Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 18-02-06, 19:25
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

να δω τι θα λετε οταν κοψω τον νεοκλη
wastegate δεν ξερω ποσα ειναι, το δικο σου ειναι 1300 τουρμπο μαμα?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 18-02-06, 19:32
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ξερω οτι θα μου πεις με εχεις και οτι θα κλεψεις εκκλησιες και τετοια αλλα ρε φιλε δεν χαμπαριαζω απο τετοια αν μπορεις ριξε μου ενα οικοδομικο τετραγωνο δεν με νοιαζει.Προς το παρον ειναι μαμα και βγαζει 145 αλογα με 16 ροπη

Παλιά 18-02-06, 19:56
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω.
Για τις 3ες οταν ημασταν στο ποταμι λεω ρε Πανο.
Παλιά 18-02-06, 20:32
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε ηρακλη πιστεω οτι το 101 θα συνεχιζει να ειναι μπροστα απο την εκκινηση και στο λεω αυτο γιατι το οδηγησα και ξερω οτι στις εκκινησεις που εκανα ημουνα 50% σωστος και ο λογος το ειδατε,οτι δεν εχει αναρτηση το 101 χορωπηδουσε σαν κατσικι,ετσι και το βαλει ενα καλο set-up πιστευω θα ειναι απιαστο και επαληθευομαι οτι ο 20v φτιαχτηκε για το φαναρι γιατι μεχρι και το τελειωμα της 4αρτης σκοτωνει και λεω μεχρι εκει γιατι τοσο το πηγα.....

Υ.Γ: ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ(2579) ΠΡΟΣΕΧΕ εισαι 120 κιλα παραπανω απο το 101 μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
Γκουχου γκουχου υπαρχουν και τα τουρμπατα μοτερ που αξιζουν!!Χρηστο το 101 εχει καποιο προβλημα με την αναρτηση του, π.χ. το δικου καθετε ο κωλος κατω και μολις ξεκιναω αποτομα νιωθω οτι θα κανω σουζα και χανω παρα πολυ απο αυτο.Οσο για τον 2579 ενταξει το παληκαρι περναει ιμπρεζα και λαμποργκινι....
Ρε συ 2579 ακομα περιμενω να μου πεις ποσα αλογα εισαι

ετσι ειναι οπως τα λες βασιλαρα ακριβως, αισθανομουνα οτι εκανα σουζα φαντασου φορα μαμα αναρτησεις ειναι σαν τρακτερ που να βγει η δυναμη σωστα...τεσπα το πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι να αλλαξει τις αναρτησεις ..α και του ερχεται και ενα χταποδι μαρκας APEXI απ΄οτι μου ειπε
Παλιά 18-02-06, 21:46
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω.
Για τις 3ες οταν ημασταν στο ποταμι λεω ρε Πανο.
ναι εκει ημασταν μια η αλλη αλλα μου πηγαινε να επειδη δεν σταματουσε ουτε με αλεξιπτωτο ρε
Παλιά 18-02-06, 22:00
MARMEL Offline:
Αdministrator

