Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-08, 18:10
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε, οχι και δυο τονους.Σιγα μην ειναι και τριαξονικο.Η μαλλον ειναι αφου ειναι λιγο πιο γρηγορο απο τριαξονικο.Παντα ενα Ευρωπαιος θα παιρνει το πεος ενος Ιαπωνα.
ενταξει ο ευωπαιος το μοιραζει δεν το δινει δεεν εχει αναγγη να το παρει τον βαπτιζει η λεξη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωστόσο παιδιά έπρεπε να βλέπατε τον μπάκακα με τη μερτσέντα, όταν μας είδε να φεύγουμε και να ανοίγουμε και να ανοίγουμε και να ανοίγουμε και να φεύγουμε...ο δόλιος έκλαιγε τα λεφτά του!!!!!
καλητερα να κλαις τα λεφτασου με την ταυτοτητα στην τσεπη παρα να γελανε μαζι σου με τιν ταυτοτητα στα δοντια
Παλιά 12-10-08, 19:06
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε μου..εκτος και αν ειναι τοσο δινατο το corollaki!
εγω εχω ανοιξει με slk kompressor μοντελο 2000 δυθεσιο και μου εριχνε πολυ ευκολα και απο οτι μου ειπε το παλικαρι στα χαρτια ειναι 163 αλλα στην πραγματικοτιτα ειναι παραπανω.....
Εχω κοντραριστει απειρες φορες με τετοια αμαξια λογω πολλων ταξιδιων Βολο-Αθηνα-Βολο κ πηραν ολοι το μακρυτερο! Κ οσο για το κουνημα στα 200χαω δεν παιζει γιατι αμαξι ειναι στημενο μεχρι τα μπουνια απο ΤΕΙΝ αναρτηση κ TRD αντιστρεπτικες μεχρι θολομπαρες πανω-κατω κ δεσιματα στα ψαλιδια μπρος-πισω!Επισης παραληψες τον παραγοντα οδηγος που ειναι ολη η διαφορα! Εγω παντα πηγαινα ταπα κ με οσα! Ετσι μου αρεσε το ταξιδι εμενα! Αλλοι πανε μεχρι 140χαω κ ειναι ενταξει! Εγω ηθελα ΜΩΤ 160-170! Γουστα ειναι αυτα! Αποτι μου ειπε ο αδερφος μου ομως ψηνοτανε ασχημα ο μερσεντεδακιας! Κ κατι ακομα για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι προκατηλειμενος με τα ευρωπαικα... Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα απλα ξερω τι μπορω να περασω κ τι οχι! Να σας πω οτι καποτε επεσα διπλα απο μια Μ3 που στην ευθεια με τσαγιαζε χαλαροτατα αλλα στις στροφες ο ανθρωπος ητανε κουλομαρια κ το εφτανα χαλαροτατα!!!
Παλιά 12-10-08, 19:08
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ενταξει ο ευωπαιος το μοιραζει δεν το δινει δεεν εχει αναγγη να το παρει τον βαπτιζει η λεξη

καλητερα να κλαις τα λεφτασου με την ταυτοτητα στην τσεπη παρα να γελανε μαζι σου με τιν ταυτοτητα στα δοντια
Πριν 1 χρονο θα ειμουν καθετα αντιθετος μαζι σου αλλα σημερα που αλλαξαν οι καταστασεις κ οι υποχρεωσεις μου θα συμφωνησω 100% μαζι σου!
Παλιά 12-10-08, 19:20
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω κοντραριστει απειρες φορες με τετοια αμαξια λογω πολλων ταξιδιων Βολο-Αθηνα-Βολο κ πηραν ολοι το μακρυτερο! Κ οσο για το κουνημα στα 200χαω δεν παιζει γιατι αμαξι ειναι στημενο μεχρι τα μπουνια απο ΤΕΙΝ αναρτηση κ TRD αντιστρεπτικες μεχρι θολομπαρες πανω-κατω κ δεσιματα στα ψαλιδια μπρος-πισω!Επισης παραληψες τον παραγοντα οδηγος που ειναι ολη η διαφορα! Εγω παντα πηγαινα ταπα κ με οσα! Ετσι μου αρεσε το ταξιδι εμενα! Αλλοι πανε μεχρι 140χαω κ ειναι ενταξει! Εγω ηθελα ΜΩΤ 160-170! Γουστα ειναι αυτα! Αποτι μου ειπε ο αδερφος μου ομως ψηνοτανε ασχημα ο μερσεντεδακιας! Κ κατι ακομα για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι προκατηλειμενος με τα ευρωπαικα... Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα απλα ξερω τι μπορω να περασω κ τι οχι! Να σας πω οτι καποτε επεσα διπλα απο μια Μ3 που στην ευθεια με τσαγιαζε χαλαροτατα αλλα στις στροφες ο ανθρωπος ητανε κουλομαρια κ το εφτανα χαλαροτατα!!!
alex εσυ πιστευεις οτι με ολα αυτα ταμαξι θελει ταυτοτητα στο στομα?ας μιλησει ο συνοδηγος μου γιαυτο!α ρε αδερφουλη που ναχα κ λαστιχα της προκοπης!α!κ κατι ακομα,δεν ειπαμε οχι παταμε ολα τα μερσεντες κ bmw αλλα εγω προσωπικα δε περιμενα να περασω ενα αυτο κινητο 2008 2λιτρο 10 φορες πιο ακριβο σε ανηφορα.λογικο αν ανοιξω με amg h m3 να ειμαι πισω αλλα σε καμια στροφη ισως ειμαι διπλα κ με κοιτανε καλα καλα!
Παλιά 12-10-08, 19:31
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εμενα μου αρεσει να ανοιγω με καλυτερα και ποιο ακριβα αυτοκινητα και να τα περναω αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το δικο μου...και σκεψου εχω Ε12 οχι 101!!! τεσπα θελω να πω οτι μπορει να εχω μερσεντες-audi και να με περναει και φτιαγμενο uno, αλλα πως θα παω εγω και πως αυτος..και ας κανω το 400m, 10 sec αργοτερα!

