Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Καλημέραααααααααααααααααααααααα!
Προς "diafanh-psyxh"!!!!!!! Είναι αυτό ακριβώς που είπα οτι δεν είναι σίγουρο οτι ένα αμάξι όπως το δικό σου ριπένει παραπάνω απο το δικό μου ή ένα αυτοκίνητο του 05 ή του 09! Αυτό είναι μεγάλη αδηκία κ επίσης αυτό με τα ταξί τί γ.........ήση είναι αυτό φουλ ρίπανση ρε παιδιά κ σε αυτούς τίποτα!
(δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους έτσι ίσα ίσα αλλά τι γίνεται ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
wastegate γιατί 162 το σταρλετ? τι χρονολογίας είναι? μετά το 95? εμένα που κακώς ήρθε αφού δεν το έχω και δεν το πληρώνω λέει 187 ευρώ και ήταν του 95. Στην corolla 162 και είναι του 97.