Kαι απο την δικιά μου σκοπιά...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ POST!!!(εχει ενδιαφέρον...)
Λοιπόν η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα,καθώς ήταν η πρώτη μου φορά που συμμετείχα σε προγραμματισμένο ανοιγμα και μαλιστα με τοσο ενδιαφέρον και αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα αλλά και ατυχίες...
Πάμε απο την αρχή λοιπόν..Συμμετοχές στην παρέα:
Χρηστος(Carina 20v ασημι),
Δημήτρης (101 Η/Β 20v μαυροκάπακο),
Τοyota mania(με Αvensis και μπουζοκαλώδια),
tsaftsoyf20v(χωρίς αμάξι),
xenos,
studio54(leon 4*4 με Χ άλογα),
Jims192(Τs).Μετα απο ένα ωραίο καφεδακι πήγαμε για την ουσία της συναντησης...Περιφαερειακός βόλου και τρεις μπροστά στο φανάρι. Χρήστος-Δημήτρης(μαυροκαπακο)-jims.
Aπο την αρχή
βγάζω έξω το leon το οποίο μαμούσε και έδερνε και θα μας περνούσε απο πάνω....ενώ όταν άνοιγε απο μπροστά μας, πολύ απλά τον χαναμε...μαζί και τον xeno που ήταν μέσα και δεν μπορούσε να συμμαζέψει το κεφάλι του από τα γκάζια και τα φρένα(10 πίστονα!)…(Δημήτρη-studio54-χρωστάς βόλτα)!
Πράξη1η.
Στην εκκίνηση πάντα τα 2 20V και εγώ.
Ξεκινάω απο ποιό μπροστα...και ανοίγω αρκετά αλλά μετά την 2ά και κυρίως στο γεμισμα της 3ής οπού είχα το Χρήστο σταθερά πίσω πολύ κοντα ενώ ο μαυροκάπακος εμεινε πολύ πισω και από τους δυο μας.
Πράξη2η-3 η-4η.
Μια από τα ιδια.Ο Χρήστος ξεκινάει πολύ καλά και φεύγουμε μαζί όλοι. Στην αλλαγή ο μαυροκάπακος μένει πάλι πίσω και η διαφορά μας με τον Χρήστο αυξάνει αργα και σταθερα μέχρι τα 2-3 αυτοκίνητα αυτοκίνητα κάπου στα 180+
Το ιδιο πράγμα έγινε άλλες δυο φορές με το Ts να τελειώνει μπροστά τον Χρήστο(με τις πάντα κοφτιασμένες και γρήγορες αλλαγές) να ακολουθεί καταπόδας και ο μαυροκάπακος να βρίσκεται ένα χάος πίσω
Και δω αρχίζει το καλό(το παληκάρι με το μαύρο έχει πολύ λίγο καιρό το μοτέρ και δεν το δουλεύει πολύ καλά);Ο Χρήστος αλλάζει τιμόνι και αναλαμβάνει να σώσει την τιμή των 20V
Πράξη 5ή
Στο τιμόνι του 101 ο Χρήστος και διπλά εγώ&Και φεύγουμε.Ο Χρήστος ξεκινάει Μπαμ εν μέσω καπνισμένων ελαστικών(πρώτη φορά το είδα αυτό σε κόντρα που συμμετείχα) και από την εκκίνηση πατιέται ένα αμαξι μπροστά.Μεχρι τα...120 η διαφορά ηταν αυτή.Αρχιζα να μαζευω πολύ αργα μετα τα 140,150..
Το κάναμε ξανά και ξανά.Το σκηνικό ιδιο.Με το που ξεκινούσαμε ο Χρήστος πετιόταν ένα αμαξι μπροστά και στα πολλά αρχιζα αργα να καλύπτω. Το ίδιο πράγμα γινόταν και όταν ερχόμουνα με τον Δημήτρη(μαύρο) από Λάρισα. Ανοίγαμε ρολαριστά μαζί και άνοιγα αργά και σταθερά από 3η μέχρι 6 η.
Έτσι λοιπόν καταλήγω στα εξής
συμπεράσματα.
1.To 20V ασημί carina του Χρηστού κάθεται αξιοπρεπώς κοντά στο δικό μου ts.
2.To 20V 101 του Δημήτρη δεν έχει καμια τυχη διπλα στο δικό μου ts αν δεν μάθει να το οδηγάει.
3. To 20V 101 του Δημήτρη με οδηγό τον Χρήστο (τι ξεκίνημα κάνει ο άτιμος) και το «δικό» μου Ts με εμένα στο τιμόνι είναι ισοδύναμα εκτώς από την εκκίνηση που πατιέται μπροστα ενώ ρολαριστά απλά ανοίγω λίγο πιο ανετα μετά τα 150-160+
4.Τελικά μ'αρέσουν και τα πρόβεια τα παιδάκια
Αυτά όσον αφορά το ανοιγμα!
Στην επιστροφή (Toyota mania-101-jims) βαρούσαμε αβέρτα 200άρες και ξαφνικά είδαμε αλάρμ από τον 101 που έπαθε λάστιχο χωρίς περαιτέρω συνεπειες.Πηγαίνοντας να βγάλει την ρεζερβα ένα καρφί την έσκασε, και τελικά φόρεσε την δικιά μου(από χθές ψάχνει άλλες 3 ρεζέρβες από ts να κάνει σετ).Κανενος μας το κλειδί δεν ταίριαζε να ξεσφίξουμε την ρόδα και καλήξαμε τρείς το πρωι να περιμένουμε την οδική παρέα με τους μπάσους.Τέλος καλό όλα καλά.
Eις το επανειδείν...