Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
31-12-10, 22:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Να εισαι καλα συναδλφε!
Απο ΑΕ86 φοραει και το δικο μου.
Αν δεν εχεις βαλει σε συμβουλευω να βαλεις.
Θα δεις διαφορά!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
31-12-10, 22:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ναι το πιστευω οτι θα δω διαφορα.
εδω με 2ασφαλειες στο καπω εβαλα και ειδα διαφορα αφου πια ουτε κουνιεται ουτε θορυβο κανει.
εχεις να προτεινεις ομως κατι συγκεκριμενο απο θολομπαρες ή ολες κανουν την δουλεια τους?
|
31-12-10, 23:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ολες ειτε ειναι CUSCO ειτε Νο ΝΑΜΕ κανουν την ιδια δουλεια οποτε μην την πατησεις με το ονομα-μαρκα.
Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι αλουμινενια ωστε να αντεχει μεν εφελκυσμους αλλα σε περιπτωση ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!! να μην μεταφερει και στον αλλο θολο την δυναμη αλλα να σπαει η να στραβωνει.
Προς θεου μακρυα απο κατι κατασκευες με νεροσωληνες κλπ κλπ!!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
07-01-11, 21:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
αν μπει πισω αξονας απο celica TA60 σε ke35 θα φανει διαφορα?
μιλαω κυριως για το φρεναρισμα που αν δεν κανω λαθος και το ΤΑ60 ταμπουρα εχει αλλα νομιζω πιο μεγαλα?
|
08-01-11, 00:00
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Χανια , Κρητης
|
|
Καλησπερα!!!
Ναι θα εχει διαφορα αλλα οχι μονο στα φρενα! αν βαλεις και το διαφορικο θα αλλξει και το βημα σου! Απο φρενα ειναι μεγαλυτερα αρα και καλυτερα μιας και υπαρχουν σχεδον 100 κιλα διαφορα απο αμαξι σε αμαξι!
|
28-01-11, 03:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
καλησπερα!
μηπως εχει κανεις σχεδια για το που πιανουν οι βασεις για roll cage σε ke35?
εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο σιτε αλλα δεν βρηκα κατι.
|
31-01-11, 01:23
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
φιλε και εγω ειχα ψαξει μια φορα και μονος που παιζει να σε βοηθησει λιγο ειναι ο κωστας απο κρητη δεν θυμαμαι το name του εδω αλλα εχει βαλει αυτος μπαρες και ξερει....στο δικο του κε35 ....
να μας πουν και ποιος ειναι τα παιδια εδω θα ξερουν..
|
31-01-11, 02:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
ναι γιωργο βρηκα καποιες φωτο του κωστα και ειδα μερικα σημεια που πιανουν αλλα ελεγα μηπως υπερχε καποιο σχεδιαγραμμα να σου δειχνει.
εγω πιο πολυ το σκεφτομαι οχι για κατι ετοιμο αλλα για κατι φτιαχτο δικο μου αν μπορεσω και αν ειναι ευκολο φυσικα.
|
01-02-11, 23:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χανια Κρητης
|
|
για σας παιδια το ρολλ μπαρ που εβαλα στο αμαξι το εφτιαξα εγω πηρα μετρα πανω κατω και στην μεση πηρα την σωληνα την πηγα σε κουρμπαδορο ,κουρμπαριστηκε και κολιθηκαν τα κοματια πανω με tig απο την μεση και μπροστα ειναι βιδοτο απο εκει που πανεπανε μπρωστα η σωληνες .κανονικα γιανα κανεις ενα σωστο ρολλ μπαρ πρεπει να κανεις βασεις πυργους εκει που θα βιδοσουν κατω στο πατωμα και στους θολους , τωρα αν το αμαξι το θες και για καθημερινη χρηση θα σου προτινα να μην βαλεις πολλ μπαρ στο αμαξι ειναι επικυνδηνο γιατι καταλαβενης τη εχεις να παθεις αν χτυπα ξυλο εχεις καπια εξωδο τρακαρισμα η ακομα και μια λακουβα στον δρομο και δεν φορας το κρανος δεν παιζουμε με αυτα
.. |
|
03-02-11, 03:23
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
..
σωστος φιλε κωστα.και εγω μιας και θα το βγαζω μονο λιγες στιγμες οπως κανενα αγωνα και δεξιοτεχνια οταν το φτιαξω τοτε..θα φτιαξω ενα απλο ρολλ μπαρ περισσοτερο για εμφανισει και λιγοτερο προστασια μιας και δεν εχω σκοπο ποτε να το φτασω στα ορια του γιατι γινετια κυρια τωρα καταλαβαινεις.
μου αρεσει οπως το εχεις κανει και αν μπορεσεις καμμια μερα βαλε καμπωσες φωτο πως πιανουν μπροστα και δειξε μας να δω πως μπορω νατο κανω και εγω στις ακρες κυριως που πιανει...θα ειμαστε υποχρεοι...ευχαριστω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16296291 seconds (81,61% PHP - 18,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|