τωρα τι να σου πω ρε βασιλη....ναι ολοι μαμα ειμαστε στο τελος θα γεννησουμε κορολακια κιολας. τι να πω.........τσ τσ τσ τσ.... πρωτη φορα βλεπω μαμα 4EFTE με 145 αλογα που δηλωνεις ενω βγαζει μαμα 130κατι. μονο και μονο απο ψυγειο που φορας βασιλη εχεις ξεφυγει απο τα ορια της εννοιας μαμα. μαμα σε συμφερει να λες γιατι ποτε δεν θα περασεις εικοσαβαλβιδο ετσι οπως εισαι βασιλη. εκτος του οτι θα χασεις θα ξαναπροσπαθησεις μπας και...... αλλα στην δευτερη δε θα τερματισεις επειδη θα ειναι σπασμενο και στο γερανο κοτσαρισμενο(α ρε ομοιοκαταληξια ) μη λεμε οτι θελουμε.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΩΡΑ......
για μενα το οτι αυτοι οι 2 κινητηρες ειναι ψιλοκοντα(ξαναλεω οτι ειναι γρηγοροτερο το ts αλλα. αυτο το αλλα τα κανει ολα) σε σχεση μετα λεγομενα των παιδιων στο βολο το οτι δλδ ο 20v στεκεται επαξια στον vvtli λεει πολλα. αν ειχα ts και ισα που περνουσα 20v θα το πετουσα στα σκουπιδια Laughing οπως θα κανει ο νεοκλης οταν βαλω το σασμαν του 1300. του εχω υποσχεθει οτι οταν και αν το βαλω το σασμαν το 1300 στην αναβαση σχιστο εως τα 180-200 που πιανω (190 πιανει το ts)θα ειναι πισω o vvtli και αυτο για εχει παααρα πολυ μακρια τριτη και κρεμαει στην αλαγη της δευτερης. του το χω πει οτι θα παμε οταν το βαλω. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο MARMEL cussing
για να στοιχηματιζω εγω να φοβαστε, γιατι για να το κανω ειμαι σιγουρος και ποτε δεν χανω σε κοντρα. για να στησω κοντρα η θα κερδισω η δεν θα παω καθολου. αυτοι ηταν οι νομοι μου ακομα και στις κοντρες που εβαζα με τις μηχανες. ποτε μα ποτε δεν εχασα. προσεχα τι εκανα διοτι επρεπε να προστατεψω τα λεφτα μου και φυσικα εκεινων που στοιχηματιζαν σε μενα. αχ ρε βουτα........
τωρα...... αν χασω εχασα συμβαινουν και αυτα απλα ακομα δε μου εχει τυχει. ρε μη με μπλεκετε τωρα που εχω μπλεξει με το car-pc

ΥΓ οποιος μπορει ας περασει το ts του..... ΑΣΤΑΚΟΥ!!!!
Παλιά 18-02-06, 23:40
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια εκανα ενα καλο γιαλισμα στην μπουκα του carina για να εχει κατι εξτρα να θαυμαζι η ts και οχι μονο την αεροτομη που θαυμαζου η αλλοι αυτο θα πει ενδιαφερων για τους φιλους
ρε παιδια με τα TS και λιποι τα πραγματα ειναι απλα η TS εχασε απο το 20ν και οχι μεχρι τα 120 που ελεγα εγω αλλα και παραπανω δεν το περιμενατε εγω το περιμενα, ολα τα αλλα οπως στα ρεπριζ ειναι πιο γρηγορη η οτι παει πιο πολλα σε τελικη δεν με απασχολη η αντιπαραθεση ηταν για τα 120 και η μαγκια ειναι απο μερους σας ειναι να πητε οκ εχασε και τερμα τα αλλα ειναι μ.....
ηρακλη απαντισε μου με μια κουβεντα εχασε το ts με το 20ν εστω μια φορα μεχρι τα 120 ?
loud ρε παιδες χαλαρωστε δεν σας περνη. νεοκλη σου ερχομε την κυριακη αν εισαι τυχερος θα την γλυτωσης αλλα δεν το βλεπω
χρηστο εμενα το 20ν σκοτονει φαντασου οτι πηγα με ασημοκαπακο οχι του μαρμελ και το εκοψα και ειχε και εξαρι και ηταν και πιο ελαφρη παντος φιλε μου εδωσες μεγαλη χαρα
νικο τα εβαλες με το μαρμελ για να δεις αν εισαι πιο γρηγορο το δικο σου η για να δεις ποσο θα χασεις αν το δευτερο οκ αν το πρωτο τι να πω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 18-02-06, 23:55
MARMEL Offline:
Αdministrator

