Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-09-11, 01:53
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι a/r εχει η τουρμπινα σου?μηπως ειναι πολυ μεγαλο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-11, 23:22
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βενζινη νομιζω 95,μπεκ τα μαμα,δυναμομετρο(αυτο που έχει ο overload..εκει εκανε το προγραμμα,νομιζω ειναι dynpak),συμπιεση την εργοστασιακή νομίζω 10,5
Ο Overload δεν εχει δυναμομετρο ,παει οπου θελει ο πελατης !!!
Οσο αφορα τα αλογα του 207 με την 2860RS ουτε για πλακα τοσα αλογα!
Οχι οτι δεν τα φτανει η συγκεκριμενη τουρμπινα αλλα λογω οτι ειναι 1.6!
Τα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ παιδια ειναι μεγαλο μπερδεμα!
Στο ΤΑΤ εχω παει και εγω και οντως ειναι πιο αυστηρο και απο το ΜΑΗΑ του Φωτεινελλη και απο το DASTEK της MAIKON που πηγαμε και θα ξαναπαμε!Για το dynapack αφηστε το απο τα πιο κουκουρουκου δυναμομετρα!!!
Αν θελετε να σας τα βαλω σε αυστηροτητα οπως εγω ο ιδιος εχω μετρησει τα αμαξια μου αλλα και απο τις συγκρισεις που εχω κανει παμε:
1.Dynomet οπως του POWER
2.ΤΑΤ
3.ΜΑΗΑ
4.DYNOMITE (Της Βεροιας)
5.DASTEK
6.DYNAPACK
Απο το πιο αυστηρο στο πιο αισιοδοξο και σε αυτα που λεω εχω πληρη στοιχεια και αποδειξεις και απο τα δικα μου αμαξια!!!
Φυσικα υπαρχουν και αλλα οπως του Ανδριανακη το ROTORTEST και του Δημητριαδη το Mustang απο τα οποια εχω μια εικονα αλλα δεν μπορω με στοιχεια να τα τοποθετησω ακριβως στη λιστα!

Οσο αφορα το αμαξι σου Αννιβα μια χαρα αλογα εβγαλε στο 1.5 και ροπη αφου ειναι 1600 αλλα οτι τουρμπιζει τοσο ψηλα με τετοια μεγαλη επικυνδυνα συμπιεση κατι γινεται!
Εγω στο Punto που την φοραω αν και μολις 1372cc με συμπιεση 8 και με εκκεντροφορο την φουσκωνω απο της 4000 εχω φουλ πιεση στις 5000 και βγαζω 34 κιλα στις 5600!Με 1.6 πιεση!Αλλα και με 1.8 που δοκιμασα το ΣΚ που μας περασε που ηρθε ο OVERLOAD Βολο ,αν και τελειωσαν τα 440 μπεκ ,βαλαμε 630 και παρολα αυτα δεν βγαλαμε ουτε παραπανω αλογα ουτε παραπανω ροπη απλα τα εβγαλα σε χαμηλοτερες στροφες οποτε δεν αξιζε και το αφησα οπως το ειχα με 295 αλογα στο 1.6 και με 440 μπεκ στο 100 της εκατο!
Λυστε το θεμα του lag και μετα βαλε μεγαλυτερη τουρμπινα που θα σου επιδεινωσει την κατασταση!
Το χταποδι μηπως οφειλεται για το lag???

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-11, 00:36
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 213
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων

Οσο αφορα το αμαξι σου Αννιβα μια χαρα αλογα εβγαλε στο 1.5 και ροπη αφου ειναι 1600 αλλα οτι τουρμπιζει τοσο ψηλα με τετοια μεγαλη επικυνδυνα συμπιεση κατι γινεται!
Λυστε το θεμα του lag και μετα βαλε μεγαλυτερη τουρμπινα που θα σου επιδεινωσει την κατασταση!
Το χταποδι μηπως οφειλεται για το lag???
ειμαστε σε ενα συνεχες ψαξιμο!ισως φταει που οι βαλβιδες εισαγωγης δακρυζαν λιγακι και δεν ειχα καλη συμπιεση!εστειλα το καπακι για να τις τριψουν ξανα!ισως φταει intercooler καθως οταν το ειχα αγορασει ελεγε μεχρι 300 αλογα!ισως...δεν ξερουμε ακομη τι ισως!απο τριτη ή αυριο βραδυ,θα εχουμε κανει μια διαπιστευση!
το 9:1 και το 9.5:1 γιαυτο το μοτερ ειναι παιχνιδακι(με σφυρηλατα παντα)...το 10:1 ειναι μεγαλουτσικο και θελεις 100αρες(απλα θα πας max 1.3 με 1.5 bar).ξερω παιδι που το το δουλευε με 10.5:1!και ο strokedup 11:1++ το δικο του με 600αλογα ροδα!δεν το λεω επειδη ειναι δικο μου...αλλα το συγκεκριμενο μοτερ πρεπει να το προσκυνα καθε αλλο 1600 μοτερ!!!!εχει απιστευτες δυνατοτητες.
συμφωνα με τα παιδια που εχω μιλησει με ιδιο setup την 2860rs επρεπε 3300 να εχω φουλ πιεση(ακομα και 1.8)!με τον ακη απο το φορουμ,φιλος του με 2876 3300 εχει πιεση,φιλος απο κρητη 3071r 4500 φουσκωνε και 5000 μεχρι 9000 ειχε φουλ πιεση(τα παραπανω με 9:1)!αρα εγω με 9:1++ με 2860 ή 3071 ποσο θα εχω?
πλεον δεν κατεβαζουν συμπιεση στα τουρμπατα για να σηκωσουν πιεση αλλα...σηκωνουν φουλ συμπιεση και απλα δεν ανεβαζουν πολυ την την πιεση τησ τουρμπινας!

