Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
08-03-09, 23:40
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πραγματικα δεν ειναι δυσκολο Πανο! Ειδες πως το καναμε στις προηγουμενες σελιδες να φανταστω! Οπου κολλας ρωτα εδω (για να λυνονται οι αποριες και αλλων παιδιων) η αλλιως με ΠΜ!
09-03-09, 00:22
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Ευχαριστώ!!Τα έχω διαβασει όλα..Απλά θέλω να μου πεις πως να ξεκουμπώσω τον υπολογιστή ταξιδιού..Τον Τραβάω με συγκεκριμένο τρόπο
|
|
|
|
09-03-09, 05:29
|
|
Administrator
|
|
|
|
Αυτο μαλλον δεν το εχω γραψει..οντως!
Λοιπον, κανεις τους κεντρικους αεραγωγους προς τα πανω (για να μπορεις να τους πιασεις) και τους τραβας προς τα εξω και προς τα πανω ταυτοχρονα. Ο κεντρικος αεραγωγος εχει 4 "δοντακια" 2 απο την κατω μερια και αλλα 2 απο την πανω. Με τον τροπο αυτο ξεκουμπωνουν πρωτα τα κατω και βγαινει ο αεραγωγος προς τα εξω.Για διευκολυνση σου,αφου πλεον θα βλεπεις τα 2 πανω δοντακια αν θες πιεσε τα λιγο με ενα κατσαβιδακι για να βγει πιο ευκολα!
Μετα βγαζεις τη φισα των αλαρμ και της λαμπιτσας του Emo-Billizer(xaxa) ή τον αφηνεις απλα κρεμασμενο.
Επειτα χρειαζεσαι ενα δεκαρακι κλειδι μακρυ ομως για να βγαλεις τις 2 βιδες που τον κρατανε (ειναι στην πανω μερια των αεραγωγων και λιγακι μεσα).
Αφου το κανεις κι αυτο πιεζεις τον υπολογιστη ταξιδιου απο κατω με λιγη δυναμη και βγαινει! (Μην αγχωνεσαι, θελει δυναμη γιατι εχει 3 κλιπακια που τον κρατανε καλα.Δεν σπανε καθολου ευκολα.)
Τελος, βγαζεις και το καλωδιο του υπολογιστη ταξιδιου (με κλιπακι κι αυτο) και εισαι ετοιμος!
09-03-09, 15:18
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Ουου..Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο περίμενα..Ήσουν διευκρινιστικότατος..Σε ευχαριστώ!! Όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω..Και εννοείται πως θα σε ενημέρωσω για την εξέλιξη ή πιθανές απορρίες..Και πάλι ευχαριστώ!!
|
10-03-09, 21:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Ακολουθώντας τις οδηγίες σου, που ήταν κατατοπιστικότατες,ξύλωσα τον υπολογιστή..Τελικά ήταν εύκολο..Πήρα τα λαμπακια και τώρα μου μένει να τα κολήσω..Αλλά έχω μια απορρία όσον αφορά τον φωτισμο της οθόνης..Το λαμπάκι που είχε αυτή μέσα είχε πάνω του μια μπλε καποτιτσα..Είχε και το δικό σου?Και πως αυτό φώτιζε πράσινο?!
|
10-03-09, 23:59
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ωραιος! Αντε, καλη αρχη!
Προσοχη στην πολικοτητα στα λεντακια!!!Αν βαλεις ενα λαθος, δεν θα αναβουν και τα υπολοιπα στη σειρα του!
Οντως κι εμενα μπλε καποτιτσα ειχε, αλλα επειδη η λαμπα βγαζει κιτρινο η οθονη φωτιζεται παλι πρασινη απο το συνδιασμο τους! Ακομα και στο κοντερ οταν ψαχνομουν στην αρχη ειχα παρει μπλε καποτιτσες πιστευοντας οτι θα καταφερω να αλλαξω το φωτισμο του αλλα παλι πρασινο εβγαινε!
Για το λαμπακι της οθονης πρεπει να παρεις μια 5αδα ετοιμα λεντακια με ενσωματωμενη αντισταση! Τη συσκευασια την εχω στις πρωτες σελιδες του θεματος!
Αναμενουμε αποτελεσματα! Good luck!
11-03-09, 02:04
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Σωστος για το λαμπάκι και εγώ αυτό είχα σκεφτεί!!Απλά δεν ήμουν σίγουρος..Όσον αφορά την πολικότητα την βρήκα σε όλα σχεδόν αλλά εκεί που έκανα λάθος και δεν ανάβει είναι στο πάνω αριστερά μέρος που έχει τα βελάκια και το πλήκτρο mode..Θα το ξαναδω αύριο..Εκτός αν μπορείς να μου δώσεις κανένα tip....
|
11-03-09, 02:17
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ποια απο ολα δεν αναβουν? Ας υποθεσουμε οτι ειναι ενας "σταυρος", το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να ακολουθησεις τη διαδρομη απο ενα που αναβει και να δεις αν ειναι σωστα κολλημενο το επομενο λεντ.Επισης μερικες φορες δεν φαινεται αλλα δεν πατανε καλα κατω και δεν παιρνουν ρευμα.
Μου ειχε τυχει κι εμενα αναποδια με τη δικη μου πλακετα.. στα αλλα 2 παιδια που εφτιαξα δεν ειχα κανενα προβλημα! Οποτε μην αγχωνεσαι!
11-03-09, 02:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Καλώς..Θα το φτιάξω αύριο λοιπόν..Ευχαριστώ και πάλι..
|
12-03-09, 14:08
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Φίλε μου Γιάννη έχω κάποιους ενδιασμούς και θέλω την γνώμη σου..1)Στον υπολογιστή ταξ να βάλω λεντ σαν κι αυτό που έχεις στις πρώτες σελίδες φωτο,και με την βάση που έχει κουμπώνει στην οθόνη ή σαν το λαμπάκι που έχεις βάλει εσύ(το αναφέρεις πιο μετά)? 2)Στα δύο λαμπάκια που είναι στις ενδείξεις για ρύθμιση θερμοκρασιας και έντασής της έβαλες απλά καποτίτσες ή καινούργια λαμπάκια?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16684508 seconds (82,02% PHP - 17,98% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|