[quote=Slobo;277790]Φίλε Διαμαντή. Με έκπληξη διαβάζω το σχόλιο σου. Και αν απορείς ποια είναι η έκπληξη μου, θα σε ενημερώσω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι φίλε δεν ήρθες στην εκδρομή(για τους λόγους σου βέβαια, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί)!Και σε ρωτώ, για κάτι που δεν είδες και δεν έζησες, πως είναι δυνατόν να το καταδικάζεις? Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ που ήμουν λοιπόν (αν και πήγα καθυστερημενα) είδα πολύ ωραίο κλίμα. Εσύ που δεν ήρθες τι είδες? ΟΚ διαβάζεις το παραπόνο του Πάνου, ο οποιος έχει το δίκιο του και απο εκεί κρίνεις ότι όλο το σημερινό δεν άξιζε? Γιατί για να λες καλύτερα που δεν ήρθες αυτό εννοείς. Με συγχωρείς αλλά εδώ σε βρίσκω λάθος.......
Θα μπορούσες να αρκεστείς σε αυτό το σχόλιο μόνο:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diamantis
Αμα εισαι μια παρεα μαζι φευγεις-μαζι ερχεσαι και συμφωνω με τον Πανο,μπορει κατι να παθει κανεις ρε παιδια,δηλαδη παμε τρωμε-πινουμε και τον π**λο μετα;.
Ενταξει οταν παμε μονοι μας, φευγουμε μονοι μας,αλλα οταν εισαι ενα Κλαμπ,πρεπει να τηρουνται ορισμενοι κανονες και προγραμματα.
quote]
το οποίο είναι και στοχευμένο στο παράπονο του Πάνου και μόνο, και να άφηνες κατά μέρος αυτά τα σχόλια:
το οποίο καταδικάζει την όλη διοργάνωση, την οποία επαναλαμβάνω δεν είδες.
Αυτή είναι η άποψη μου και δεν θα ήθελα να δώσω άλλη συνεχεια.
|
Ναι εχεις δικιο Λευτερη,δεν ημουν και δεν ειδα και στενοχωρηθηκα που δεν μπορεσα να ρθω,αλλα συγγνωμη αυτα που ειπα ηταν μονο και μονο για την αναχωρηση απο τα λεγομενα του Πανου και οχι για τιποτε αλλο.
Επειδη τυγχανω και μελος σε μοτοσυκλετιστικο συλλογο και το εχω περασει και εγω αυτο,δηλαδη μετα απο μια διοργανωση μεχρι να κανεις-φτιαξεις κατι,οι υπολοιποι εχουν φυγει και μενεις μονος,απαντησα αυθορμητα.
Συγγνωμη και παλι,απο τις φωτογραφιες και τα λεγομενα σας βλεπω περασατε καλα και του χρονου με υγεια να ξαναγινει παλι και με περισσοτερες συμμετοχες.