απο τη στιγμη που μπηκε μεσα θα βγει πολυ πιο βελτιωμενο και αρκετα πιο δυνατο και μαχημο!!!marmel πρεπει να γινουμε ο φοβος των γερμανων "φιλων μας"!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-11, 00:38
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρεπει? κατσε να βρεθει κανεις να σε περασει πρωτα και να σε κανει να ανυσηχησεις λιγο και μετα βλεπουμε...
Παλιά 16-12-11, 12:07
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86 Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαστε σε ενα συνεχες ψαξιμο!ισως φταει που οι βαλβιδες εισαγωγης δακρυζαν λιγακι και δεν ειχα καλη συμπιεση!εστειλα το καπακι για να τις τριψουν ξανα!ισως φταει intercooler καθως οταν το ειχα αγορασει ελεγε μεχρι 300 αλογα!ισως...δεν ξερουμε ακομη τι ισως!απο τριτη ή αυριο βραδυ,θα εχουμε κανει μια διαπιστευση!
το 9:1 και το 9.5:1 γιαυτο το μοτερ ειναι παιχνιδακι(με σφυρηλατα παντα)...το 10:1 ειναι μεγαλουτσικο και θελεις 100αρες(απλα θα πας max 1.3 με 1.5 bar).ξερω παιδι που το το δουλευε με 10.5:1!και ο strokedup 11:1++ το δικο του με 600αλογα ροδα!δεν το λεω επειδη ειναι δικο μου...αλλα το συγκεκριμενο μοτερ πρεπει να το προσκυνα καθε αλλο 1600 μοτερ!!!!εχει απιστευτες δυνατοτητες.
συμφωνα με τα παιδια που εχω μιλησει με ιδιο setup την 2860rs επρεπε 3300 να εχω φουλ πιεση(ακομα και 1.8)!με τον ακη απο το φορουμ,φιλος του με 2876 3300 εχει πιεση,φιλος απο κρητη 3071r 4500 φουσκωνε και 5000 μεχρι 9000 ειχε φουλ πιεση(τα παραπανω με 9:1)!αρα εγω με 9:1++ με 2860 ή 3071 ποσο θα εχω?
πλεον δεν κατεβαζουν συμπιεση στα τουρμπατα για να σηκωσουν πιεση αλλα...σηκωνουν φουλ συμπιεση και απλα δεν ανεβαζουν πολυ την την πιεση τησ τουρμπινας!

απο τη στιγμη που μπηκε μεσα θα βγει πολυ πιο βελτιωμενο και αρκετα πιο δυνατο και μαχημο!!!marmel πρεπει να γινουμε ο φοβος των γερμανων "φιλων μας"!!
τωρα καθισα και διαβασα δινωντας λιγη περισσοτερη σημασια στο Topic και μου εχει γεννηθει και εμενα η ιδια απορια πριν φτασω στην τελευταια σελιδα...συμφωνω με το γιαννη μηπως ειναι θεμα του χταποδιου? μηπως ειναι περισσοτερο μεγαλο αποσο θαπρεπε γιατι στισ φωτο φαινεται γαιδουρι σε διατομη..ξερω οτι ο σταυρος αν δν κανω λαθος ειναι κορυφη σε τετοια θεματα αλλ μηπως εχει γινει εκει κανα λαθος? τλικα τα ελυσεσ τα θεματακια που ειχες?
Παλιά 16-12-11, 12:42
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα καθισα και διαβασα δινωντας λιγη περισσοτερη σημασια στο Topic και μου εχει γεννηθει και εμενα η ιδια απορια πριν φτασω στην τελευταια σελιδα...συμφωνω με το γιαννη μηπως ειναι θεμα του χταποδιου? μηπως ειναι περισσοτερο μεγαλο αποσο θαπρεπε γιατι στισ φωτο φαινεται γαιδουρι σε διατομη..ξερω οτι ο σταυρος αν δν κανω λαθος ειναι κορυφη σε τετοια θεματα αλλ μηπως εχει γινει εκει κανα λαθος? τλικα τα ελυσεσ τα θεματακια που ειχες?
το εχω λυσει το θεματακι!το μοτερακι μου ηταν τελειως αχρονιστο!γιαυτο και δουλευε ετσι!τωρα εχω αλλαξει setup και περιμενω να περασουν οι γιορτες για να τελειοποιησω καποια θεματακια!
οταν κατι δεν παει καλα δεν κοιταω πως να το διορθωσω,αλλα πως θα το κανω καλυτερο!σε αυτη τη φαση ειμαι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-11, 18:11
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86 Εμφάνιση μηνυμάτων
το εχω λυσει το θεματακι!το μοτερακι μου ηταν τελειως αχρονιστο!γιαυτο και δουλευε ετσι!τωρα εχω αλλαξει setup και περιμενω να περασουν οι γιορτες για να τελειοποιησω καποια θεματακια!
οταν κατι δεν παει καλα δεν κοιταω πως να το διορθωσω,αλλα πως θα το κανω καλυτερο!σε αυτη τη φαση ειμαι!
ωραιος με το καλο καλοσκιστο και να το χαρεις....
Παλιά 26-12-11, 00:37
MARMEL Offline:
Αdministrator

τι εγινε το ανιβακι?
μηπως να βρεθουμε?
Παλιά 26-12-11, 01:29
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

χρονια πολλα πανο!!!
δυσκολο τωρα φιλε!!!εχω μετακομισεις!αστα!βρηκα και εγω μερες για μετακομιση!
τελη ιανουαριου ετοιμαζεται κατι στο αννιβακι!!!να δουμε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-11, 01:16
MARMEL Offline:
Αdministrator

παρε τηλ για ενημερωσεις....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17987609 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com