Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
δεν εχω ιδεα για τα καινουρια αλλα να σου θυμησω τα civic vti με τα διπλα ψαλιδια....4 δλδ δεν ειχαν τπτ να προσφερουν...οπως κ η αλφα ρομεο με τις τοσες πατεντες που δοκιμασε σε ολους τους τομεις...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
Παραθετω το παρακατω ανοιγμα. Ειμαι εγω στην αριστερη στη μεσαια ενα mx-5 και στην δεξια ενα ibiza αγνωστων κυβικων και αλογων.
Αναβει πρασινο και ξεκιναω πρωτος το ibiza τρωει κολονες και στο τελειωμα της δευτερας ακουω διπλα μου την μηχανη του mx-5. μολις κουμπωσα 3η αρχισε να με περναει και νομιζω αυτος ειχε ακομα δευτερα. Ακριβως το ιδιο εγινε και στο επομενο φαναρι. Με αφηνε δηλαδη το mx-5 να ξεκινησω ενα κλικ πιο γρηγορα....καλα τα πηγα? ποσα αλογα ειναι?
Α και ειχε εξατμιση μπορει και φιλτρο γιατι το ακουγα που σκυλιαζε οταν ηταν διπλα μου.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
πολλες πατεντες δοκιμασαν ειπα στα αλφα ρομεο πανω...δες 33 και 75 κ θα καταλαβεις
wastegate πιο mx5? to 1-2-3?
το πρωτο εβγαινε με 115 μετα με 90 στα 1.6 κ 1.8 140
το 2ο 110 και 143
το 3ο 1.8 125 κ παει καλυτερα απο το πρωιγουμενο 1.8 τον 140
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
Για το 33 αναφερομαι...
Το εχει φιλος και το μονο που εκανε ειναι κονι κοκκινα και παχυτερες αντιστρεπτικες και δεν μπορουμε να τον τσακωσουμε πουθενα..
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
Δεν ειμαι σιγουρος πιο mx-5 ηταν μου φανηκε σαν το καινουριο και λογικα το 1600 αλλιως δεν θα ειχα καμια τυχη. Βασικα ξεκιναγα πρωτος αλλιως θα τον εψαχνα πιστευω.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 528
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Δεν ειμαι σιγουρος πιο mx-5 ηταν μου φανηκε σαν το καινουριο και λογικα το 1600 αλλιως δεν θα ειχα καμια τυχη. Βασικα ξεκιναγα πρωτος αλλιως θα τον εψαχνα πιστευω.
Το καινούργιο βγαίνει μόνο 1,8 με 129 άλογα οπότε λιγάκι δύσκολο. Μάλλον το προηγούμενο με τα 110, αλλά και πάλι δύσκολο.