Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βενζινη νομιζω 95,μπεκ τα μαμα,δυναμομετρο(αυτο που έχει ο overload..εκει εκανε το προγραμμα,νομιζω ειναι dynpak),συμπιεση την εργοστασιακή νομίζω 10,5
|
Ο Overload δεν εχει δυναμομετρο ,παει οπου θελει ο πελατης !!!
Οσο αφορα τα αλογα του 207 με την 2860RS ουτε για πλακα τοσα αλογα!
Οχι οτι δεν τα φτανει η συγκεκριμενη τουρμπινα αλλα λογω οτι ειναι 1.6!
Τα ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ παιδια ειναι μεγαλο μπερδεμα!
Στο ΤΑΤ εχω παει και εγω και οντως ειναι πιο αυστηρο και απο το ΜΑΗΑ του Φωτεινελλη και απο το DASTEK της MAIKON που πηγαμε και θα ξαναπαμε!Για το dynapack αφηστε το απο τα πιο κουκουρουκου δυναμομετρα!!!
Αν θελετε να σας τα βαλω σε αυστηροτητα οπως εγω ο ιδιος εχω μετρησει τα αμαξια μου αλλα και απο τις συγκρισεις που εχω κανει παμε:
1.Dynomet οπως του POWER
2.ΤΑΤ
3.ΜΑΗΑ
4.DYNOMITE (Της Βεροιας)
5.DASTEK
6.DYNAPACK
Απο το πιο αυστηρο στο πιο αισιοδοξο και σε αυτα που λεω εχω πληρη στοιχεια και αποδειξεις και απο τα δικα μου αμαξια!!!
Φυσικα υπαρχουν και αλλα οπως του Ανδριανακη το ROTORTEST και του Δημητριαδη το Mustang απο τα οποια εχω μια εικονα αλλα δεν μπορω με στοιχεια να τα τοποθετησω ακριβως στη λιστα!
Οσο αφορα το αμαξι σου Αννιβα μια χαρα αλογα εβγαλε στο 1.5 και ροπη αφου ειναι 1600 αλλα οτι τουρμπιζει τοσο ψηλα με τετοια μεγαλη επικυνδυνα συμπιεση κατι γινεται!
Εγω στο Punto που την φοραω αν και μολις 1372cc με συμπιεση 8 και με εκκεντροφορο την φουσκωνω απο της 4000 εχω φουλ πιεση στις 5000 και βγαζω 34 κιλα στις 5600!Με 1.6 πιεση!Αλλα και με 1.8 που δοκιμασα το ΣΚ που μας περασε που ηρθε ο OVERLOAD Βολο ,αν και τελειωσαν τα 440 μπεκ ,βαλαμε 630 και παρολα αυτα δεν βγαλαμε ουτε παραπανω αλογα ουτε παραπανω ροπη απλα τα εβγαλα σε χαμηλοτερες στροφες οποτε δεν αξιζε και το αφησα οπως το ειχα με 295 αλογα στο 1.6 και με 440 μπεκ στο 100 της εκατο!
Λυστε το θεμα του lag και μετα βαλε μεγαλυτερη τουρμπινα που θα σου επιδεινωσει την κατασταση!
Το χταποδι μηπως οφειλεται για το lag???