φιλε μου πανο αμα βρεις ξανα εξαρι κρατησε το μου το αγοραζω
δεν ξερω πανο εγω ειδα ενα 101 να πεταει κυριολεκτικα και να φορτωνει σαν αγωνιστικο τις σχεσεις και το συγκρινω με το δικο μου παντα 20v,σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το βαρος 1100 το 101 και 1220 το carina.
τωρα οσο αφορα την κοντρα με το μιτσο δεν υποτιμησα ποτε τον vvtli αλλωστε ειναι απο τους αγαπημενους μαζι με τον 20v εννοειται
,αλλα οταν στηνεσαι για μια κοντρα το ειπα και στο jims και τα αλλα παιδια τα δινεις ολα απο το car σου,το οτι δεν ξεκινουσα σωστα με λιγες στροφες ή το λυπαμαι να το λιωσω ή δεν ξερω να το παω κ.α. δεν βοηθανε να βγουνε σωστα συμπερασματα και φτανουμε στο σημειο να γραφουμε ατελειωτες σελιδες στο φορουμ χωρις να υπαρχει νοημα και να κερδιζουμε κοντρες στα λογια......
αυτο δεν σημαινει οτι ο μιτσος επρεπε να σκισει το ts,ο ανθρωπος δεν ηθελε να το πιεσει σεβαστο, κατσε στο σπιτι σου ρε κοτα και την επομενη φορα δωσε να στο οδηγησει ο tsaftsouf20v o σιδεροφαγος
, αλλα ειμαι περιεργος να γινει αυτο που ειπε ο ηρακλης να βρεθουν δυο οδηγοι που να ξερουν να τα πανε και τα δυο και εκει να βγουν τα συμπερασματα αντε ρε σεις εκει στην αθηνα η μιση ελλαδα ειστε δεν θα βρεθει ενα ts και ενα 20v καντε κατι,μπορει το ts να ειναι δυνατοτερο αλλα να ξερετε σε μια κοντρα δεν κερδιζει ο πιο δυνατος.
φιλε ηρακλη πιστεω οτι το 101 θα συνεχιζει να ειναι μπροστα απο την εκκινηση και στο λεω αυτο γιατι το οδηγησα και ξερω οτι στις εκκινησεις που εκανα ημουνα 50% σωστος και ο λογος το ειδατε,οτι δεν εχει αναρτηση το 101 χορωπηδουσε σαν κατσικι,ετσι και το βαλει ενα καλο set-up πιστευω θα ειναι απιαστο και επαληθευομαι οτι ο 20v φτιαχτηκε για το φαναρι γιατι μεχρι και το τελειωμα της 4αρτης σκοτωνει και λεω μεχρι εκει γιατι τοσο το πηγα.....
Υ.Γ: ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ(2579) ΠΡΟΣΕΧΕ εισαι 120 κιλα παραπανω απο το 101 μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα