Πρόσφατα πήγα σε έναν με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (Ευρωπαικά) στο Αιγάλεω για να πάρω τα εξαεριστήρια και μου είπε ότι μπαίνουν φρένα από corolla TS στην ΕΕ111!!! γνωρίζει κανείς αν αληθεύει αυτό??? Μόνο στα μπροστινά. Αρχίζω να νιώθω και κάτι στο πενταλ των φρένων κυρίως στα απότομα φρεναρίσματα και θέλω να το δω το weekend, πάντως τα μπροστινά μου τακάκια έχουν MAX 1,5cm ψαχνό μη πω 1cm. Πόσο έχουν τα νέα τακάκια? μήπως χρειάζομαι αλλαγή? νιώθω το δεξί μπροστινό φρένο σαν να κάνει χρουυυυυυυυ αλλά δεν το ακούω, μόνο το νιώθω, και το τιμόνι δεν τρέμει. Επίσης έχω μια υποψία ότι όταν φρενάρω απότομα μου τραβάει δεξιά το τιμόνι, αλλά θέλει και ευγράμμιση το αμάξι, ίσως να φταίει αυτό. Οι μπροστινές δισκόπλακες έχουν και νυχάκι. Να αλλάξω τακάκια ή να σκεφτώ φρένα μεγαλύτερα από άλλο αμάξι της Toyota? υπόψην δεν είναι μαμα το αμαξι έχω 4E-FTE πάνω και πίσω έχει ήδη φρένα από Levin AE101 (μαζί με άκρα και ντίζες). Εννοείτε ότι αλλαγή και να γίνει με την μία βάζω πάνω σωληνάκια υψηλής μπρος-πισω και υγρά DOT 5.1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-06-09 στις 21:47.
|