Αν ομως ο μερσεντακιας ειναι ο τυπας που οταν δει αλλα αμαξια θελει να τα πατησει γιατι δεν αξιζουν να κυκλοφορουν(κατα την γνωμη του-φτηνιαρικα),μαζι σου ειμαι!
Παλιά 12-10-08, 20:06
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
alex εσυ πιστευεις οτι με ολα αυτα ταμαξι θελει ταυτοτητα στο στομα?ας μιλησει ο συνοδηγος μου γιαυτο!α ρε αδερφουλη που ναχα κ λαστιχα της προκοπης!α!κ κατι ακομα,δεν ειπαμε οχι παταμε ολα τα μερσεντες κ bmw αλλα εγω προσωπικα δε περιμενα να περασω ενα αυτο κινητο 2008 2λιτρο 10 φορες πιο ακριβο σε ανηφορα.λογικο αν ανοιξω με amg h m3 να ειμαι πισω αλλα σε καμια στροφη ισως ειμαι διπλα κ με κοιτανε καλα καλα!

Γαννη εμενα δεδεν μου φανικε περιεργο τοσο που περασες ενα αυτοκινιτο σαν την μερσεντεσ, θα πω κατι το οποιο δεν θελω σε καμια περηπτωση να προσβαλω καπιον μπορει η μερσεντες να ειναι 10 φορες ακριβοτερη αλα αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ταχυτα η μερσεντεσ παραμενει ενα μαμα αυτοκινητο γρηγορο για την κλαση της, ενω στιν περιπτωση μας εχουμε ενα αργο και το εχουμε κανει γρηγορο .... εμεισ σαν πιτσιρικαδες κανουμε την καυ#@%#μασ, και τα πειραζουμε, γιατι το γουσταρουμε και μας κανει περιφανους αυτο ομος λεγετε (καταντια) οταν προσπαθεις να δοσεις χρηματα σε ενα γερασμενο σουλουπι το οποιο δεν ειναι συγκρησιμο και ξεπερνας την αξια του , σαφοσ με το τερατακι που εχεις κατω απο το καπο να γινετε διαολος το αμαξι, αλα τα λεφτα αντιπροσωπευουν το συνολο ενος αυτοκινητου μαζι με το μοτερ που ειναι αρκετα καλο για τα δεδομενα ενος οδοιγου που πλεον δεν κινηγαει τον εαυτο του κ το αμαξι να βγαλει φωτια στο δρομο

πχ εχεις την 101 20v και σε περναει διπλα σου ενα seinseto η οποιο διποτε παμπαλαιο του 90 και κατω .. σου λεο τετραπεταλοδο και οτι αλο εχει φανταστει ο οδηγος του... δεν θα γελας? δεεν ειναι για γελια? θα πεις οκ με περασε και? παρακατω .. ποια η αισθιτηκη αξια του ? ζητο στο σουπερ κινιτιρα με ροδεσ θα πεις

