Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
Πανο το θεωρω ντροπη να ανοιξεις με το νικο ειναι σαν η σαν να κλεβεις εκκλησια η σαν να ανοιγω το 20ν Carina με TS
|
Εγω θεωρω ντροπη να εχει καποιος τοσο μεγαλη ιδεα για το αυτοκινητο του και να πιστευει οτι παταει τους παντες και τα παντα.Ελεος δηλαδη (που λεει και madvinegar2003).
Παντος καποια TS καθε Παρασκευη κατι περιμενει στη συναντηση.
Δε μου λές βρε Νίκο (2579), γιατί δεν έρχεσαι να λύσεις τις απορίες που έχουνε όλοι μαζί σου? Γιατί αν πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις TS, και ότιδήποτε άλλο κινήται με 4 ρόδες πάνω στον πλανήτη Γη, θα ερχόσουνα, και δεν θα μίλαγες μόνο. Οχι τπτ άλλο, αλλά έχω αρχίσει κι εγώ να βαριέμαι αυτήν την ιστορία με τα αυτοκίνητα που έχεις πατήσει! Ολοι μας πατάμε, αλλά η δική σου περίπτωση είναι ....γειά σας! (Και με Carina κιόλας!) Δεν μπορώ άλλο να ακούω ανακρίβειες! Οχι τπτ άλλο, αλλά εσύ το παράκανες, και μας βλέπουνε και άλλοι εδώ μέσα και θα μας κοροϊδεύουνε! Και μην ξεχνάς, κι εγώ 20V σε ΕΕ90, που πάει να πει ότι σου ρίχνω κάμποσα αρκετά κιλά, 200-300 διαφορά! Και παραυτά δεν τα έχω αυτά που λές! Θα μου πείς, αν εγώ είμαι κουλός τι φταίς εσύ? (άλλοι μπορούνε να απαντήσουνε για την κουλαμάρα μου!!!
). Ομως, ήμαρτον πια! Ελα να λύσουμε τις όποιες απορίες, και μετά να σου βγάλω κι εγώ το καπέλο, γιατί έχει παρα πάει αυτό το ανέκδοτο, και έχει καταντήσει κουραστικό!
Ουφφφφ... τα 'πα!