Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 330
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
τι να πω εγω τωρα
τα λογια ειναι περιτα yell
Οχι πές.Πραγματικα με ενδιαφερει να διαβασω τα συμπεράσματα σου,αν και φαινεται!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
ετοιμασου νεοκλη ερχομε την κυριακη οεο και εγω εχω 5ρι οεο και πολυ καλη εκηνηση οεο και οδηγαω 1 χρονο το 20ν οεο θα γινει χαμος οεο
Μετα την χθεσινη εμπειρία μου και χωρίς να ξερω πως οδηγαει ο Νεοκλής εγω βαζω και φραγκα για αυτην την κοντρα..Θελω να βαλλώ το quick shift και δεν παιζει σαλιο...!
Δύναμη Σεβασμού: 390
παιδια μην τρελενεστε πρεπει να γινει μια κοντρα να δεις τι πραγματικα γινεται,αλλιως θεωρητικα και εγω περναω το leon του μιτσου
χαλαρωστε λιγο ...............
να προσθεσω το 6αρι στο 20v παιζει σημαντικο ρολο, δεν το πολυπιστευα μεχρι που το οδηγησα χθες, αυτα....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
χρηστο χαρηκα που κρατας γενναια τη σημαια των ασημι !!!!! ετσι θα κανω και γω σημερα το βραδυ με δυνατα μοτερακια!!!!!! tongue
αλλα οσο αναφορα το σασμαν θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. αλωστε γουστα ειναι αυτα. ειχα βρει εξαρι αλλα δε το πηρα και ηταν και φτηνο. για να μη μας πιασει κανεις πρεπει να βαλουμε το πενταρι του 1300. εκει εχει γλεντι.
με αυτα τα μοτερ δεν ειναι παντα το θεμα ποιος θα ειναι εως τα 160-180 μπροστα αλλα και απο κει και επειτα. οσο και γρηγοροτερα να ανεβαζε το 101 με το μαυρο αν ειχες τα ιδια κιλα δε θα σουν διπλα του? θα ησουν πιστευω.αυτο παιζει ρολο.
παντως επρεπε να οδηγας εσυ χρηστο το 101 και καποιος αλλος την καρινα σου η καποιος αλλος το 101 και συ την καρινα σου. πιστευω οτι θα ηταν μισο αυτοκινητο μπροστα το 101 με το 6αρι. οχι παραπανω. αν ειχε 5αρι το 101 δε θα το πιανες. χανει χρονο με τις αλλαγες και δεν εχει διαρκεια το 6αρι. αυτο εχω διαπιστωσει σε καποιο που οδηγησα. αν ηταν ετσι θα το βαζα το 6αρι ρε. χμ.... μαλλον εκδρομη παλι στο βολο?
Ευχαρίστησε: 10
η πολυποθητη πολυσυζητημενη και αναμενομενη κοντρα 20V ασημι vs υπερκυβισμενο 1800 εγινε!!!!
ας ξεκινησουν οι χαμενοι να γραψουν τι και πως εγινε να δω τι αληθειες θα πουν. α ειχαμε και μαρτυρες
φερτε μου μαυραααα και πανω απο τα 120
ο Ayrton απων!!!! τη γλυτωσε παλι!!!! cussing κωλοφαρδε γιαννη yell
Δύναμη Σεβασμού: 316
Jims καταρχην δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση σου οεο (φιλε θα σε πεθανω)
ενα καλο μαθημα ηταν αυτο για να μην ανοιγεστε μερικη με αυτ/τα που δεν τα ξερετε πως πανε οεο
πιστευω οτι η νικη ειναι ξεκαθαρα υπερ του 20ν με το μαυρο και καλο ειναι οταν χανουμε να το παραδεχομαστε και τα αν... να τα αφηνουμε
και καλο ειναι μερικη να ανακαλεσετε αυτα που γραφατε οτι δηλαδη ο 2579 ονειροβατη και τα παραλεει και αλλα που σκευτοσαστε αλλα δεν τα γραφατε η δικαιοση ηρθε τελικα απο το βορρα
λυπον στην κοντρα που εγινε με το χρηστο και το δημητρη η οποια ειναι αντιπρωσοπικη τις πραγματικοτιτας σε επιτανχυση που νομιζω σε αυτο ειχαμε και αντιθεση (και μου τα χωνατε για τα καλα τωρα αισθανομε δικαιομενος στην πιστη που ειχα στο 20ν οτι σε επιτανχιση ξηριζη ) δηχνη ξεκαθαρα οτι το 20ν σε επιτανχηση δεν το πιανη τ ι π ο τ α μεχρι τα 2000 ατμοσφαιρα παει πολυ καλα το ριμαδη shoothim .για το σασμαν νομιζω το 6ρι πρεπει να ειναι πιο σωστη επιλογη για το μοτερ αυτο παντος ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αν δεν τα μετρισεις με μηχανηματα ηλεκτρονικα.
οσο για την κυριακη με το νεοκλη αν ερθω δεν εχει καμια τυχη λυπαμε που το λεω αλλα ειναι η αληθεια και ξερετε τι σκευτομε οτι θα ειναι πολυ 2 ητες μεσα σε 1 εβδομαδα παρακαλατε φιλοι με τα TS να μην ερθω.
και μια δεσμευση αν κερδδισω με μονο μια καροτσα θα το θεωρισω ηττα για μενα
το σχολιο μου για την κοντρα το συνχωνεψα σε εικονες : :
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
νικο πες αλευρι
ο νεοκλης σε γυρευει σε καθε συναντηση αγριεμενος ρε
αλλα ολο του λεω να ρε συ ο..... 2579
που που ειναι μου λεει χαχαχαχαχαχαχαχα
νικο πρεπει επειγοντως να ξαναπαμε μια ψιλη ετσι να σου ριξω hangry στ αυτια τωρα που εχω λαστιχα. viking αχρηστα ειναι κ αυτα αλλα οχι slick tongue skull
Δύναμη Σεβασμού: 316
Ρε πανο με τι ασχολισε δε βαριεσε
θεωρω οτι πηγες κοντρα για πλακα γιατι αν πηγες για σοβαρα τι να πω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
ξερεις οτι δεν ξεκιναω καλα. μου μενει ολο κατω. ο νικος το ξεκιναει τελεια.
αλλα με το που μαγκωσουν οι τροχοι απο το σπιναρισμα της πρωτης.......... hangry