Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-02-06, 01:35
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πανο ξερεις για τα αυτ/τα μας οποιο φυγη πρωτο αυτο θα μηνει και μπροστα θα τα ανηξουμε παντος για να δουμε τα νεα λαστιχα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 18-02-06, 01:37
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

χμ ..... σε ευθεια τι πιθανοτητες πιστευεις οτι εχεις νικο? snoopy με την πρωτη ευκαιρια παρε τηλ να τα δουμε παλι
Παλιά 18-02-06, 02:41
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ειπα να μην γραψω,αλλα διαβαζω μ@λ@κιες.Τα ts εχουν δυναμη,πολυ δυναμη και μονο με την αλικη βουγιουκλακη οδηγο θα την περαση 20V ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΜΑ.Το οτι ο δημητρης η δεν ξερει η δεν θελει να το λιωσει το αυτοκινητο το, του δεν σημαινει τιποτα.Το πως με περνουσε, με 210 εγω,νομιζω ανετα,και εκει φαινεται η δυναμη και οχι λιωσημο,1-2.Νικο δεν εχεις καμια απολυτος τυχη με ts,ειδικα απο ρολαριστες 1τες μεχρι 200χ.α.ω μονο με δορυφορο θα τις βλεπεις οχι μονο εσυ,αλλα και οι αλλοι,για να ξεκαβαλυσετε λιγο το καλαμι.
Εχουν μοτερ αλλου και ο χρηστος ξερει οτι με ιδιες συνθηκες και ιδιας δυναμικοτητας οδηγους δεν πιανονται,ειδικα μετα τα 180 αντε
Παλιά 18-02-06, 08:55
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Πανο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι σου ξυριζει.Ημουν σιγουρος οτι απο εκκινηση δεν ειχα καμια ελπιδα,γιατι σε αλλες περιπτωσεις ρολαριστες 3ες αν θυμασαι καλα πηγαιναμε μαζι.Οντως δεν το ξεκινας καλα.Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το οτι εχεις το ιδιο μοτερ με το Γιαννη (Αyrton) ο οποιος με το ζορι την πρωτη φορα με περασε και τη δευτερη απλα εβλεπε τα οπισθια της corollas μου.Οπως σου ειπα και εχθες τεραστια η διαφορα.Το που οφειλεται αυτο μονο εσυ η ο Γιαννης το ξερετε.Κ κατι αλλο φιλε,θελεις επειγοντως ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Παλιά 18-02-06, 10:00
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 265
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μια μικρη παρενθεση για τα σασμαν!Του 1300 δεν ειναι οσο κοντο νομιζετε!Το φοραω εγω απο τη Ε11!Ετσι νομιζα κ εγω κ το αγορασα αλλα τελικα δεν ειναι!
1η στις 7200->60
2α στις 7200->105
3η στις 7200->158
4η στις 7200->200+
5η μεχρι τις 6000 210
Τωρα για 4η κ 5η δεν ειμαι σιγουρος γιατι το κοντερ τερματιζει λιγο μετα τα 180!
Παλιά 18-02-06, 14:04
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε μου πανο αμα βρεις ξανα εξαρι κρατησε το μου το αγοραζω δεν ξερω πανο εγω ειδα ενα 101 να πεταει κυριολεκτικα και να φορτωνει σαν αγωνιστικο τις σχεσεις και το συγκρινω με το δικο μου παντα 20v,σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το βαρος 1100 το 101 και 1220 το carina.

τωρα οσο αφορα την κοντρα με το μιτσο δεν υποτιμησα ποτε τον vvtli αλλωστε ειναι απο τους αγαπημενους μαζι με τον 20v εννοειται ,αλλα οταν στηνεσαι για μια κοντρα το ειπα και στο jims και τα αλλα παιδια τα δινεις ολα απο το car σου,το οτι δεν ξεκινουσα σωστα με λιγες στροφες ή το λυπαμαι να το λιωσω ή δεν ξερω να το παω κ.α. δεν βοηθανε να βγουνε σωστα συμπερασματα και φτανουμε στο σημειο να γραφουμε ατελειωτες σελιδες στο φορουμ χωρις να υπαρχει νοημα και να κερδιζουμε κοντρες στα λογια......

αυτο δεν σημαινει οτι ο μιτσος επρεπε να σκισει το ts,ο ανθρωπος δεν ηθελε να το πιεσει σεβαστο, κατσε στο σπιτι σου ρε κοτα και την επομενη φορα δωσε να στο οδηγησει ο tsaftsouf20v o σιδεροφαγος , αλλα ειμαι περιεργος να γινει αυτο που ειπε ο ηρακλης να βρεθουν δυο οδηγοι που να ξερουν να τα πανε και τα δυο και εκει να βγουν τα συμπερασματα αντε ρε σεις εκει στην αθηνα η μιση ελλαδα ειστε δεν θα βρεθει ενα ts και ενα 20v καντε κατι,μπορει το ts να ειναι δυνατοτερο αλλα να ξερετε σε μια κοντρα δεν κερδιζει ο πιο δυνατος.

φιλε ηρακλη πιστεω οτι το 101 θα συνεχιζει να ειναι μπροστα απο την εκκινηση και στο λεω αυτο γιατι το οδηγησα και ξερω οτι στις εκκινησεις που εκανα ημουνα 50% σωστος και ο λογος το ειδατε,οτι δεν εχει αναρτηση το 101 χορωπηδουσε σαν κατσικι,ετσι και το βαλει ενα καλο set-up πιστευω θα ειναι απιαστο και επαληθευομαι οτι ο 20v φτιαχτηκε για το φαναρι γιατι μεχρι και το τελειωμα της 4αρτης σκοτωνει και λεω μεχρι εκει γιατι τοσο το πηγα.....

Υ.Γ: ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ(2579) ΠΡΟΣΕΧΕ εισαι 120 κιλα παραπανω απο το 101 μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
Παλιά 18-02-06, 15:06
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εχθες αργα το βράδυ μετά τη συνάντηση έγινε ακομα μια κοντρούλα μεταξύ του δικού μου Ε12 1.4 και του Ε12 1.4 του Mαριου. Το δικό μου έχει ένα τελικό και ένα φίλτρο στο φιλτροκούτι. Του μάριου έχει μεσαίο-τελικό, φίλτρο στο φιλτροκούτι, γειώσεις και μπουζί ιριδίου και πειραγμένο το VVTi να ανοιγει απο πολύ χαμηλα! Επίσης ο Μαριος φοράει λάστιχα 205/45 16 ενώ εγω 205/50 16. Είχα μεγάλη περιέργεια να δω με αυτες τις αλλαγες πόση μπορεί να είναι η διαφορα.
Ανεβηκαμε λοιπον στην Αθηνών και αρχίσαμε! Ξεχασα να αναφέρω πως είμαστε και οι 2 με 2 άτομα μεσα. Ξεκινούσαμε πάντα ρολαριστά απο 2ες. Στην αναβαση προς Χαλυβουργική δεν μπορέσαμε να ανοιξουμε πολυ διοτι συνεχεια μας έκοβαν. Πάντως 2α-3η πηγαίναμε μαζι συνεχεια. Φτάσαμε σε σημειο να κατεβαινουμε την κατηφοριτσα πριν την αποτομη δεξία πριν την Χαλυβουργική με 190 και στη στροφή να μπαίνουμε με 160! (μαμα αναρτήσεις και οι 2 <<ΧΑΡΟΙ>>). Στην επιστροφή τώρα έγινε και το καλύτερο αφου μπορέσαμε να τα ανοιξουμε μέχρι το τέλος.Ξεκινόντας με 2α και πάμε μαζι! Στην 3η του φευγω μπροστά και τον έχω στο πίσω φτερό.Κούμπωμα 4ης είμαι σταθερά μπρστά χωρις να εχει αλλάξει η διφορα καθόλου! Και εκεί που λέω οτι πάει αυτό ηταν γυρω στις 4000 αρχίζει να ανοιγει σαν τρελο του Μαριου και όχι μονο καλυπτει τη διαφορα αλλα μου ρίχνει και μισο αυτοκίνητο! Στην πέμπτη κάλυψα λίγο μέχρι που έφτασα ενα φτερό πίσω.

Το συμπέρασμα που έβγαλα ειναι πως τελικά το "πείραγμα" του VVTi δεν ξέρω αν τελικά ειναι και τόσο αποδοτικό σε όλο το φασμα αλλά αυτό που είδα και πραγματικά τρελάθηκα ηταν το μπαμ που έκανε στα πολλα χλμ και με πολλες στροφές στο στροφόμετρο!Δεν έχω ξαναδεί αμάξι με τετάρτη μεσα να ανοίγει έτσι! Έδινε την αίσθηση οτι ανοιγει Νιτρο ετσι οπως πετάχτηκε μπροστα! (και φυσικά δεν έχει Νιτρο!)

το μέλλον όμως?

Παλιά 18-02-06, 18:38
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε ηρακλη πιστεω οτι το 101 θα συνεχιζει να ειναι μπροστα απο την εκκινηση και στο λεω αυτο γιατι το οδηγησα και ξερω οτι στις εκκινησεις που εκανα ημουνα 50% σωστος και ο λογος το ειδατε,οτι δεν εχει αναρτηση το 101 χορωπηδουσε σαν κατσικι,ετσι και το βαλει ενα καλο set-up πιστευω θα ειναι απιαστο και επαληθευομαι οτι ο 20v φτιαχτηκε για το φαναρι γιατι μεχρι και το τελειωμα της 4αρτης σκοτωνει και λεω μεχρι εκει γιατι τοσο το πηγα.....

