υδρατμοί. Βέβαια για να φτιάξεις υδρογόνο καταναλώνεις ενέργεια, η γη συνολικά δεν σώζεται.
|
20-09-11, 22:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
δλδ ολος ο κοσμος που βαζει ειναι τρελοι, παλαβοι, κλεφτες, απατεωνες, ψευτες .
|
Ακριβώς φίλε. Είδα κάποια λινκ που έδινες όπου είχε κι ένα βιντεάκι ότι είχε βγει κάποιος στο CNN, έψαξα το web site που έδινε αυτός και δεν υπήρχε τίποτα! Φυλακή θα είναι ...
Δεν απευθύνομαι πια σε εσένα γιατι είσαι συνειδητοποιημένος σε ότι κάνεις. Ότι έγραψα τώρα έχει νόημα μόνο να προστατεύσω όσους φίλους διαβάζουν να μην παρασύρονται, πάθουν ζημιά στη τσέπη ή στη σωματική ακεραιότητα τους.
Αυτό με τους παλμούς δεν είναι το μόνο που δεν καταλαβαινετε.
ΠΑΛΜΟΙ σημαίνει απλά διακοπτόμενη λειτουργία, γιατι αν δουλεύει όλο το χρονο προφανώς θα έχει πρόβλημα, μάλλον υπερθερμανσης. Ο άλλος που δεν "καταλαβαίνει Χριστό" γραφει οτι αν είναι συνεχες θα περνάει διπλασιο ρεύμα !!!!!
|
|
|
|
20-09-11, 22:52
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Να το πούμε απλά για όλους που δεν καταλαβαίνουν, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΗΗΗΗ !
Σε όσους δεν καταλαβαίνουν από τα τεχνικά ένα θέλω να πώ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχω διαβάσει πολλές χοντράδες ... το επικίνδυνο είναι όταν κάποιος παντελώς άσχετος διατυπώνει πράγματα εμφανίζοντας ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα και μπορεί να σε ξεγελάει.
Δεν θα πάω πιο μακρυά από το "Οσον αφορα το <<αμαξακι σου>>(τερας θελω να πω)το συστημα θα δουλεψει γυρω στα 20 αμπερ εκτος και αν βαλεις γεννητρια παλμων PWM οπωτε εκει θα χρειαστεις τα μισα δυλαδη 10."
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
|
Aπο αυτα που γραφεις μου θυμηζουνε γραφιαδες που καθονται και γραφουν και γραφουν αλλα τελικα αλλοι πανε στο πεδιο της μαχης να πολεμησουνε.
Το να μιλας τεκμηριωμενα το δεχομαι το να γραφεις ενα καρο βλακειες και να μας λες οτι ειναι και απατη απο πανω αυτο δεν το δεχομαι καθολου.εχεις ποτε σου δει πως δουλευει το συστημα?εχεις δει ποτε σου για ποιο λογο το κανουμε αυτο?Γνωριζεις στοιχειωδη ηλεκτρονικα η απλα μιλαω με εναν ασχετο που γραφει απλα για να γραφει?
Οι παλμοι το τι κανουνε θα επρεπε να ειχες διαβασει πρωτα και μετα να κατσεις να βαλεις το μυαλο σου να μας γραψει ολα τα παραπανω.αν γνωριζες εστω και λιγα βασικα πραγματα πανω στα ηλεκτρονικα(να σου θυμησω οτι ειμαι ηλεκτρονικος)θα μιλουσαμε επι ισης οροις απλα θα σου δειξω κατι απλο για να μαθεις τι θα πει γεννητρια παλμων και υψηλη συχνοτητα .... http://www.youtube.com/watch?v=EQDY1OtQPcE
Πριν σνομπαρεις κατι και να χαρακτηριζεις θα πρεπει πρωτα να το ψαχνεις και μετα να γραφεις μιας και η ημιμαθεια ειναι πολυ χειροτερη της αμαθειας.
