Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 17-02-06, 00:37
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
mesa!!!! της βαλβιδας θα γινει!!!! λες να ερθει και ο νικος (2579)και να τις κανουμε 76?
Σιγα μην ασχοληθει μαζι σας ρε ειστε ολοι κατω απο 300 αλογα τι να σας κανειι?Να κλεψει παλι εκκλησιες?

Παλιά 17-02-06, 13:13
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εντώς της ημέρας η ανάλυση της χθεσινής κοντρας...με όλα τα συμπερασματα και τα παρατραγουδα...υπομονη...Φερνω "τροφ'η" για καιρό!
Παλιά 17-02-06, 13:34
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 451
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντώς της ημέρας η ανάλυση της χθεσινής κοντρας...με όλα τα συμπερασματα και τα παρατραγουδα...υπομονη...Φερνω "τροφ'η" για καιρό!
Jimmako ασε τα μαγειρεματα και βγαλε τις ειδησεις αμονταριστες, αντε μπραβο!!!!!
Παλιά 17-02-06, 14:17
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

λοιπον χθες περασαμε πολυ ωραια με τα παιδια που βρεθηκαμε στο βολο ειμασταν δυο 20v ενα ασημι(το δικο μου ) και ενα μαυρο με 6αρι(του φιλου μου-δημητρη),το avensis του ηρακλη,το TS του μιτσου και ενα leon του studio 54(δημητρη) που σερνονταν δεν πηγαινε βημα..... ,ο tsaftsouf20v(γιαννης) και ο xenos ε το γρηγορο 1300αρι που δεν ασχοληθηκε καν μαζι μας

τωρα οσο αφορα τα ανοιγματα τι να πω

carina-ts: περιπου στα 400 και κατι 2 καροτσες μπροστα βεβαια μεχρι τα 110 ειμασταν σχεδον μαζι,αρε 2579 δεν τον προλαβαινα μεχρι τα 120

carina-corolla 101 :εδω ειχαμε ενα προβληματακι το carina εριχνε μια καροτσα στο μαυρο χαλαρα αφου ειχαμε ανοιξει καν 2-3 φορες... μεχρι που τα πηρα στο κρανιο και το πηρα στα χερια μου το μαυρο,το ειχα οδηγησει μια φορα οταν ειχε χιονια οποτε τα συμπερασματα μου ηταν λανθασμενα... το μοτερ ανεβαζει σαν τρελο καμια σχεση με το ασημι φιλε πανο,οσο για το 6αρι ειναι μακραν καλυτερο απο το 5αρι

ts-corolla101:εδω ειχαμε την εκπληξη και το μαυρο αφησε την ts μια καροτσα πισω ανοιξαμε περιπου 3 φορες και η διαφορα ητανε σχεδον παντα η ιδια....βεβαια ο jim μετα δεν πιανοτανε στην αλλη κοντρα που ειχαμε(κοψιδια) ηταν απιαστος σε αλλη διασταση

καλα που ητανε και ο studio 54 και ειχαμε καλη ληψη απο πισω,απο πανω,απο πλαι,απο μπροστα απο οπου ηθελε πεταγοτανε

ενα ειναι το σιγουρο εμεις περασαμε πολυ καλα και θα το ξανακανουμε αυτη την φορα στην καρδιτσα για να δουμε τι γινεται και εκει
Παλιά 17-02-06, 14:31
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
carina-ts: περιπου στα 400 και κατι 2 καροτσες μπροστα βεβαια μεχρι τα 110 ειμασταν σχεδον μαζι,αρε 2579 δεν τον προλαβαινα μεχρι τα 120
ts-corolla101:εδω ειχαμε την εκπληξη και το μαυρο αφησε την ts μια καροτσα πισω ανοιξαμε περιπου 3 φορες και η διαφορα ητανε σχεδον παντα η ιδια....
ΩΩΩωχχχχχ ποιος ακουει τον 2579 τωρα....

