Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
καλητερα να κλαις τα λεφτασου με την ταυτοτητα στην τσεπη παρα να γελανε μαζι σου με τιν ταυτοτητα στα δοντια
|
Αυτό που εγώ μπορώ να σου πω είναι το εξής, μεγάλωσα σε ΚΕ30, έμαθα σε peugeot 206 μαμά και τώρα έχω στρώσει σαν οδηγός στην ακόμα μαμίσια δική μου Ε12. Επομένως ξέρω πότε ένα αμάξι πάει σαν τη βαρκούλα του ψαρά, πότε έχει καλύτερο κράτημα και πότε έχει ένα τέλειο κράτημα (σίγουρα όχι τα αμάξια στο δικό μου σπίτι και γκαράζ). Ωστόσο με τον Γιάννη20ν γνωρίζομαι ένα χρόνο, έχω κάνει αρκετές διαδρομές μαζί του και το ξέρω πλέον καλά το αμάξι του. Να σε διαβεβαιώσω φίλε alex ότι μόνο με την ταυτότητα στο στόμα δεν ήμουν, σκέψου ότι η κόντρα έγινε και εμείς απολαμβάναμε μουσική στην τσίτα, ενώ ο Γιάννης με ξέρει ότι μερικές φορές αφήνω πατάτες, αλλά χθες ούτε ταυτότητα πήρα στα δόντια, ούτε πάσο, ούτε τρίπτυχο. Το αμάξι ούτε έτριζε ούτε κοσκίνιζε ούτε μας κοιτούσε ο άγιος Πέτρος από δίπλα και μας χαιρέταγε. Το μόνο πρόβλημα ήταν πράγματα αμολητά στο πορτ μπαγκάζ που κάνανε θόρυβο και συντονίζανε λόγω της μεταλλικής φύσεώς τους...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
και εμενα μου αρεσει να ανοιγω με καλυτερα και ποιο ακριβα αυτοκινητα και να τα περναω αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με το δικο μου...και σκεψου εχω Ε12 οχι 101!!! τεσπα θελω να πω οτι μπορει να εχω μερσεντες-audi και να με περναει και φτιαγμενο uno, αλλα πως θα παω εγω και πως αυτος..και ας κανω το 400m, 10 sec αργοτερα!
|
Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά μήπως θέλεις να σου θυμήσω Χρήστο τα περσινά σου posts?
Τέσπα, το αμάξι του Γιάννη20ν φοράει tein superstreet, oπότε καταλαβαίνετε καλύτερα από εμένα που είμαι αυτοκινητιστικά άσχετος τι κράτημα έχει. Ενώ η mercedes όχι μόνο μας κόντραρε αλλά έπαιζε και σφηνούλες και πήγαινε όπως πάει η 12αρα βάρκα γιαλό έλα στο καλό!
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η ανάλυση σήμερα...έχουν γραφτεί κόντρες και κόντρες...