Και να σου πω και κατι τελευταιο ειμαστε 2 μαλ@κες εδω μεσα που τρωμε χρονο και ψαχνουμε να φτιαξουμε κατι για παρτη μας και το μοιραζομαστε και με ολους εσας.Οποιου δεν του αρεσει (γιατι υπαρχουν και καποιοι που τους αρεσει)καλα θα κανουν να μην βλεπουν καν την ενοτητα ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ.
|
20-09-11, 23:00
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Φίλε ηλεκτρονικέ πες μας πως υπολόγισες ότι η ηλεκτρόλυση πρέπει να γίνεται με 20Α συνεχές ή με 10Α αν είναι παλμοί (δηλαδή αν δίνει το ίδιο ρεύμα/τάση ας πουμε 1 sec και το επόμενο 1sec τίποτα)? Να κάνεις σαφές ποιός λέει τις μαλ@κίες, να με "λειώσεις" ....
|
|
|
|
20-09-11, 23:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παιδιά μην τσακωνεστε! το ξαναειπαμε και παλι,αν καποιος δεν ενδιαφερεται μην διαβαζει και μην γραφει. Εγω με τον Χρηστο εχουμε ανταλλαξει email, σταθερα, κινητα, skype μπορουσαμε καλλιστα να μην γραφουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα εδώ και να τα κανουμε για την παρτη μας. Οπως ειπαμε κυκλοφορουν πολλοι απατεωνες, ψευτες κτλ. ειδικα με τον προμηθευτη που ειχα μιλησει δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του, μου εκανε τον εξυπνο οτι δεν μπορω να φτιαξω ουτε τα δοχειακια και οτι κανουν και δειχνουν και αλλες μπαρουφες. Ο Χρηστος τα ειδε απο κοντα και ηταν φτιαγμενα απο PVC πλαστικα υδραυλικων που εχω στην δουλεια οσα θελω, του ειπα ποσο θα παρω μονο τον διαχωριστη και μου λει να μου κοψει 60 ευρώ για τα δοχεια! απο ebay παιρνω με 104 ευρώ μαζι με τα μεταφορικά. 650 δεν τα εδινα, αλλα για 150 ευρώ ακομα και 10% μειωση καταναλωσης αξιζει και με το παραπανω. Η γεννητρια παλμων ειναι αληθινο αυτο που κανει, δεν ειμαι ηλεκτρονικος και δεν μπορω να το εξηγησω, αν και ασχολουμε ξερω λιγα πραγματα και τα βασικα, ενα φιλαρακι ομως εκτος τον Χρηστο μου ειπε και αυτος πως οντως κανει δουλεια, οταν με το καλο βαλω θα δουμε αν κανει ή οχι!
Για να κλεινει το θεμα, ας γραφει οποιος εχει κατι καλο να πει και με τεκμηριωσεις, δεν υπάρχει λογος να τσακωνομαστε! το να μιλαμε θεωρητικα χωρις δοκιμες και χειροπιαστες αποδειξεις για μενα δεν λεει τπτ. Εγω δοκιμασα το ειδα με τα ματια μου τι ειναι ικανο να κανει το υδρογονο, ουτε περιμενω να δω videos στο youtube ουτε να μαθω απο το wikipedia, δεν τα ξερω ολα αλλα τα βασικα τα ξερουμε. Απο τον Κωνσταντινο περιμενω φωτος και να μας πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι εκανε πως κτλ αλλιως δεν μπορει να βγει κανενα ασφαλες συμπερασμα για να το λαβουμε υπόψη μας!
Για διαβάστε και ενα πολυ ενδιαφέρον άρθρο εδώ : http://www.tovima.gr/science/article/?aid=151727
για την γεννητρια παλμων (PWM generator) : http://en.wikipedia.org/wiki/Pulse-width_modulation και αυτη που σκοπεύω να αγοράσω : http://www.hydrofuelsys.com/cubecart...od&productId=4
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-11 στις 23:13.
|
20-09-11, 23:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Από το site που έδωσε κάπου πιό πριν ο Νικηφόρος
http://www.hydrofuelsys.com/
The hydrofuelsys PCU-3 series of Constant Current Pulse Width Modulators makes it easy to control your HHO Cell. With its adjustable output and more efficient design, your PCU-3 keeps your cells running cooler and producing more gas. If you use a 12V HHO cell to make HHO and your electrolyte is too strong you get more production of gas, but you run into heat problems. If you run it too weak you don't get much heat, but your production is too low also. A Pulse Width Modulator or PWM can help control your cell so you can adjust the production. With most PWMs you can vary the output but unless your PWM is a Constant Current PWM, you still can have thermal runaway. That is why you want a CONSTANT CURRENT PWM (CCPWM) for your HHO system
|
20-09-11, 23:12
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
CTS03 με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?
νικηφορε θελουμε βιντεο με φωτιτσα σου....
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Υδρογονοκίνηση |
periklis87 |
TOYOTA AURIS |
5 |
23-08-14 12:46 |
Page generated in 0,20095301 seconds (83,01% PHP - 16,99% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|