Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Αντε καλοριζικο και καλες ακροασεις!
Παντως μιας και το ανεφερες , ο Μιχαλης ειχε πει οτι θα μας παρουσιαζε και καποιες αλλες λειτουργιες του μηχανηματος ,αλλα τιποτα.....
|
Βασικά δεν μου πηγε καλά το θέμα..
Ηθελα να το συνδεσω με το τηλεφωνο και το GPS αλλά τελικά το καινουριο xcarlink που παρηγγειλα συνδεετε μονο με Ipod και με τηλεφωνο μεσω μιας συσκευης bluetooth και όχι με οποιαδηποτε πηγή εχει εξοδο audio in...
Τεσπα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78
Καλημερα. Φιλε Ranger κανεις ενα μικρο λαθος για τις pro facelift. Εγω εχω xcarlink και μπορω απ το τιμονι να αλλαζω και τραγουδια και ηχο ειτε εχω sd card ειτε usb .
|
2 xcarlink εχω αλλαξει (διαφορετικα μοντελα) και με κανενα δεν μπορουσα να αλλαξω τραγουδια απο το τιμονι.
Ισως εχουμε αλλο τυπο radiocd.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Θέλω να πώ ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο φίλο Μιχάλη (madvinegar) που με βοήθησε στην παραγγελία αλλα και στην τοποθέτηση του xcarlink. Βασικά αυτός το τοποθέτησε, εγώ κράταγα απλά τον φακο (γιατι την τοποθέτηση την έκανε στις 11:30 το βράδυ, την ημέρα των γεννεθλίων του). Μιχάλη είσαι φοβερός και σε ευχαριστώ πάρα πολύ ρε φίλε...
|
Το κρανος του ανθρακορύχου ξέχασες να αναφερεις...
Υ.Γ. Τρεχα παρε κανενα καλο USB stick γιατι αν αυτο που εχεις ειναι σαν τον Y/H που μου εδωσες... αντε γεια....