Ενα μικρο update στις εξελιξεις των αμαξιων μου!!!!
Μετα το γαμο μου με θρησκευτικο που εγινε το προηγουμενο Σαββατο στις 2 Μαιου ξεκινησαμε την συνεχιση των βελτιωσεων!!!
Παμε απο το Punto που στρωθηκε ευλαβικα και εγινε και το service και δυστυχως ο 3 κατα σειρα μετασιον πολλαπλασιαστης βγηκε αχρηστος στο 1.4 bar!!!
Τελικα την Δευτερα εβαλα επανω MSD πολλαπλασιαστη μαζι με MSD μπουζοκαλωδια με κοστος 210 ευρω!!!200 ευρω ειχε ο γνησιος ο BOSCH ο πολλαπλασιαστης χωρις τα μπουζοκαλωδια ,οποτε εγινε καλο deal!!!
Το αμαξι σκοτωνει ξανα!!!
Ανεβηκε στα ραουλα ,ειναι σφιχτο ακομα καθως με 1.45 πιεση εβγαλε 280 αλογα αλλα στο 1.8 παλι 280 εβγαλε!!!Απλα αλλες καμπυλες και αλλα φυσικα ροπη!!!
Οποτε το κατεβασα στο 1.45 να το εχω και θα το κανω μερικες εκατονταδες χιλιομετρα ακομα και οψομεθα να 300ρισουμε στο μελλον ΧΩΡΙΣ NOS ,αλλα και με NOS να δουμε παλι τα 338+!
Παμε στο megane τωρα που χθες μπηκε πανω ο πολυποθητος παραλληλος ULTRATECH CRHONO και ρυθμιστηκε για να δουλευει!!!Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες!!!Σημερα θα γινει τελειοποιηση του προγραμματος και ON DYNO φυσικα για να σας πως διαφορες και καμπυλες ,αλλα η αισθηση ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη!!!
Δεν ξερω αν πηρε αλογα και ροπη και ποσα ,αλλα οδηγικα ειναι σαν να εχει παρει 30 αλογα.........
Κeep Tuning και τα καλυτερα ερχονται!!!!
Punto ΤΕΛΟΣ απο βελτιωση ΜΟΝΟ συντηρηση σωστη και σχολαστικη οπως του αρμοζει ,αρχιζει το megane τωρα!!!!