νικο δεν παιζεσαι ρε θα μας κυνηγανε στο τελος ρε. αχ νεοκλη που εισαι. θα σε παρω τηλ να μην ερθεις
Παλιά 19-02-06, 12:55
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε 2579 εγω αυτο μεχρι τα 120 δεν το καταλαβαινω.Στα 400μ πιανεις 120,αυτο λες ή οποιος δει πρωτος τα 120 στο κοντερ?Αν ισχυει το δευτερο τι να σου πω εσυ ξερεις.
Χρηστο:Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω 2 μπετοβεργες πισω,φιλε δεν παει αλλο ολο το μπαμ χανετε και θα ριξω τα μουτρα και αλλο κατω!
Πανο:Το ψυγειο αναγκαστηκα να το βαλω κατω διοτι πανω δεν χοραγε,αυτα εχει η μετατροπη,δεν εχω ουτε παραλληλους,ουτε χταποδια,ουτε καλαμαρια,ουτε μιζιθρες. Ολοι οσοι "πλακωνομαστε"εδω μεσα κανεις μας δεν ειναι 100%μαμα ολοι εχουμε απο κατι πανω στο αμαξι ετσι δεν ειναι?Ασε και το αλλο που κανεις δεν λεει ποσα εχει στο αμαξι του,λετε και ειμαστε οι κοντρακιδες ρε και ζουμε απο αυτο

Παλιά 19-02-06, 13:39
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι σου ξυριζει.Ημουν σιγουρος οτι απο εκκινηση δεν ειχα καμια ελπιδα,γιατι σε αλλες περιπτωσεις ρολαριστες 3ες αν θυμασαι καλα πηγαιναμε μαζι.Οντως δεν το ξεκινας καλα.Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το οτι εχεις το ιδιο μοτερ με το Γιαννη (Αyrton) ο οποιος με το ζορι την πρωτη φορα με περασε και τη δευτερη απλα εβλεπε τα οπισθια της corollas μου.Οπως σου ειπα και εχθες τεραστια η διαφορα.Το που οφειλεται αυτο μονο εσυ η ο Γιαννης το ξερετε.Κ κατι αλλο φιλε,θελεις επειγοντως ΑΝΑΡΤΗΣΗ
φιλε νικο ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οντως υπαρχει αρκετη διαφορα κατα τη γνωμη μου. αλλα οχι και πηγαιναμε μαζι με 3 τες. μια φορα ανοιξαμε ρολαριστοι δευτερες και εφυγα. τωρα μετα τα 150-160 ειναι και θεματα αεροδυναμικης ρε. αλωστε τα παιδια με το Ε12 που καθησαν στη μεση της διαδρομης θα ειδαν την διαφορα (1 κολωνα και κατι κατα τη γνωμη μου). παντως το ξεκινας καλα. ξεκινησα με 4000 και αναγκαστικα επρεπε να πατησω τερμα. εμενε ολο κατω και με το που γραπωναν κατω οι τροχοι πεταγομουν μπροστα και με την πρωτη. νομιζω στη χτεσινη βολτα φανηκε η διαφορα στη δυναμη των κινητηρων και απο δευτερες!!!!!.
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω. αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα με τον γιαννη τοτε δεν εχει καμια ελπιδα. ayrton ετοιμασου hangry
Είπα θα κρατηθώ και δεν θα γράψω...... ένα πόστ το έγραψα και το ξαναέσβησα, αλλά τώρα δεν πάει άλλο!
Γιατί βρε Νίκο δεν λές ότι στην 2η εγώ δεν ξεκίνησα κάν? Είναι τόσο κακό? Να πείς ότι εγώ πάτησα το γκάζι αφού έφυγες 1 καρότσα μπροστά? Τι να πώ!!! Γιατί δε λές, ότι στην 1η, έφυγες μισή καρότσα στην πρώτη, και απο την 3η και μετά σε κάλυψα και σου έριξα και άλλη μια ολόκληρη? Γιατί? Τέσπα, αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να γράφω για κόντρες, γιατί ο καθένας τα λέει όπως θέλει! Μόνο με μάρτυρες πλέον!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18873191 seconds (76,21% PHP - 23,79% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com