Παλιά 17-02-06, 15:17
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Kαι απο την δικιά μου σκοπιά...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ POST!!!(εχει ενδιαφέρον...)
Λοιπόν η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα,καθώς ήταν η πρώτη μου φορά που συμμετείχα σε προγραμματισμένο ανοιγμα και μαλιστα με τοσο ενδιαφέρον και αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα αλλά και ατυχίες...
Πάμε απο την αρχή λοιπόν..Συμμετοχές στην παρέα:Χρηστος(Carina 20v ασημι),Δημήτρης (101 Η/Β 20v μαυροκάπακο),Τοyota mania(με Αvensis και μπουζοκαλώδια),tsaftsoyf20v(χωρίς αμάξι),xenos,studio54(leon 4*4 με Χ άλογα),Jims192(Τs).Μετα απο ένα ωραίο καφεδακι πήγαμε για την ουσία της συναντησης...Περιφαερειακός βόλου και τρεις μπροστά στο φανάρι. Χρήστος-Δημήτρης(μαυροκαπακο)-jims.
Aπο την αρχή βγάζω έξω το leon το οποίο μαμούσε και έδερνε και θα μας περνούσε απο πάνω....ενώ όταν άνοιγε απο μπροστά μας, πολύ απλά τον χαναμε...μαζί και τον xeno που ήταν μέσα και δεν μπορούσε να συμμαζέψει το κεφάλι του από τα γκάζια και τα φρένα(10 πίστονα!)…(Δημήτρη-studio54-χρωστάς βόλτα)!

Πράξη1η.

Στην εκκίνηση πάντα τα 2 20V και εγώ.
Ξεκινάω απο ποιό μπροστα...και ανοίγω αρκετά αλλά μετά την 2ά και κυρίως στο γεμισμα της 3ής οπού είχα το Χρήστο σταθερά πίσω πολύ κοντα ενώ ο μαυροκάπακος εμεινε πολύ πισω και από τους δυο μας.

Πράξη2η-3 η-4η.
Μια από τα ιδια.Ο Χρήστος ξεκινάει πολύ καλά και φεύγουμε μαζί όλοι. Στην αλλαγή ο μαυροκάπακος μένει πάλι πίσω και η διαφορά μας με τον Χρήστο αυξάνει αργα και σταθερα μέχρι τα 2-3 αυτοκίνητα αυτοκίνητα κάπου στα 180+
Το ιδιο πράγμα έγινε άλλες δυο φορές με το Ts να τελειώνει μπροστά τον Χρήστο(με τις πάντα κοφτιασμένες και γρήγορες αλλαγές) να ακολουθεί καταπόδας και ο μαυροκάπακος να βρίσκεται ένα χάος πίσω

Και δω αρχίζει το καλό(το παληκάρι με το μαύρο έχει πολύ λίγο καιρό το μοτέρ και δεν το δουλεύει πολύ καλά);Ο Χρήστος αλλάζει τιμόνι και αναλαμβάνει να σώσει την τιμή των 20V

Πράξη 5ή

Στο τιμόνι του 101 ο Χρήστος και διπλά εγώ&Και φεύγουμε.Ο Χρήστος ξεκινάει Μπαμ εν μέσω καπνισμένων ελαστικών(πρώτη φορά το είδα αυτό σε κόντρα που συμμετείχα) και από την εκκίνηση πατιέται ένα αμαξι μπροστά.Μεχρι τα...120 η διαφορά ηταν αυτή.Αρχιζα να μαζευω πολύ αργα μετα τα 140,150..
Το κάναμε ξανά και ξανά.Το σκηνικό ιδιο.Με το που ξεκινούσαμε ο Χρήστος πετιόταν ένα αμαξι μπροστά και στα πολλά αρχιζα αργα να καλύπτω. Το ίδιο πράγμα γινόταν και όταν ερχόμουνα με τον Δημήτρη(μαύρο) από Λάρισα. Ανοίγαμε ρολαριστά μαζί και άνοιγα αργά και σταθερά από 3η μέχρι 6 η.

Έτσι λοιπόν καταλήγω στα εξής συμπεράσματα.
1.To 20V ασημί carina του Χρηστού κάθεται αξιοπρεπώς κοντά στο δικό μου ts.
2.To 20V 101 του Δημήτρη δεν έχει καμια τυχη διπλα στο δικό μου ts αν δεν μάθει να το οδηγάει.
3. To 20V 101 του Δημήτρη με οδηγό τον Χρήστο (τι ξεκίνημα κάνει ο άτιμος) και το «δικό» μου Ts με εμένα στο τιμόνι είναι ισοδύναμα εκτώς από την εκκίνηση που πατιέται μπροστα ενώ ρολαριστά απλά ανοίγω λίγο πιο ανετα μετά τα 150-160+
4.Τελικά μ'αρέσουν και τα πρόβεια τα παιδάκια
Αυτά όσον αφορά το ανοιγμα!