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 12-10-08 στις 20:11.
Παλιά 12-10-08, 20:14
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αυτό που εγώ μπορώ να σου πω είναι το εξής, μεγάλωσα σε ΚΕ30, έμαθα σε peugeot 206 μαμά και τώρα έχω στρώσει σαν οδηγός στην ακόμα μαμίσια δική μου Ε12. Επομένως ξέρω πότε ένα αμάξι πάει σαν τη βαρκούλα του ψαρά, πότε έχει καλύτερο κράτημα και πότε έχει ένα τέλειο κράτημα (σίγουρα όχι τα αμάξια στο δικό μου σπίτι και γκαράζ). Ωστόσο με τον Γιάννη20ν γνωρίζομαι ένα χρόνο, έχω κάνει αρκετές διαδρομές μαζί του και το ξέρω πλέον καλά το αμάξι του. Να σε διαβεβαιώσω φίλε alex ότι μόνο με την ταυτότητα στο στόμα δεν ήμουν, σκέψου ότι η κόντρα έγινε και εμείς απολαμβάναμε μουσική στην τσίτα, ενώ ο Γιάννης με ξέρει ότι μερικές φορές αφήνω πατάτες, αλλά χθες ούτε ταυτότητα πήρα στα δόντια, ούτε πάσο, ούτε τρίπτυχο. Το αμάξι ούτε έτριζε ούτε κοσκίνιζε ούτε μας κοιτούσε ο άγιος Πέτρος από δίπλα και μας χαιρέταγε. Το μόνο πρόβλημα ήταν πράγματα αμολητά στο πορτ μπαγκάζ που κάνανε θόρυβο και συντονίζανε λόγω της μεταλλικής φύσεώς τους...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
και εμενα μου αρεσει να ανοιγω με καλυτερα και ποιο ακριβα αυτοκινητα και να τα περναω αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το δικο μου...και σκεψου εχω Ε12 οχι 101!!! τεσπα θελω να πω οτι μπορει να εχω μερσεντες-audi και να με περναει και φτιαγμενο uno, αλλα πως θα παω εγω και πως αυτος..και ας κανω το 400m, 10 sec αργοτερα!
Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά μήπως θέλεις να σου θυμήσω Χρήστο τα περσινά σου posts? Τέσπα, το αμάξι του Γιάννη20ν φοράει tein superstreet, oπότε καταλαβαίνετε καλύτερα από εμένα που είμαι αυτοκινητιστικά άσχετος τι κράτημα έχει. Ενώ η mercedes όχι μόνο μας κόντραρε αλλά έπαιζε και σφηνούλες και πήγαινε όπως πάει η 12αρα βάρκα γιαλό έλα στο καλό!

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η ανάλυση σήμερα...έχουν γραφτεί κόντρες και κόντρες...

Ουπςςςς... έγινααα
Παλιά 12-10-08, 20:28
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Γαννη εμενα δεδεν μου φανικε περιεργο τοσο που περασες ενα αυτοκινιτο σαν την μερσεντεσ, θα πω κατι το οποιο δεν θελω σε καμια περηπτωση να προσβαλω καπιον μπορει η μερσεντες να ειναι 10 φορες ακριβοτερη αλα αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ταχυτα η μερσεντεσ παραμενει ενα μαμα αυτοκινητο γρηγορο για την κλαση της, ενω στιν περιπτωση μας εχουμε ενα αργο και το εχουμε κανει γρηγορο .... εμεισ σαν πιτσιρικαδες κανουμε την καυ#@%#μασ, και τα πειραζουμε, γιατι το γουσταρουμε και μας κανει περιφανους αυτο ομος λεγετε (καταντια) οταν προσπαθεις να δοσεις χρηματα σε ενα γερασμενο σουλουπι το οποιο δεν ειναι συγκρησιμο και ξεπερνας την αξια του , σαφοσ με το τερατακι που εχεις κατω απο το καπο να γινετε διαολος το αμαξι, αλα τα λεφτα αντιπροσωπευουν το συνολο ενος αυτοκινητου μαζι με το μοτερ που ειναι αρκετα καλο για τα δεδομενα ενος οδοιγου που πλεον δεν κινηγαει τον εαυτο του κ το αμαξι να βγαλει φωτια στο δρομο

πχ εχεις την 101 20v και σε περναει διπλα σου ενα seinseto η οποιο διποτε παμπαλαιο του 90 και κατω .. σου λεο τετραπεταλοδο και οτι αλο εχει φανταστει ο οδηγος του... δεν θα γελας? δεεν ειναι για γελια? θα πεις οκ με περασε και? παρακατω .. ποια η αισθιτηκη αξια του ? ζητο στο σουπερ κινιτιρα με ροδεσ θα πεις
πριν μερικες μερε ηρθε διλπα μου ενα uno turbo ειμουν με το 207... δεν εμαθα αν ηταν πιο γρηγορο
αλλα μωλις ηρθε διπλα μου κ μαρσαρε εβαλα τα γελια
κ το κορυφαιο ηρθε οταν περασαμε την ανωμαλια της γεφυρας στο καραισκακι οπου με το που την περασε του σβησαν τα φωτα κ πιο κατω σταματησε κ εψαχνε να δει τι ειναι.......
Παλιά 12-10-08, 20:33
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδες θα με τρελανετε?ειπα εγω πουθενα"α το βλακα πηρε μερσεντες κ το περασα απο πανω?"ανεφερα πουθενα το θεμα ανεσης-χλιδης?εγω συγκρινα κυβικα-ροπη-τεχνολογια!ουτε εγραψα πουθενα οτι τους γαμαω ολους.ναι αν με περασει ενα σει θα πω μπραβο στο τυπο που εφτιαξε τετοιο τερατακι οπως λες αλλα αρκει ναναι ΣΩΣΤΟ τερατακι κ οχι ο χαρος βγηκε παγανια!
με το 101 εμαθες αν ειναι πιο γρηγορο με το ουνακι μπα ε?αν μαθενες κ απτο ουνο ομως θα γελαγες????
Παλιά 12-10-08, 20:41
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλλον ενόχλησε το ότι εγώ είπα στην αρχή ότι ο τύπος έκλαιγε τα λεφτά του όταν είδε ότι τον περάσαμε σχετικά εύκολα!

Ουπςςςς... έγινααα
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18982792 seconds (81,14% PHP - 18,86% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com