Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101 |
|
|
26-06-08, 23:08
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spedim
Είμαι σύζυγος ενός κατόχου corolla. Έχουμε 2 μικρά παιδιά κάτω των 4 ετών. Μήπως πρέπει το club corolla να δέχεται αποκλειστικά ελεύθερους ή πατεράδες που έχουν παιδιά άνω των 10 ετών; Τί 'ερωτας αυτός με τ'αυτοκίνητο!!!
|
Καλησπέρα και καλώς ήλθες στην παρέα μας Κυρία του Κυρίου... Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε ένα συμπληρωματικό τομέα μέσα στο FORUM για τις συζύγους κατόχων Corolla, για να λέτε τον πόνο σας τα προβλήματά σας και γενικά ότι θέλετε. Τι λέτε?
|
27-06-08, 02:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:49.
|
27-06-08, 12:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
Επισης βάλτε κανένα link απο που θα την βρούμε.
|
Μάλλον αυτή εννοεί:
http://www.shophifi.eu/store/english...-811-p-50.html
27-06-08, 14:26
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
..................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:49.
|
27-06-08, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
|
Ωπ, ωπ, ωπ... Μόλις είδα στο Link που έβαλες το βύσμα της κεραίας. Τα δικά σας car DVD τι βύσμα δέχονται; Το κλασικό όπως αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία του link; Γιατί το δικό μου car DVD έχει υποδοχή για βύσμα τύπου F...
27-06-08, 14:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:53.
|
27-06-08, 17:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
|
Παιδια αυτη ακριβως ειναι η κεραια. Εγω την αγορασα απο εδω Κομοτηνη 60 ευρω. Για εσωτερικη, (γιατι οι εξωτερικες ειναι καλυτερες) και σε σχεση με το μεγεθος της πιστευω οτι ειναι η καλυτερη (αυτο μου ειπε και ο πωλητης που ειναι φιλος μου...). Μικρη και διακριτικη...
Το βυσμα που εχει ειναι στεροφωνικο καρφι 3,5mm οπως αυτα που εχουν τα ακουστικα... Επισης μεσα απο το καλωδιο της κεραιας περναει και η τροφοδοσια οποτε ειναι ποιο βολικο κατα την τοποθετηση με την προυποθεση ομως να δινει τροφοδοσια στην κεραια το tv tuner. Αλλιως θα πρεπει να τραβηξεις εσυ καλωδιο ρευματος ειτε απο καποια ασφαλεια είται απ την μπαταρια για να της δωσεις ρευμα...
Ειναι ισως το ποιο δυσκολο και χρονοβορο κοματι στην τοποθετηση του συστηματος...
|
27-06-08, 17:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παιδιά, συγγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα σας, αλλά επειδή μόλις μου βούτηξαν την μαμά κεραία και πάω να σκάσω, σκέφτομαι να βάλω εσωτερική. Αυτή που λέτε εσείς κάνει για απλό radio/cd ή να ψάξω για άλλη; Θέλω μία δυνατή γιατί η νέα πηγή μου είναι λίγο ιδιότροπη στο σήμα. Φίλε sakisbax, μήπως ο φίλος σου έχει να προτείνει κάτι καλό για την περίπτωσή μου;;;
Μη με βρίσετε πολύ που χώθηκα στο θέμα!!!
27-06-08, 17:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, συγγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα σας, αλλά επειδή μόλις μου βούτηξαν την μαμά κεραία και πάω να σκάσω, σκέφτομαι να βάλω εσωτερική....
|
Φιλε μου αυτη δεν κανει για ραδιο cd γιατι δουλευει σε υψηλοτερες συχνοτητες και εχει και διαφορετικο τυπο βυσματος. Για ραδιο cd υπαρχουν πολλες εσωτερικες κεραιες και σε διαφορες τιμες. Με πρωτη ευκαιρια θα ρωτησω αν και το βασικοτερο στις κεραιες ειναι να βλεπεις και να ψαχνεις αυτες που εχουν ενσωματομενο ενισχυτη ο οποιος να δινει οσο περισσουτερα dB ενισχυσης γινεται (ως συνηθως γραφει στην συσκευασια ποσσα dB εχουν απολαβη) ...
|
27-06-08, 18:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakisbax
[...] Το βυσμα που εχει ειναι στεροφωνικο καρφι 3,5mm οπως αυτα που εχουν τα ακουστικα [...]
|
Μόνο με αυτό το βύσμα βγαίνει ή υπάρχει και άλλη επιλογή; Όπως είπα και παραπάνω, στο δικό μου το βύσμα είναι τύπου F. Εάν σε πάρει ο δρόμος, ρώτα εάν θέλεις τον φίλο σου εάν βγαίνει με τέτοιο βύσμα ή εάν υπάρχει ανταπτορας που να μετατρέπει το στερεοφωνικό βύσμα σε τύπου F, χωρίς φυσικά να υπάρχουν απώλειες στο σήμα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18095398 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|