Υ.Γ: ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ(2579) ΠΡΟΣΕΧΕ εισαι 120 κιλα παραπανω απο το 101 μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
Γκουχου γκουχου υπαρχουν και τα τουρμπατα μοτερ που αξιζουν!!Χρηστο το 101 εχει καποιο προβλημα με την αναρτηση του, π.χ. το δικου καθετε ο κωλος κατω και μολις ξεκιναω αποτομα νιωθω οτι θα κανω σουζα και χανω παρα πολυ απο αυτο.Οσο για τον 2579 ενταξει το παληκαρι περναει ιμπρεζα και λαμποργκινι....
Ρε συ 2579 ακομα περιμενω να μου πεις ποσα αλογα εισαι

Παλιά 18-02-06, 18:52
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο,αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι σου ξυριζει.Ημουν σιγουρος οτι απο εκκινηση δεν ειχα καμια ελπιδα,γιατι σε αλλες περιπτωσεις ρολαριστες 3ες αν θυμασαι καλα πηγαιναμε μαζι.Οντως δεν το ξεκινας καλα.Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το οτι εχεις το ιδιο μοτερ με το Γιαννη (Αyrton) ο οποιος με το ζορι την πρωτη φορα με περασε και τη δευτερη απλα εβλεπε τα οπισθια της corollas μου.Οπως σου ειπα και εχθες τεραστια η διαφορα.Το που οφειλεται αυτο μονο εσυ η ο Γιαννης το ξερετε.Κ κατι αλλο φιλε,θελεις επειγοντως ΑΝΑΡΤΗΣΗ
φιλε νικο ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οντως υπαρχει αρκετη διαφορα κατα τη γνωμη μου. αλλα οχι και πηγαιναμε μαζι με 3 τες. μια φορα ανοιξαμε ρολαριστοι δευτερες και εφυγα. τωρα μετα τα 150-160 ειναι και θεματα αεροδυναμικης ρε. αλωστε τα παιδια με το Ε12 που καθησαν στη μεση της διαδρομης θα ειδαν την διαφορα (1 κολωνα και κατι κατα τη γνωμη μου). παντως το ξεκινας καλα. ξεκινησα με 4000 και αναγκαστικα επρεπε να πατησω τερμα. εμενε ολο κατω και με το που γραπωναν κατω οι τροχοι πεταγομουν μπροστα και με την πρωτη. νομιζω στη χτεσινη βολτα φανηκε η διαφορα στη δυναμη των κινητηρων και απο δευτερες!!!!!.
να σου πω την αληθεια σε περιμενα πιο δυνατο φιλε. τρεχει κατι? τις αλλες φορες στο ποταμι ησουν πιο δυνατος νομιζω. αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα με τον γιαννη τοτε δεν εχει καμια ελπιδα. ayrton ετοιμασου hangry
Παλιά 18-02-06, 19:16
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
To 20V 101 του Δημήτρη με οδηγό τον Χρήστο (τι ξεκίνημα κάνει ο άτιμος) και το «δικό» μου Ts με εμένα στο τιμόνι είναι ισοδύναμα εκτώς από την εκκίνηση που πατιέται μπροστα ενώ ρολαριστά απλά ανοίγω λίγο πιο ανετα μετά τα 150-160+
o jims192 έβγαλε ισοδύναμα το 101 20V με την TS, εσύ φίλε 2579 πάλι λάθος συμπεράσματα βγάζεις, δεν έβγαλε ισοδύναμα την βαρύτερη carina σου με την TS, αλλά τέλος πάντων, τι να λέμε τώρα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
οσο για την κυριακη με το νεοκλη αν ερθω δεν εχει καμια τυχη λυπαμε που το λεω αλλα ειναι η αληθεια και ξερετε τι σκευτομε οτι θα ειναι πολυ 2 ητες μεσα σε 1 εβδομαδα παρακαλατε φιλοι με τα TS να μην ερθω.
και μια δεσμευση αν κερδδισω με μονο μια καροτσα θα το θεωρισω ηττα για μενα
Δεν ξέρω εάν η carina σου έχει μεγαλύτερο πάθος από μια TS ώστε να πεταχθεί μπροστά να ξέρεις ότι ο Νεοκλής είναι ένα παιδί με πάθος, που εάν τυχόν πεταχθείς μπροστά σε εκκινήση είμαι σίγουρος ότι θα μπεί πίσω σου και θα σπρώχνει μέχρι να πιάσεις 225 χιλιόμετρα
Αυτά από εμένα.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18948293 seconds (76,54% PHP - 23,46% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com