Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokovios
Εχω κανει απειρα πατηματα με τετοιο το εχει φιλος οποτε καταλαβαινεις....
1400 ειμαι...
Του εχω ριξει μεχρι και 1 κενο και το καλυτερο του ειναι να μου ερθει στον κωλο μου!
Βεβαια δεν το κατεχει και πολυ με τον λεβιε αλλα τοσα που εχουμε κανει δεν μου εχει ερθει καν διπλα ποτε.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokovios
Ουπσ! ακυρο! τωρα ειδα ποιο μοντελο λες!
εγω εννουσα το προηγουμενο το zetec αν δεν κανω λαθος!
Παντος μην το φοβασε το 1.6 το corolla δεν εχει επαφη με τετοια....
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Δεν εχει καμια σχεση φιλε μου το zetec με το καινουργιο 1,6 Ti-VTC! Εχουν τουλαχιστον καμια 25αρια αλογα διαφορα και κανα 1.5 κιλο ροπης ,βεβαια και καμια 100 κιλα παραπανω αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα!
|
οπως ειπε και ο giannis gt καμια σχεση το παλιο focus 1600 100hp με το καινουργιο...ειδικα απο τα 100km/h και πανω η διαφορα τους ειναι μεγαλη,το παλιο το χω για πρωινο...μολις μπει η τριτη ανοιγει ευκολα η διαφορα....με το καινουργιο ... το καλυτερο που ειχα πετυχει σε ευνοικες για μενα συνθηκες (ανηφορα πατημα 2ες ρολλ απο τα 40χλμ περιπου)ηταν να πεταχτω (σκαρτο)ενα κενο μεχρι τελειωμα 3ης ...και με την 4η στον κοφτη ,μου ειχε προλαβει να ξεμυτισει 1/2 + αμαξι.
Τωρα που το αμαξιμετα απο καποια σερβις κτλ παει ελαφρως καλυτερα οποτε ισως υπο τις ιδιες ευνοικες συνθηκες να μπορω πλεον να κρατηθω μπροστα και στην τεταρτη..
Υπο νορμαλ συνθηκες(ευθεια, επιπεδη,ξεκινημα 1ες ρολλ 30~χλμ 3500σ.αλ+-) ,τελειωματα 3ης ημουν ηδη πισω του 1 αμαξι ευκολα και στα 180 ειχαμε σταθερη διαφορα 1-1,5 κενο ,τωρα θα μαι σχεδον στον κωλο του λογικα...απο σταση στεκομουν λιγο καλυτερα ..(εκει το 1600 e11 g6/g6r θα κανει παρτυ με 10+ αλογα παραπανω apo to 1400 και καλυτερες ροπες εχοντας χαμηλοτερο βαρος απο το focus ),τo e12 θα κοβεται,ισως να ναι και μπροστα αλλα οχι ευκολα..