Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
04-03-08, 22:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
αρα συμφωνεις οτι το 6αρι του λεβιν ειναι μακρα το καλυτερο σασμαν που εχει βγαλει η τουοτα σε μικρων κυβισμου αυτοκινητων?
|
Ναι με Αλφα κεφαλαιο!
04-03-08, 22:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Γιαννη, η Carina e ξεκιναει απο τα 3000 και το Avensis απο τα 6500.
Με 4000-5000 παιρνεις μια καλη Carina(πολυ σπανιο) και 7500-8500 ενα Avensis.Ναι το εψαξα,το πιο φθηνο Avensis που Βρηκα ειναι στα 6500
|
Ρε Ηρακλη μη με μπριζωνεις απο τωρα κιολας! Κατσε γιατι εκτος οτι θα με χωρισει η Ολγα μετα θα κυνηγαει κ σενα!!
ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ |
|
04-03-08, 23:55
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ
Έλα να αυξάνονται τα carina.Μόλις πάρει και o tsaftsouf το δικό του θα κοτσάρουμε ένα τρέηλερ στο δικό μου (μην ανυσηχείτε έχει ήδη κοτσαδόρο) και θα πάμε κατά Πάτρα μεριά για ''ψώνια''.
Ξέρετε τώρα τα γνωστά, άλλος για 20βάλβιδο, άλλος για GT4, άλλος για δισκόφρενα, άλλος για καθίσματα levin και πάει λέγοντας.
Εντέλει όταν κοιμάμαι βλέπω ωραία όνειρα .
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MITSOS : 05-03-08 στις 01:16.
|
05-03-08, 00:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Έλα να αυξάνονται τα carina.Μόλις πάρει και o tsaftsouf το δικό του θα κοτσάρουμε ένα τρέηλερ στο δικό μου (μην ανυσηχείτε έχει ήδη κοτσαδόρο) και θα πάμε κατά Πάτρα μεριά για ''ψώνια''.
Ξέρετε τώρα τα γνωστά, άλλος για 20βάλβιδο, άλλος για GT4, άλλος για δισκόφρενα, άλλος για καθίσματα levin και πάει λέγοντας.
Εντέλει όταν κοιμάμαι βλέπω ωραία όνειρα .
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑ ΜΑΖΕΨΕΙ
|
μιτσο χαλασες και εσυ με μια βολτα?δεν πιστευω να τα ειδες ολα?να δω ποτε θα κανω τον χριστο1989 βολτα με εχει πει τοσες φορες αντε να δουμε......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 05-03-08 στις 00:25.
|
|
ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
05-03-08, 00:33
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπα όχι. Πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα?
Μήπως υπονοείς ότι ο tsaftsouf πήγαινε λίγο ''αέρα πατέρα''-''με την ταυτότητα στο στόμα''-''κομμάτια''-''τέζα''-''με'οτι είχε και δεν είχε''?
Αν ξαναπείς κάτι τέτοιο θα σε μαλώσω.
Αλήθεια, τα φρένα σου τι λένε, ζούνε ή τρώγονται (δηλαδή έγιναν ruffles)?
Τέλος, πέρα των αστείων, τι έγινε με το ''άλλο θέμα'', έληξε σύντομα και επιτυχώς ή ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο?
Τον Χρήστο1989 να τον στείλεις και αυτόν βόλτα με τον tsaftsouf στο τιμόνι και μερικές στροφές στη διαδρομή. Μόνο έτσι θα σχηματίσει την κατάλληλη άποψη περί των τετραπετάλουδων.
|
05-03-08, 10:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Να βρεθουμε μια μερα να στριψουμε και να γουσταρουμε.Οπου να ειναι ειναι δεν με πειραζει,αρκει να περασουμε καλα, γιατι δεν ειμαι τις ευθειας.Αντε γιατι ξενερωσα, εχω την αγαπη μου μεσα, για κατι χτυπηματα και οδηγω ενα AURIS 1.4.Βρε, τι ειναι τουτο. θα πεθανω
05-03-08, 13:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Να βρεθουμε μια μερα να στριψουμε και να γουσταρουμε.Οπου να ειναι ειναι δεν με πειραζει,αρκει να περασουμε καλα, γιατι δεν ειμαι τις ευθειας.Αντε γιατι ξενερωσα, εχω την αγαπη μου μεσα, για κατι χτυπηματα και οδηγω ενα AURIS 1.4.Βρε, τι ειναι τουτο. θα πεθανω
|
Δεν παει βημα αμα σε πετυχω με την 90αρα θα σε περασω απο πανω!!!! χαχαχαχα.Καλοριζικο Ηρακλη...
05-03-08, 13:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
μιτσο χαλασες και εσυ με μια βολτα?δεν πιστευω να τα ειδες ολα?να δω ποτε θα κανω τον χριστο1989 βολτα με εχει πει τοσες φορες αντε να δουμε......
|
Εμενα ποτε θα με κανεισ καμια βολτα θελω και γω!!!
05-03-08, 14:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
Παράθεση:
|
Χρηστακο εγω δν θελω απλη βολτα αλλα αναβαση προς πηλιο εκει να δω τι ψαρια πιανουν τα 20ν
|
05-03-08, 14:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
Μιτσο τωρα καταλαβαγια τα ονειρα που μου λεγες δεν το χα δει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16877294 seconds (82,62% PHP - 17,38% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|