Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
29-06-08, 12:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τουλαχιστον τα toyotakia μας, μας εβγαλαν ασπροπροσωπους
συμφωνα λοιπον με τις λιστες καθε αλλο παρα toyotakia ειναι...........
και αρα ο τιτλος "ειρθε ο καιρος για κατι πιο καλο" ειναι λιγο αοριστο.και μπερδευει καπως.........
για να ακριβολογουμε λοιπον. ειρθε ο καιρος για κατι πιο γρηγορο....και πιο ακριβο.....με πιο υψηλο status...... και με περισσοτερα κυβικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOMIS : 29-06-08 στις 12:40.
|
29-06-08, 12:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
για να ακριβολογουμε λοιπον. ειρθε ο καιρος για κατι πιο γρηγορο....και πιο ακριβο.....με πιο υψηλο status...... και με περισσοτερα κυβικα.
|
Άρα και πιο καλό....γιατί ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορο, πιο ακριβό, με πιο υψηλό status, περισσότερα κυβικά, όπως αναφέρεις και καλύτερη οδική συμπεριφορά, απτή ποιότητα κατασκευής, πληρέστερο εξοπλισμό, όπως προσθέτω εγώ, μόνο καλύτερο μπορεί να θεωρηθει...
Δε νομίζω να διαφωνει κανείς σε αυτό....μια χαρά λοιπόν ο τίτλος...
|
29-06-08, 13:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ξεχνας και την αξιοπιστια για να το θεωρησεις καλο...
Δεν πανα να εχεις ενα αμαξι ποιο γρηγορο και απο την βειρον,ποιο χλιδατο και απο μερσεντες με ονομα επιπεδου φερραρι τι να το κανεις ομως αμα εισαι καθε βδομαδα συνεργειο??
Γενικα και αοριστα για να θεωρηθει ενα αμαξι ετσι οπως το λεει ο τιτλος.
29-06-08, 13:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Άρα και πιο καλό....γιατί ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορο, πιο ακριβό, με πιο υψηλό status, περισσότερα κυβικά, όπως αναφέρεις και καλύτερη οδική συμπεριφορά, απτή ποιότητα κατασκευής, πληρέστερο εξοπλισμό, όπως προσθέτω εγώ, μόνο καλύτερο μπορεί να θεωρηθει...
Δε νομίζω να διαφωνει κανείς σε αυτό....μια χαρά λοιπόν ο τίτλος...
το "καλο" για το καθε ενα ειναι διαφορετικο.τα περισσοτερα που αναφερεις απανω για εμενα ειναι σχεδον αδιαφορα.το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω εγω οταν θα θελησω να ξανα αγορασω αυτοκινητο ειναι η αξιοπιστια του,και μετα ολα τα αλλα.με λιγα λογια θελω να πω "πρωτα θα πας στο Α και μετα στο Ω"
29-06-08, 14:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
τι να κανεις ενα αμαξι που δεν χαλαει οταν μπαινεις μεσα το καβαλας κ σε χαλανε ολα τα αλλα καθημερινα?
|
29-06-08, 14:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Οπως το cdplayer?
29-06-08, 14:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Το audi έχει 10 θετικά και ένα αρνητικό (?), αν μπορείς να θεωρήσεις δεδομένο πως βγάζει ζημιές...άρα 10 υπαρκτά θετικά και ένα αμφισβητούμενο αρνητικό...νομίζω πως δεν τίθεται θέμα αν είναι καλό ή όχι....
Επίσης, όπως ειπώθηκε ότι όποιος δε θέλει να το διαβάσει το θέμα, επειδή αναφέρεται σε αυτοκίνητο εκτός ιαπωνικών και κάποιους τους αφήνει αδιάφορους, και το οποίο είναι απόλυτα δεκτό, έτσι ισχύει και πως όποιος δεν ενδιαφέρεται για ποιότητα, ταχύτητα, στήσιμο, εμφάνιση, εξοπλισμό και status, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για αξιοπιστία, να μην το διαβάσει κ αυτός κ να αποχωρήσει αθόρυβα, χωρίς να θάβει ό,τι καλύτερο υπάρχει.....
Δε νομίζω πως υπερβάλλω πουθενά...ίδια μέτρα κ σταθμά και στις δύο πλευρές....
|
29-06-08, 14:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ετσι ειναι.... για μενα η audi ειναι απο τις ποιο σοβαρες εταιριες και πιστευω δεν εχει καμμια σχεση αν και ειναι στο vw group τα αμαξια της σε ομορφια σε χλιδη και σπορ γραμμης,απλα ειναι αλλου.
|
29-06-08, 15:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Οχι Χρηστο δεν εχει καμια σχεση...
Τι λες ρε θα με κουφανεις????
Εχω που εχω λιγα μαλλια βλεπω οτι βλεπω τωρα το καλοκαιρι διαβαζω και απο σενα τετοια μαρμελ θα γινω ρε...
Ποιοτητα πλαστικων ΑΕ86
http://www.youtube.com/watch?v=3jteS...eature=related
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wastegate : 29-06-08 στις 15:13.
|
29-06-08, 16:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
συγκρινε το εσωτερικο του golf gti και συγκρινε και του Α3 1,6!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16968203 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|