Στην επιστροφή (Toyota mania-101-jims) βαρούσαμε αβέρτα 200άρες και ξαφνικά είδαμε αλάρμ από τον 101 που έπαθε λάστιχο χωρίς περαιτέρω συνεπειες.Πηγαίνοντας να βγάλει την ρεζερβα ένα καρφί την έσκασε, και τελικά φόρεσε την δικιά μου(από χθές ψάχνει άλλες 3 ρεζέρβες από ts να κάνει σετ).Κανενος μας το κλειδί δεν ταίριαζε να ξεσφίξουμε την ρόδα και καλήξαμε τρείς το πρωι να περιμένουμε την οδική παρέα με τους μπάσους.Τέλος καλό όλα καλά.

Eις το επανειδείν...
Παλιά 17-02-06, 17:00
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι λοιπόν καταλήγω στα εξής συμπεράσματα.
1.To 20V ασημί carina του Χρηστού κάθεται αξιοπρεπώς κοντά στο δικό μου ts.
2.To 20V 101 του Δημήτρη δεν έχει καμια τυχη διπλα στο δικό μου ts αν δεν μάθει να το οδηγάει.
3. To 20V 101 του Δημήτρη με οδηγό τον Χρήστο (τι ξεκίνημα κάνει ο άτιμος) και το «δικό» μου Ts με εμένα στο τιμόνι είναι ισοδύναμα εκτώς από την εκκίνηση που πατιέται μπροστα ενώ ρολαριστά απλά ανοίγω λίγο πιο ανετα μετά τα 150-160+
4.Τελικά μ'αρέσουν και τα πρόβεια τα παιδάκια
Αυτά όσον αφορά το ανοιγμα!
δεν βγάζατε και ένα πέμπτο συμπέρασμα με έσενα οδήγο στο 101 και τον Χρήστο στην ΤS ?
όχι ότι υποννόω, ότι ο Χρήστος ξεκινάει καλύτερα την TS από εσένα αλλά για να βλέπαμε και αυτή την παράμετρο. Ισως την επόμενη φορά.
Παλιά 17-02-06, 17:21
Το avatar του χρήστη studio54
studio54 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: VOLOS
Δύναμη Σεβασμού: 238
studio54 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λες να ξέρει κάτι παραπάνω? ο συνάδελφος? Τι θέλει να πεί ο ποιητής?
Παλιά 17-02-06, 18:14
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν βγάζατε και ένα πέμπτο συμπέρασμα με έσενα οδήγο στο 101 και τον Χρήστο στην ΤS ?
όχι ότι υποννόω, ότι ο Χρήστος ξεκινάει καλύτερα την TS από εσένα αλλά για να βλέπαμε και αυτή την παράμετρο. Ισως την επόμενη φορά.
Εχεις απόλυτο δικιο...Και μεις το σκεφτήκαμε. Και να το υπονοείς ακόμη,καλά κανεις.Εγω δεν είπα ποτε οτι είμαι χερας.Το θέμα είναι αλλό...Οτι και γω μπορώ να ξεκινήσω καλύτερα την ts αλλά την λυπάμαι(με μετρο)(η μόνη εξαίρεση ηταν η πίστα και...το σπασα)Ολες μου οι εκκινήσεις γινονται απο 4-5000 και οχι με απότομο αφημα αλλά με γρηγορο παροδικό και για αυτο και με το ξεκίνημα ετσι απλά το 101 πεταζόταν ενα αυτοκίνητο μπροστα.Αν δεν ηταν δικία μου θα το πήγαινα και διχως αυριο...Και είναι και το αλλό..το αυτοκίνητο μου το δινω πολύ δυσκολα σ'αλλον(οχι απο θεμα εμπιστοσύνης αλλά είμαι λιγακι στραβος).Πόσο μαλλον να το δώσω να μου το "σκισει" με την αδεια μου κιόλας...Γιαυτο τον λόγο όπως εχει γραψει και ο mecanicaf παλιότερα γραφω :"Η δικιά μου ts με εμενα οδηγό..κλπ"Γιατι όπως ολοι μας διαπιστώσαμε εχει διαφορα...

Φιλικα Δημητρης...
Παλιά 17-02-06, 18:30
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

loud τι να πω εγω τωρα
τα λογια ειναι περιτα yell
εχω μαθη να διχνω μεγαλοψυχια οποτε αρχιζω να βλεπω με συμπαθια μια TS
ετοιμασου νεοκλη ερχομε την κυριακη οεο και εγω εχω 5ρι οεο και πολυ καλη εκηνηση οεο και οδηγαω 1 χρονο το 20ν οεο θα γινει χαμος οεο
τελικα δεν ειναι καλυτερα να ζεις σε ενα ονειρο ευτιχισμενος παρα σε μια πραγματικοτιτα δυστηχισμενος?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19518399 seconds (77,54% PHP - 22,46% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com